A+ A-

Boszorkányszombat 1. rész

Boszorkányok vannak. Mármint nem képletesen meg a mesékben, hanem valódi, hús-vér nők azok. Nem lehet felismerni őket, olyanok, mint mások. Annyira, hogy általában fiatal, csinos lányok bőrébe bújnak, így csábítják el áldozataikat. Engem is, de én ezt akarom. ugyanis boszorkányvadász vagyok. Hagyom, hogy elcsábítsanak, és a végén kiűzöm a boszorkányt a lányokból. Legalábbis eddig így történt.
Dórival a neten ismerkedtem meg, igazi belevaló csaj volt, egyből látszott rajta, hogy mindenben benne van, aminek nagyon örültem, mert már régen nem voltam lánnyal. Aztán a harmadik randin már hozzá mentünk fel. Nem gyanítottam semmit, sima dögös lány volt, középmagas, félhosszú barna hajjal és gyönyörű kék szemekkel. Formás alakját szűk nadrágokkal hangsúlyozta ki, meg push-upot melltartóval. Mindegy is, mert pici, ám nagyon szép mellei voltak. Iszogattunk, beszélgettünk, én próbáltam közeledni, aztán egyszer csak olyan érzésem lett, mintha fejbe ütöttek volna. Mikor magamhoz tértem anyaszült meztelenül voltam a falhoz kötözve egy szűk helyiségben, amit szinte teljesen elfoglalt egy hatalmas franciaágy, amin legalább öten elférhettek kényelmesen.
– Á, felébredt a mi kis csomagocskánk – tapsikolt örömében Dóra, mikor látta, hogy kinyitom a szememet. – Ideje, hogy megismerkedj a barátnőmmel, Olgával – mutatott a mellette heverő rövid, szőke hajú lányra, majd odafordult hozzá, és hosszan megcsókolta. – Elmondjuk neki? – kérdezte tőle aztán, ahogy befejezték. A szőke lány csak somolygott és bólintott. Dóra teljesen meztelen volt, Olgán még rajta volt a fehérneműje. Ez jó kis este lesz, gondoltam bizakodóan.
– Tudnod kell valamit, kis gecitartónk. Boszorkányok vagyunk – basszus, kerekedett el a szemem. Erre nem számítottam. Nem akartam, hogy ez legyen. Dóra azonban nem tudta, ki vagyok én, ezért folytatta: – Ma pedig különleges telihold van. Nekünk pedig ezeken az éjszakákon éjfélig össze kell gyűjtenünk egy férfi gecijét és magunkra kennünk, hogy további száz évig ilyen gyönyörűek maradhassunk – keze közben Olga melltartója alá vándorolt, ahol finoman megcsipkedte a bimbókat. – Szóval kénytelen leszel azt tenni, amit mondunk neked, különben elvarázsolunk. Ja, és ne várd, hogy majd mi fogjuk neked kiverni, mi nem érünk egy ilyen undorító izéhez, mint te – fenyegetőzött.
Én azonban tudtam, hogy ezek puszta szavak. Csak akkor érvényes a varázslat, ha a férfi maga adja oda, önként a spermáját. Ezért nem varázsolhatnak el, és ezért nem is verhetik ki ők nekem. Maximum, ha megdughatnám őket, de úgy látszott, azt meg ők nem akarták. Még, gondoltam. De nekem is volt egy tervem, nem először kerültem ilyen helyzetbe.
Közben Dóra halkan dorombolt, miközben újra csókolózni kezdett barátnőjével. Simogatták egymás melleit, fenekét. Szinte éreztem a kezem alatt a bőrük ruganyosságát. A farkam már keményen állt. Nehéz, hosszú este elé nézek. Dóra feje egyre lejjebb kalandozott, előbb Olga nyakát csókolgatta, majd még lejjebb haladt, közben lassan lehúzta a melltartót, ami mögül két telt gyönyörű, telt mell bukkant elő. Szinte éreztem a súlyukat, ahogy Dóra lassan a szájába vette a megfeszülő mellbimbókat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 02. 26. vasárnap 04:03
Lesz majd még jobb is.
#7 cscsu50 2017. 01. 7. szombat 06:56
Kezdetnek elmegy.
#6 Pavlov 2017. 01. 4. szerda 23:52
Jó kis sztori, hangulatos.
#5 sunyilo 2017. 01. 3. kedd 21:18
Rövid. Egyébként jónak tűnik, csak akárhány rész is lesz, ez kevés egynek...
#4 veteran 2017. 01. 3. kedd 13:40
Kezdetnek jó lenne.
#3 vakon54 2017. 01. 3. kedd 13:25
bapeti Folytazsd, nagyonjooó! 10 pont!
#2 listike 2017. 01. 3. kedd 07:57
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2017. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?