A+ A-

A szomszéd fiú 1. rész

Valóság:
Valakinek egyszer megígértem, hogy ha még egy történetet írok akkor azt publikálni fogom itt. Sajnos időközben elvesztettem a saját hibámból. Viszont nagyon szerette olvasni az általam írt történeteket melyben ketten voltunk a főszereplők. Nem sokáig tartott a kapcsolatunk de az a 3 hét maga volt a mennyország számomra. Egy chat oldalon ismerkedtünk meg. Ő egy kis perverz állat volt jómagam sokkal szerényebben közelítettem meg a dolgokat. Sokszor intettem türelemre és sokszor utasítottam el kéréseit. Ennek ellenére 3 hétig kitartott mellettem minden este. Tulajdonképp hazudtam neki magamról. Nincs mit szépíteni rajta. Mikor a lelkiismeretem megszólalt felfedtem mindent egy történetben. Sajnos ő a korkülönbségre hivatkozva megszakította velem a kapcsolatot. 7 év volt köztünk. Természetesen megértem az álláspontját. Viszont azért a csodás 3 hétért még írok neki egy kitalált történetet. Remélem magára ismer. Azt hittem jobban fog bántani a szakítás de érdekes módon könnyen viseltem. Lehet mert lelkiekben erre is készültem. Most 1 hét után értem el oda, hogy ránéztem az utolsó képre amit kaptam tőle és azt mondtam ideje írnom egy történetet. Remélem igaza volt és van hozzá tehetségem. Ha mégse az sem baj mivel míg írom legalább azt csinálom amit szeretek. Előre elnézést, hogy sokat foglalkozom a történetben az előzményekkel de ezt szerette:) Meg ettől kicsit jobban elképzelhető számomra is.
Kitalált:
Szombat reggel van. Már megint mi a rossebb lehet itt, hogy ekkora a zaj. Kikecmergek az ágyból és az ablakhoz megyek. Nagy fehér ponyvás teherautó parkol a szomszéd előtt. Hatalmas fekete betűkkel rajta " Költöztetést vállalunk hívjon minket". Ezek szerint megvették a házat. Gyorsan felöltözöm és kimegyek. Mégiscsak tudja az ember kik lesznek a szomszédai. A szokásos család anya,apa meg egy fiatalabb srác. Gondoltam bemutatkozom. Odasétálok. A szomszéd srác háttal áll és matat egy dobozban. Az van ráírva "Baru". Micsoda fura név gondoltam.
- Szia!Köszöntem rá hangosan.
Megfordult. Ekkor szembesültem vele, hogy milyen jóképű. Hatalmas világosbarna szemek. Szőkésbarna oldalra fésült haj. Kicsit zavarba is jöttem ahogy nézegetni kezdtem.
- Halika. Köszönt vissza csendesen.
- Én itt lakom a szomszédban csak bemutatkozni jöttem ide. Hippi vagyok. Nyújtottam a kezem felé.
- Hipi?? Micsoda egy neved van nevetett fel hangosan.
- Olyan mint a Baru és a dobozra mutattam.
Kicsit zavarba jött majd elnézést kért. Sarkon fordultam és visszamentem a házba. Egész nap figyeltem ahogy pakolnak befele. Közben azon gondolkodtam, hogy miképp kerülhetnék jobb kapcsolatba Baruval.
Esténként futni szoktam mert azért az ember figyeljen magár na meg legalább leterelem a gondolataim picit a szomszéd srácról. Így hát rövidnadrágot és trikót húztam magamra. Kiléptem az ajtón és épp raktam volna az mp3 - at a fülembe mikor valaki megszólított.
- Szia Hipi!Felnéztem és akkor látom hogy Baru az. Nesze neked felejtés ha itt van akit el kellene felejteni.
- Milyen sportos vagy csak nem futni mész?Kérdezte mosolyogva.
- Ennyire látszik rajtam? Mert pont futni indulnék. Válaszoltam neki.
- Én is futok minden nap. Elkísérhetlek? Legalább megmutatod menet közben a környéket.
Hogy a francba ne kísérhetnél el legalább megismerlek. Gondoltam magamban.
- Ha gondolod gyere, de itt nincs sok látnivaló mert erdőben futunk. Válaszoltam neki kissé unott hangon.
- Annál jobb nincs is. A természet lágy ölén futkározni. Esküszöm mintha enyhe kacérsággal mondta volna.
Elindultunk. Hamar beértünk az erdőbe. Menet közben beszélgettünk de semmi érdemleges nem hangzott el. Félúton járhattunk mikor megállt.
- Hipi egy picit pihenjünk mert elfáradtam. Szólt szuszogva.
- Rendben akkor addig sétáljunk míg kipihened magad.
- Amúgy sokan futnak itt az erdőben?Mert nem láttam egy lelket sem. Kérdezte.
- Mióta itt lakom én sem találkoztam még senkivel itt. Válaszoltam.
- Izzadok mint a lovak leveszem a polóm. Mondta, majd abban a pillanatban le is dobta magáról. Gyönyörű látvány volt. Ahogy az izzadság megcsillant a testén szinte ragyogott. Nem volt kigyúrt de azért látszottak a hasizmai. Nem tudom talán túl feltűnően néztem de észre vette.
- Tetszik? Kérdezte mosolyogva.
Iszonyat zavarba jöttem. szerencsére a futástól kiizzadva nem látszott az arcomon ahogy elvörösödtem.
- Nem szégyen az én is megnéztem hogy nézel ki. Kár, hogy a trikód alá nem látni. Úgy láthatnám melyikünk az izmosabb. Nevetett fel hangosan.
Vajon jól hallottam vagy hallucinálok?Most kacérkodik velem ez a srác?
- Ha karod leveszem és megnézheted. Mondtam neki.
- Jó mutasd magad mert kíváncsivá tetté. Válaszolta.
Levetettem a trikóm. Néztem az arcát ahogy elmereng a testemen. Szinte éreztem a tekintetét ahogy végigsiklott rajtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 09. 20. kedd 16:46
Bele sem kezdek.
#4 deajk2008 2016. 09. 20. kedd 11:44
imádom a pasik egymással való szexelését, mert én is bi vok... 9p lett
#3 A57L 2016. 09. 20. kedd 05:50
Ezen sok munka van még.
#2 xpetix 2016. 09. 20. kedd 00:33
Nem pontozom, mert nem tudtam végig olvasni, a kesergős bevezetőn háromszor hangosan felröhögtem, komolyan, három hét mint kapcsolat és ennyit keseregni rajta, elhiszem, hogy intenzív élmény volt, de nálam a futó kalandok tovább tartanak és több éves kapcsolatok után nem rinyálok ennyit idegeneknek. Na nem baj adtam egy sanszot ennek a nyúlfarknyi izének, azután jöttek a nevek, Hipi és Baru. Kész, majd újra neki futok, de most ezen ki kell nevetnem magam. nyes
#1 Törté-Net 2016. 09. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?