A+ A-

Egy asszony élete lánya születésnapja után 2. rész

Reggel sokáig nem keltem ki az ágyból. Egyrészt, mert másnapos voltam, másrészt meg sok minden volt, amit végig kellett gondolnom. Ott volt a férjemmel való kapcsolat, hogy tudomásul kell vennem, hogy szeretője van. És a tegnapi vad nap, a moziban, az ismeretlen kocsijában és a lányom születésnapi bulija, ahol nemcsak melleim kerültek közszemlére, de a nagyfarkú Zoli és egy ismeretlen is megdugott.
Úgy dél lehetett mikor a lányom bejött a szobámba és mellém bújt. 19 éves volt, utoljára ez talán 8-10 éve lehetett. Elmondta, hogy annyira büszke rám a tegnap estéért és hogy mennyire sajnál a férjem miatt. De arra kér, ne váljak el, inkább nekem is legyen szeretőm. Sokáig beszélgettünk és nagyon közel kerültünk egymáshoz.
A férjem délután jött meg, nem esett szó a szeretőjéről, semleges dolgokról beszélgettünk, ami miatt megnyugodott. Mikor félve közölte, hogy 2 napra elutazik üzleti ügyben, csak mosolyogva közöltem: jó utat drágám, érezd jól magad.
Nehéz volt, hiszen nyilvánvaló volt, hogy kivel megy.
Aztán bementem busszal a városba, vettem pár dolgot. A mozi felé mentem éppen, ahol a tegnapi kalandjaim megtörténtek. A mozi előtt megszólított egy férfi, a tegnapi idősebb pasi, aki a moziban és utána a kocsiban is fogdosott. Megkérdezte minden rendben van-e a férjemmel, a végén meghívott egy kávéra, ahol kiöntöttem neki a lelkem. Erre ő elmesélte, hogy ő is járt hasonlóképpen. Tudja, hogy ő egy perverz pasi, szerencsére vannak perverz nők is. A farka kicsi és hamar elmegy, évek óta nem tudja a feleségét kielégíteni, így a béke érdekében a felesége másfelé kalandozik, őt pedig ez nem zavarja. Ezt javasolja nekem is, szerinte bőven találok magamnak pasit. Ugyan, mondom, nem vagyok olyan jó nő, se fiatal. Erre felnevetett, na, jöjjön, bebizonyítom, hogy egy teljesen átlagos szitu is lehet izgalmas.
Felszálltunk egy buszra, nem voltak túl sokan, bár volt szabad hely Gyuri javaslatára a kapaszkodót fogva álltam. Pár perc múlva éreztem, hogy hátulról egy kéz a fenekemre simul. Először finoman simogatott, majd felbátorodva markolni kezdte fenekem. Mosolyogtam, Gyuri már ismer, hadd fogdosson. A kéz felbátorodott és már felhúzta ruhám, alányúlva simogatta fenekem. Egy másik kéz közben előrenyúlt és egy marok rásimult mellemre. Jól csinálta, felizgatott. Szerencsére mellettünk senki nem volt, így engedtem, hogy benyúlva blúzomba mellem markolja. Másik keze közben hátulról benyúlva combjaim közé, ujjazni kezdte puncim. Becsukott szemmel élveztem a dolgot, egyre jobban felizgulva. Hátulról közben nekem nyomódott keményedő farka, ami kikerült a nadrágjából és bökdöste fenekem. Hátranyúltam és húzogatni kezdtem farkát. Nem is tűnt most kicsinek, ahogy Gyuri beállította a farkát. A kezek mellem és puncim dörzsölték, a farok kezemben egyre duzzadtabb lett. Ekkor szólalt meg Gyuri vigyorogva: Ugye, hogy nem is olyan rossz?
Hirtelen felfogtam valamit, Gyuri leült elém az ülésre de a kezek továbbra is hátulról markolászták testem és kezemben a farok is egyre jobban lüktetett.
- De Gyuri, ez kicsoda?
- Nem mindegy? Ne ezzel törődj.
Ebben a pillanatban a kezemben elsült a farok és lefröcskölte kezem és a ruhám is hátul. Gyorsan zsebkendőt vettem elő, hogy megtöröljem magam, mire megfordultam, már nem volt mögöttem senki.
- Ki volt az?
- Nem tök mindegy?
- De azt se tudom, hogy fiatal vagy öreg, ne viccelj.
- Ne ezzel foglalkozz, jó volt mindkettőtöknek és semmi baj nincs belőle ez a lényeg. Ez az én filozófiám, hallgass az öreg perverz Gyuri bácsira. De látod, egy nő bárhol tud kalandozni és ennél tovább is bármikor eljuthatsz, elhiszed nekem?
Nem válaszoltam, még mindig felizgult voltam és magamban hálás Gyurinak. Egy parknál szálltunk le és bementünk, leültünk egy padnál. Nem voltak sokan, az egyik padon egy pár csókolózott, az egyik fánál éppen egy pasi vetkőztetett le egy lányt.
- Ebben a parkban sokan szoktak dugni – mondta Gyuri – ide járnak, akinek nincs pénze szobára és nem szégyenlős. Többen csak azért jönnek ide, hogy kukkoljanak.
- És miért hoztál ide engem?
- Nem egyértelmű? Te is feltüzelted magad a buszon én meg szeretném, ha leszopnál.
- Ezt így nyíltan megmondod? Nem beszélsz mellé.
- Drágám, remélem, sokszor fogsz még leszopni engem, öreg perverz barátod mindig melletted lesz.
Gyuri felhúzta ruhám melleim fölé és elkezdte melleim harapdálni. Kezével pedig lábam közé nyúlt és ujjazni kezdett. Felnyögtem és nem bírtam ellenállni, becsukott szemmel élveztem. Majd mikor láttam, hogy Gyuri előveszi a farkát, mosolyogva felálltam és meztelenül előrehajolva rábuktam farkára és szopni kezdtem. Ő közben a lelógó melleim markolászta. Majd megszólalt:
- Gyertek közelebb nyugodtan.
Hátranéztem, 2 fiatal huszonéves fiú bámulta testem pár méterről. Odajöttek. Gyuri határozottan megfogta fejem és visszanyomta farkára, hogy tovább szopjak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230 2018. 01. 6. szombat 05:30
Én is elmenek ...
#14 Rinaldo 2016. 11. 29. kedd 09:02
szuper.
#13 Andreas6 2016. 10. 20. csütörtök 09:31
Nagyon jó, bár nekem lenne ilyen szuper nőm!
#12 cscsu50 2016. 09. 8. csütörtök 07:11
jó csapat
#11 sikamika 2016. 09. 7. szerda 18:10
Nagyon joh ugy mint mindig.Várom a folytatást.
#10 sunyilo 2016. 09. 6. kedd 22:33
A szokásos...
#9 gyuri0926 2016. 09. 5. hétfő 17:18
A szokásos jó szinvonal , várom , hogy az ígéreted betartsd , amit nekem tettél
#8 vakon53 2016. 09. 5. hétfő 12:59
Nagyon jooó! 10 pont.
#7 veteran 2016. 09. 5. hétfő 08:34
Ide én is elmennék.
#6 zsuzsika 2016. 09. 5. hétfő 07:02
Folytatátst kíván.
#5 deajk2008 2016. 09. 5. hétfő 06:36
nagyon jó lett folytasd!!
#4 hairy_pussy 2016. 09. 5. hétfő 06:14
jó a buli
#3 joozsi 2016. 09. 5. hétfő 05:55
Nagyon joó!
#2 A57L 2016. 09. 5. hétfő 04:41
Továbbra is kiválóak az írásaid.
#1 Törté-Net 2016. 09. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?