A+ A-

Mérnöknő az íróasztalon

Új munkahelyet kellett keresnem. Nehéz volt annyi év után megválnom a megszokott környezettl és beilleszkednem az újba. Fokozta a gondjaimat az is, hogy a férjemmel tovább romlott a kapcsolatunk és már hónapok óta nem éltünk házaséletet. A következév tavaszán egy építkezés vezetésével bíztak meg. Itt történt velem a következő eset.
Mint minden munkanapon, ezen a reggelen is hét óra előtt érkeztem az építkezésre, ahol váratlanul, egy népes csapat élén, az igazgatóm várt. Az építkezést jöttek megtekinteni.
Átöltözni sem engedtek, azonnal az épületre kellett kísérnem, pedig nem szerettem köpeny nélkül, utcai ruhában járkálni az építkezésen. Most is feszélyezve éreztem magam a vékony nyári blúzban és fehér, pliszírozott szoknyámban. A munkások kíváncsi, szinte vetkőztető tekintetétől követve, haladtunk egyik szintről a másikra. Hirtelen egy nem túl hangos, mégis tisztán érthető megjegyzést hallottam.
- Nézd milyen jó segge van ennek a nőnek, de szívesen megbasznám.
Egy pillanatra megálltam és zavartan a többiekre néztem, de mindenki úgy tett mintha semmit sem hallottak volna. Mentünk tovább de én lopva hátranéztem és megnéztem magamnak azt, aki a megjegyzést tette rám. Egy húsz év körüli szőke fiatalember volt, az egyik kőműves.
A látogatók elmentek és én, az irodámban átöltözés közben, az öltözőszekrény belső oldalára erősített egész alakos tükörben megnéztem magamat, pontosabban a fenekemet. A fiatal kőműves szavai egész nap nem mentek ki a fejembl. Nem éreztem sértve magam, de zavart, hogy mások is hallották a megjegyzést. Nekiláttam a napi munkámnak, de hiába nem akartam, mégis többször elképzeltem milyen lenne, ha hagynám, hogy az a fiú beváltsa a szavait. Régóta nem szeretkeztem senkivel, és nagyon vágytam, hogy történjen valami.
Vége lett a munkaidőnek, egyedül maradtam az irodán. Álltam az ablaknál és néztem a sietősen távozó munkásokat. Már be akartam csukni az ablakot, amikor az öltözők felől három munkást pillantottam meg. Az egyik a fiatalember volt. Anélkül, hogy meggondoltam volna, mit teszek, kiszóltam az ablakon és megkértem jöjjön be hozzám.
A fiatalember csodálkozva felnézett aztán kérdés nélkül a lépcső felé indult. Társai nevetve elbúcsúztak tőle. Zavartan vártam, hogy felérkezzen. Még nem tudtam, hogy mit mondjak neki, de egyre jobban kívántam, hogy megtegye azt, amit délelőtt mondott.. A fiatalember kopogott, belépett és köszönt majd megállva az ajtóban megkérdezte mit óhajtok tőle. Jóképű és ápolt volt, tetszett az arca és a magabiztos megjelenése. Kissé akadozva megkérdeztem, hogy miért tette rám azt a megjegyzést. Nem láttam arcán meglepődésnek vagy zavarnak a leghalványabb jelét sem. Elmosolyodott és azt felelte, hogy nem akart megsérteni, de ha valami tetszik neki, azt kimondja. Szimpatikusan és udvariasan beszélt. Nekibátorodtam. Megkérdeztem, hogy ha tetszik neki valaki, akkor rögtön ilyen egyértelmű megjegyzést tesz?
Azt válaszolta, hogy csak akkor, ha komolyan is gondolja.
- Mit szólna hozzá, ha most a szaván fognám? - kérdeztem tőle.
A fiatalember, akiről megtudtam, hogy Péternek hívják és csak tizenkilenc éves, elkomolyodott: - nem szaladnék el - felelte a szemembe nézve.
- Rendben van - mondtam - lássuk, valóban nem szalad-e el. Az ajtóhoz léptem és kulcsra zártam. Az íróasztalomhoz mentem, a fenekemet feléje fordítva az asztal lapjára hajoltam és vártam mit tesz. Közben az járt a fejemben, hogy ez a fiú majdnem a saját gyerekem lehetne.
- Ha jól emlékezem, a hátsó felem tetszett magának - mondtam.
Néhány másodpercig nem történt semmi. Oldalt pillantva megláttam magunkat a nyitva felejtett öltözőszekrényem belsoldalán lévő tükörben. A fiún látszott, hogy azon gondolkodik vajon komolyan gondoltam-e, amit mondtam. Aztán közelebb lépett és óvatosan rátette kezeit a fenekemre. Egy kicsit várt, hogy nem tiltakozok-e, aztán előbb megsimogatott a szoknyán keresztül, majd lassan feltolta a szoknyámat a hátamra. Végigsimította a fenekemen feszülő hófehér bugyit, aztán a derekamnál kikapcsolta a szoknyám kapcsait. A szoknyám a földre hullt, kiléptem belőle. A tükörből figyeltem, ahogy lassan lehúzta a bugyimat a bokámig, abból is kiléptem. Tenyerével előbb a fenekemet simogatta hosszasan, aztán áttért a combjaim simogatására. Amikor keze a combom belsoldalán haladva a puncimhoz ért, már remegtem a gyönyörtől. Ujjaival finoman megkereste a puncim bejáratát, és óvatosan egyre beljebb hatolt az ujjaival. Felsóhajtottam, mikor a csiklómhoz ért. Lassan ujjazni kezdett, előbb egy, majd két ujjával. Megroggyantak a térdeim és éreztem, hogy rövidesen elélvezek. Oldalt nézve a tükörbe, láttam, amint elhúzza hímvesszőjét. Elakadt a lélegzetem a látványtól. Gyönyörű példány fasz volt a kezében.
Lélegzetemet visszafojtva figyeltem, ahogy a fenekemhez közelítette. Na - gondoltam megkönnyebbülve - most már nincs mese, végre meg leszek baszva. Ettől a felismeréstől egyszerre nyugodtabb lettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 03. 14. péntek 11:59
Mindenki megkapja ami jár neki.
#3 A57L 2014. 01. 13. hétfő 05:14
Egész jó.
#2 papi 2013. 08. 27. kedd 05:34
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 06. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?