A+ A-

Egy asszony élete lánya születésnapja után 4. rész

Miután befejeződött a „nyaralás” Zoli szüleinél, Gyuri volt az, aki hazavitt engem. Jó volt őszintén elmesélni neki, ami történt velem, kendőzetlenül, őszintén. Amikor megkérdezte, hogy megbántam-e, azt válaszoltam, nem. Erre elmosolyodott és közölte velem, hogy ezt ő már régóta tudja, hogy én egy szexmániás, nimfo, szajha vagyok. Kicsit nyers volt a vélemény, de nem szóltam rá semmit, mert valahol egyetértettem vele. Mindenestre ilyen élményt, ami történt velem, régen elképzelni sem tudtam volna.
Otthon a helyzet konszolidált lett. A lányom természetesen mélyen hallgatott a történtekről és barátnője lettem neki. A férjemet nem érdekeltem, csak béke legyen, megkapta. Továbbra is megcsalt engem, olyan nagyon nem is titkolta, csak nem beszéltünk róla. Mikor bejelentette, hogy nemsokára elutazik 10 napra „üzleti útra”, szemrebbenés nélkül bólintottam rá. Tudtam, hogy nem üzleti út és a titkárnőjével megy. Én meg eltűrtem mindent, cserébe eltartott.
Gyuri sokáig nem ért rá, de aztán egyik alkalommal elhívott egy körútra. Természetesen megálltunk egy erdős részen, kinyalt engem, leszoptam és megdugott. Ahogy ez nála szokott lenni az egész pillanatok alatt lezajlott, aztán beszélgettünk. Csak egy kocsi zavart meg bennünket, mint kiderült egy prosti jött oda a kuncsaftjával, gyorsan továbbmentek láttunkra. Mi is elmentünk onnan, megjegyeztem Gyurinak, hogy érdekes lehet prostinak lenni, minden nő álmodik arról, hogy megerőszakolják vagy hogy prosti lesz, de persze mindenki tagadja, csak álmodik róla masztizás közben.
Gyuri elgondolkozva kérdezte:
- Kipróbálnád?
- A dolog érdekelne, de azért ez az útmelletti prosti dolog túlzás lenne nekem.
- És gazdag, kényelmes körülmények között?
- Hé te, mibe töröd a fejed?
- Majd meglátjuk…mondta.
Megkérdezte mikor megy el a férjem és megkérdezte, elmennék-e vele egy esküvőre? Az unokahúga fia nősül, a keresztfia, messze vidéken. Habozás nélkül igent mondtam neki, meg sem kérdeztem hova megyünk. De aztán eszembe jutott: de várj csak, ők tudják, hogy nem a feleséged vagyok.
Erre Gyuri nevetett: éppen ez az, hogy nem ismerik őt, és szeretnélek téged a feleségemként bemutatni. Meglepődtem, de jó játéknak tűnt a dolog.
Eljött az idő és elutazott a férjem, másnap elutaztunk mi. A lányom csak örült, hogy övé a ház. Az esküvő reggelén indultunk és délután értünk oda, egy kisvárosba. Egy szép nagy házhoz mentünk, ahol már látszott az esküvői készülődés. Egy 50 körüli nő fogadott minket, Gyuri unokahúga, nagy örömmel vezetett be a házba minket. Egymás nyakába borultak, csak utána mutattak be. A nő Ildi volt, Gyuri unokahúga, én meg mint a neje mutatkoztam be. Megpusziltuk egymást, aztán meglepődve látom, hogy Gyuri nevetve elmarja Ildi mellét.
- Látom még mindig jók a melleid, mint régen, imádtam őket.
- Tudom Gyuri, te odavagy a csöcsökért, de ahogy a nejed látom, ő el van látva bőven cicivel.
- Az biztos, imádom is tapizni őket…
És Gyuri simán megmarkolta az én melleim, miközben Ildi mellét is tapogatta.
- Mi van vén kujon- kérdezte Ildi- nem elég egy pár cici?
- Ebből sosem elég…
Meglepődve néztem ezt a közvetlenséget, de aztán Gyuri nevetve mondta, hogy ők Ildivel sokáig szeretők voltak, sőt - de ez titok – még miután Ildi megházasodott is néha volt egy kis etyepetye.
- Gyuri, ezt nem kellett volna elmondani – mondta Ildi – mi lesz, ha a férjem megtudja?
- Ne aggódj, a nejem titoktartó másrészt nem prűd ne izgulj.
- Jó, de azért mások előtt ne engem fogdoss, hanem őt inkább.
Beljebb mentünk és ott volt Pisti, Gyuri keresztfia, a vőlegény. Nagy örömmel borultak össze, aztán engem is bemutattak. Ildi elment intézkedni, mi 3-an mentünk beszélgetni, iddogálni. Pisti nem titkoltan nézett végig rajtam:
- Gyuri bátyám, nem semmi feleséged van, sosem mondtam, hogy ilyen szexi a nejed. Szuper alak és ilyen mellek….ez nem semmi.
- Pistikém, te most nősülsz, neked csak a menyasszonyt szabad nézned.
- Ugyan Gyuri bátyám, nem vagyok fából, jó nő a nejem, de elég kis melle van és te is tudod, hogy én a nagy melleket szeretem, mint a nejedé, mindig is ezért voltam megőrülve. Hát, ha most lehetne egy kívánságom a tündértől, biztos azt kérném, hogy hadd fogdossam meg.
- Pistikém, ma a te minden kívánságod teljesül, hiszen ez a te napod. Gyere, fogdos csak meg a nejem csöcseit.
- Micsoda? De ez komoly?
Gyuri megfogta Pisti kezét és rárakta a mellemre, az egyiket rá, a másikat meg bedugta blúzom alá. Pisti örömmel masszírozta meg melleim, sőt Gyuri felhúzta melltartóm és csupasz cicim odaadta Pistinek.
- Köszönöm Gyuri bátyám, ez a legszebb nászajándék, amit eddig kaptam…
Pisti ráborult a mellemre, csókolgatta, nyalta, szívta az egyiket, míg másikat keményen markolászta. Percekig játszott melleimmel, mikor hirtelen megjött Ildi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.99 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Bizse42 2019. 03. 14. csütörtök 15:18
Már, megint egy kiadós "szendvics" ! Nem birok magammal, megyek tisztálkodni és ALUDNI !!!!
#12 Almoska5 2018. 06. 5. kedd 02:11
Zsuzsikának igaza van, ez igazából KEMÉNY PORNO lett a vége felé. Nekem kellemesebb lett volna, a leánya születésnapi bulijának valamilyen formában történő folytatása. Esetleg beleértve leányát is, ha már belevitte a társaságba...
Most nem pontozok.
#11 zsuzsika 2018. 03. 21. szerda 10:52
Pornó.
#10 Vera 2017. 10. 9. hétfő 08:59
Köszönöm nektek.
#9 cscsu50 2017. 10. 6. péntek 06:28
grarula
#8 HamariBerkenye 2017. 10. 3. kedd 05:07
Szia Verocs!
Újta ihellés volt? Remélem hamatosan jön a folytatáshoz a következő "ihellés"...
wink D)
#7 Andreas6 2017. 10. 2. hétfő 19:37
Vera, ez nem volt semmi! (Mennyi lehet belőle saját tapasztalat?)
#6 AlexHun 2017. 10. 2. hétfő 11:04
Gyönyörű történet! Gratulálok! 10 pont!
#5 vakon54 2017. 10. 2. hétfő 09:40
Vera csak annyit teszünkhozzá feleségemmel hogy 10 pont.
#4 veteran 2017. 10. 2. hétfő 08:07
Igazi pornó.
#3 gyuri0926 2017. 10. 2. hétfő 07:18
Kedves jól leléptél ...... Gyuri
#2 A57L 2017. 10. 2. hétfő 05:51
Végre új írás van tőled és a szokásos 10 pont,mert ez is nagyon jó.
#1 Törté-Net 2017. 10. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?