A+ A-

Felejthetetlen élményem egy érett nővel

Amióta az eszem tudom, megnéztem az érett nőket. Már gyerekként is az idősebb, érettebb lányokat szerettem és hajtottam. Nem tartottam magam ezért betegnek, hisz mindenki maga dönti el mit szeret. Van aki a fiatal lányokat, van aki a telteket, van aki a soványakat. Szerintem sok fiatalabb férfi kedveli az érett, csinos nőket. Egy érett nő nem akar plázába járni, discoba menni, nem kell elkápráztatni luxusautóval, nem kell tetszelegni neki. Egy idősebb érettebb nő elfogad minket, nem akar megváltoztatni valami híres fiatal sztár külsőre. Egy érettebb nővel ellehet menni bárhová, nem lóg a telefonján a nap 24 órájában. Nem akar 3 naponta öngyilkos lenni, és ezt nem híreszteli ezt a facebookon. Esténként meleg étellel vár, és nem a McDonald’s előtt. Teljesen más mint egy magamutogató plázaribanc vagy nagymenőt játszó huszonéves, aki még a szülei nyakán él mert keresi a pénzes bácsit. Vagy csak a barátnőinek keresnek mutogatni való pasit. Ezen felül persze a csodálatos szex, az ami feledhetetlen velük. Ők nem játszanak, nem színészkednek, nem ordibálnak, mint ahogy sok lány akik pornó filmből tanulnak meg szexelni. Mert nem mindegy hogy valaki érzi a szexet és adja magát, vagy csak akarja adni magát görcsösen. Több évig éltünk együtt egy nálam 15 évvel idősebb, csodálatos nővel. Boldogan éltünk kötöttségek és kötelmek nélkül, de őszinteségre és korrektségre alapuló kapcsolatban.
És a szex? Hát igen, ez ami feledhetetlen, a szex amikor magát adja valaki, ellazulva teljesen átélve azt. És úgy érzem egy érettebb nő az, aki ezt adni tudja. Mert fiatal bombázókkal tele vannak a hirdető oldalak, de mit kap az ember? Egy rideg érzék nélküli dugást.
Jó pár évvel ezelőtt egy társkeresőn ismerkedtem meg Mónikával, egy nagyon csinos kis formás 53 éves nővel. Először a nyilvános chaten írogattunk, majd áttértünk a privát levelezésre. Hosszú éjszakákat írogattunk, egyre nyíltabban és nyitottabban. Majd felvetettem a találkozás lehetőségét, amibe bele is egyezett. Az Örs vezér téren találkoztunk. Első meglátásra egy bombázó, könyveltem el magamban. Amiben nem is csalódtam. Eső lévén beültünk egy kis kávézóba beszélgetni és mivel már sokat leveleztünk a kezdeti feszültségek pár perc alatt elszálltak. Könnyű volt, mert úgy láttam ő is magát adta a levelezéseknél. És valóban az volt olyan volt, aminek írta. Beszélgettünk, miközben nézegettem és teljesen ráizgultam. Mi tagadás eléggé vadító volt a dekoltázsa. Szó szót követett, majd közösen megegyeztünk ne menjünk étterembe, hanem főzzünk közösen nála.
Később ebéd után elfogyasztottunk egy üveg finom bort, majd tovább beszélgettünk. Ő felvett egy laza kis pamutnadrágot, vékony pólóval. Hát ez kellet nekem, mert a farkam így is már órák óta le és felállt.
Nem tudtam levenni a szemem kerek feszes melleiről, amiknek bimbója majd szétcsattant úgy állt a meleg ellenére. A pamutnadrágon keresztül meg kidomborodott húsos szeméremdombja, ami még kívánatosabbá tette.
Nagyon melegem volt már nekem is, nem tudom véletlen ment így a fűtés vagy szándékosan tekerte fel.
- Muszáj elmennem letusolni - közölte lágyan - melegem van.
Rögtön rákérdeztem:
- Megmoshatom a hátad?
Elmosolyodott:
- Akár mást is.
Huhh, leizzadtam rögtön és már száguldottam is utána.
Kellemesen csodálatos érett és egyben izmosan formás teste volt. Kerek feszes mellek korát meghazudtoló összhang. És az a szép csupasz kis szeméremdomb is rátett az amúgy is kőkemény farkamra.
Végig simítottam a vállát majd lassan végighúztam a forró vizes szivacsot a hátán. Közben farkamat betoltam a lába közé. Éreztem a forró lüktetést. Ő lassan előre hátra mozgatta ágyékát. Nem bírtam tovább és úgy vizesen kikaptam a zuhanyzóból és bevittem a szobába. Hanyatt fektettem és elé-térdeltem. Végigcsókoltam a combja belsejét egészen a combközépig. Majd onnan nyelvemmel végigköröztem a punci körül nem érintve csak a környékét. Tekergőzött, vonaglott, próbálta a nyelvemhez irányítani a forró már lassan kinyíló punciját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.94 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2014. 10. 13. hétfő 11:10
Jó.
#9 zsuzsika 2014. 10. 6. hétfő 12:58
Jó.
#8 listike 2014. 10. 6. hétfő 06:30
Jó.
#7 feherfabia 2014. 10. 4. szombat 06:41
10P
#6 zoltan611230 2014. 10. 3. péntek 12:21
jo
#5 Andreas6 2014. 10. 3. péntek 07:17
Éljenek az érett, kedves, érzéki nők!
#4 Rinaldo 2014. 10. 3. péntek 06:13
Szuper jó.
#3 pisti3033 2014. 10. 3. péntek 03:53
Jó kis történet... Grt...

8 pont
#2 tiborg 2014. 10. 3. péntek 00:32
Az utolso 3sor szuksegtelen es erthetetlen.....ront a sztorin.
#1 Törté-Net 2014. 10. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?