A+ A-

Különös történeteim 6. rész

Györgyivel megbeszéltük, hogy este átmegyek, mert Fanni és a barátja délután 5 körül elhúzza a csíkot.
7 - re meg is érkeztem, vittem egy üveg bort is és a helyzet szokatlan volta miatt ha nem is ideges, de kissé feszült voltam, elvégre nem mindennapos, hogy egy anya megkér, hogy pár hónapig pettingelj a lányával, majd utána megdughatod anyut.
- Hello! Tök jó, hogy hoztál bort, mert én meg összedobtam egy könnyű vacsit - nyitott ajtót Györgyi.
Már a látványtól majdnem szűk lett a nadrágom, ugyanis Györgyi egy fekete miniszoknyában és egy mélyen dekoltált fehér felsőben nyitott ajtót. Míg kinyitottam a bort és töltöttem, ő addig megterített. Vacsora közben általánosságokról beszélgettünk, majd Fannira terelődött a szó.
- Igyunk rád - emelte fel Györgyi a poharat. - Tényleg köszönöm a segítségedet. Ha nem lettél volna itt az elmúlt pár hónapban, vagy ha nem te lettél volna... Na mindegy, köszönök mindent, de most térjünk rá az üzletre. Mit szeretnél?
- Tudnod kell, hogy ha csak azért fekszel le velem, mert úgy érzed tartozol valamivel, akkor hagyjuk. Nyilván nem kell mondanom miért, élveztem a Fannival töltött órákat és nem kell érte fizetned. Se a testeddel, se mással.
- És ha én szeretnék fizetni? - döntötte félre a fejét azzal a mozdulattal amit a lányától már rengetegszer láttam és közben mosolygott.
Nem volt több kérdés. Letettük a poharat megcsókoltam és olyan szenvedéllyel csókolt vissza, hogy már attól felállt a farkam. Még ott a konyhában lehámoztam a felsőjét, meg a melltartóját és bebizonyosodott, hogy tényleg nem szilikon van a hatalmas melleiben. Teljesen természetes kerek dinnyék voltak, bár a melltartó levétele után a gravitáció működött, de csak minimálisan. Nekiestem és szopogattam, nyalogattam, harapdáltam, befúrtam közéjük az arcomat, a kezemmel dédelgettem, nem tudtam betelni velük.
Györgyi közben lehúzta a sliccemet és a farkamat kezdte simogatni. Kis idő elteltével betántorogtunk a hálószobába, Leült az ágyra, megszabadult a harisnyájától, erre én végigcsókoltam a gyönyörű, formás lábait is. Majd ha már úgy is előtte térdeltem, hanyatt döntöttem, lehúztam a bugyiját, a szoknyát feltűrtem a derekáig és nyalni kezdtem. Ugyanolyan csíkra borotvált puncija volt, mint Fanninak, csak erősebb volt a szőre.
- Nyalj ki rendesen! - szólt rám Györgyi mikor finom nyelvmozgásokkal ingereltem a csiklóját.
- Azt csinálom - válaszoltam.
- De ne így. Erősen. Nyomd rá a nyelved és dörzsöld vele. Azt akarom, hogy szétnyald a pinámat. Erősebben nyalj ki, mint a lányomat. Neki még jó a finomkodás, de nekem egy igazi izmos nyelv kell. Utána meg egy jó kemény fasz. Egy olyan fasz amelyik duzzad a gecitől. És azt akarom, hogy miután szétnyaltál, utána jól bassz is szét. A kemény farkadat verd bele a pinámba.
Amíg nyaltam folyamatosan szövegelt és a legválogatottabb mocskos dumát nyomta. Először azt hittem engem akar felspannolni vele, de aztán rájöttem, hogy saját magát izgatja verbálisan, mert így nagyobbat tud élvezni. Ez akkor lett világos a számomra mikor egyre gyorsabban nyaltam, ő szinte már dobálta a csípőjét és majdnem összefüggéstelen mondatok hagyták el a száját.
- Bassz meg a nyelved... Nyald a szét... A pinámra tedd bele...
Azt hittem be fog görcsölni az állkapcsom, de még előtte egy hangos üvöltéssel elélvezett. Remegett az egész teste én meg a combjai belső oldalát puszilgattam míg lenyugodott.
- Ez jó volt. És most te jössz. Mit szeretnél? Szopjalak le, mint Fanni?
- Honnan tudod, hogy...
- Mindent tudok. Mindig elmesélte mit csináltatok. Na kipróbáljuk jobban szopok - e mint a lányom?
Kipróbáltuk. Jobban szopott. Kb. fél perc alatt telelőttem a száját. Egy kicsit ízlelgette az anyagot, majd lenyelte.
- Izgat a gecinyelő ribanc? - kérdezte.
- Na most már tudom Fanni honnan örökölte a csúnya szavak iránti vonzalmát.
- Gond ez szerinted? Szerintem szex közben isteni a csúnya szavak használata. Én legalábbis imádom. Na gyere és súgd a fülembe, hogy meg akarsz baszni!
Melléheveredtem és belesúgtam a fülébe:
- Meg akarlak baszni.
Rögtön rám fordult, meglovagolt és a félkemény farkamat már be is igazította a pinájába, mozdult kettőt amitől teljesen kemény lett és becsúszott a nedves résbe.
- És hogyan akarsz megbaszni?
- Jó keményen.
- Akkor markold meg a seggemet és kúrjál! Kúrjad a nedves picsámat. Nem egy fiatal picsa, de azért baszható, igaz?
- Igaz - nyögtem egyrészt az élvezettől, másrészt attól, hogy irgalmatlan iramban lovagolt rajtam
- Akkor jó. Élvezd a baszós picsámat. Élvezd, hogy megbaszom vele a faszodat. Mert most én vagyok felül és én baszlak meg.
Szerencse, hogy előtte leszopott, különben nem bírtam volna és beleélvezek a pinájába. Egy ideig lovagolt még rajtam, majd lassított és aztán abbahagyta a mozgást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Rinaldo 2016. 06. 15. szerda 12:43
Szupi.
#9 papi 2016. 05. 26. csütörtök 14:37
Nagyon jó, várom a folytatást.
#8 cscsu50 2016. 05. 24. kedd 17:54
Tetszett , folytasd!!
#7 fiesta14 2016. 05. 23. hétfő 12:42
tetszett!! jöhet még de ne szomorú legyen...
#6 vakon53 2016. 05. 23. hétfő 12:20
Jooó várjuk a feleségemmel a további folytatást folytatásokat!
#5 veteran 2016. 05. 23. hétfő 09:46
Jöhet tovább. 10 pont.
#4 listike 2016. 05. 23. hétfő 07:15
Szépen megírt kerek történet, mint mindíg.
#3 feherfabia 2016. 05. 23. hétfő 06:44
Tetszett!
#2 A57L 2016. 05. 23. hétfő 04:40
Továbbra is jó a történet.
#1 Törté-Net 2016. 05. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?