A+ A-

Különös történeteim 4. rész

Lia halála után pár hónappal a Nyugati pályaudvar közelébe vetett a sorsom, ahol egy kollégám hugával vettünk ki egy egyszobás lakást, de semmi sem volt köztünk, csupán anyagi megfontolásból laktunk így együtt. Persze a haveri körben mentek a poénok, de az a helyzet, hogy a csaj úgy nézett ki amire régebben azt mondták, hogy olyan, mint egy NDK - s sportolónő. Szóval baromira nem volt az esetem, de én se neki. Mintha egy pasival laktam volna együtt. Viszont egyik szombaton felugrott a barátnője.
Kitalálták, hogy menjünk üljünk be valahová. Mivel épp nem volt más dolgom elmentem velük. A Nyugatihoz közel egy sörözőben parkoltunk le és Ildi (a csaj akivel együtt laktam) megkérdezte, hogy gond lenne - e ha a barátnője nálunk aludna, mert összeveszett az apjával és nem akar hazamenni. Furcsa volt számomra, hogy egy 23 éves csaj ennyire tart az apjától, de Ildi elmesélte amíg Tünde a mosdóban volt, hogy gyerekkorától kezdve nagyon szigorúan fogják szegény lányt és most próbálja lerázni magáról a szülői igát, de ez nem megy zökkenőmentesen. Megbeszéltük, hogy ha jó neki a kanapén akkor alhat nálunk. A szobát a beköltözéskor úgy rendeztük be. hogy középen egy szekrénysorral kettéválasztottuk, így mindkettőnknek volt egy sarok magánszférának, a szekrénysor végénél levő falon meg volt a "nappali". Egy kanapé egy kis asztallal.
Valahogy úgy alakult, hogy egyikünk se akart alkoholt inni, így fulljózanon mentünk vissza. Megvacsoráztunk és közben végig poénkodtunk, meg röhögünk. Tünde segített elmosogatni, Ildi meg közben elment fürdeni mondván, hogy másnap korán kell kelnie. Mosogatás után Tünde megköszönte, hogy belementem abba, hogy nálunk aludjon és köszönetképpen átölelt és adott egy puszit. Határozottan kellemes volt az érintése, pedig nem túlságosan vagyok oda a rövid, fiús hajú csajokért. De neki jól állt. Mint ahogy szexi volt a két kis hegyes melle, amik majdnem átszúrták a pólója anyagát, meg a kis gömbölyű popsija.
Ildi után Tünde vonult el a fürdőbe majd én és mire végeztem Ildi már javában aludt, így a barátnőjével suttogva beszélgettünk még, Tünde a kanapén fekve én meg a szélén ülve.
- Nyugodtan feküdj mellém ha úgy kényelmesebb - mondta, én meg nem tudtam, hogy ez most felhívás keringőre, vagy csak szimpla kedvesség.
Odafeküdtem és elmesélte azt amit Ilditől már nagyjából tudtam. Az apja egy idióta, nem akarja sehová sem elengedni, hiába 23 éves, az anyja egy elvakult vallásos nő és nem segít neki ebben, ezért úgy döntött itt a vége, lázadni kezd egy kicsit ugyan későn, de ez van. Már egy hete mindig más - más barátnőjénél alszik. Egy csomó dolgot elmesélt az apja baromságaiból és egyszer csak éreztem, hogy a hangja sírósra vált.
- Na nyugi - öleltem meg. - Csak nem fogsz a hülye faterod miatt sírni?
A fejét befúrta a nyakamhoz és halkan hüppögött pár percig - addig átölelve tartottam - majd megtörölte a szemét, megköszönte, hogy meghallgattam.
- Tényleg köszönöm. Erre volt szükségem.
- Nincs mit. Szép álmokat. Ha sírni akarsz, az ágyamban leszek - mondtam félig viccesen és kimentem wc - re.
Sötétben botorkáltam vissza az ágyamhoz, hogy ne zavarjam Ildit és eléggé meglepődtem mikor rájöttem, hogy fekszik benne valaki.
- Hát te? - kérdeztem. - Megint sírni akarsz?
- Nem - suttogta. - De nem alhatnék veled? Nem tudom, hogy megy az ilyesmi, mert nekem még soha nem volt pasim, de szeretném ha újra átölelnél. Azt hiszem kívánom az érintésedet.
Bebújtam mellé a takaró alá és arra gondoltam, az agyam eldobom, egy 23 éves szűzlány fekszik az ágyamban. Nem tudtam mit is tegyek, ezért átöleltem és simogatni kezdtem a vállát és a hátát, majd a fenekére csúsztattam a kezem és megkérdeztem:
- Ez jó neked így?
- Igen. Nagyon jó.
- És ez? - kérdeztem és megfogtam a mellét és finoman rámarkoltam.
- Ez is. Nagyon jó. Volt már pár srác aki letapizott, de ahogy te csinálod az nagyon finom. Jól érzem, hogy felizgultál?
Jól érezte. Nehéz lett volna eltitkolni mikor az álló farkam a hasához nyomódott.
- Megfogjam? - kérdezte és annyi ártatlanság és tapasztalatlanság volt a hangjában, hogy még jobban beindultam tőle.
- Fogd. Markold meg erősen, ne félj nem fog fájni.
- Segítesz hogyan csináljam?
- Persze - suttogtam és megcsókoltam.
Visszacsókolt, bár eléggé ügyetlenül. Nagyon szokatlan volt egy majdnem velem egykorú csajjal úgy pettingelni, hogy ő szinte semmi ilyet nem csinált még. Megfogtam a csuklóját és megmutattam neki, hogyan húzogassa a kezét a farkamon, aztán benyúltam a bugyijába és nagyon finoman elkezdtem simogatni. Alig értem hozzá, totál nedves lett a kezem. Tünde csak simogatta farkam és sóhajtozott én meg közben szép lassan bedugtam félig az egyik ujjamat, a hüvelykujjamat meg a csiklóján járattam. A másik kezemmel a melleit simogattam és közben csókolgattam a nyakát, a száját, az arcát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Rinaldo 2016. 06. 15. szerda 10:40
szuper.
#7 A57L 2016. 05. 18. szerda 05:22
A szokásos jó színvonal.
#6 sunyilo 2016. 04. 18. hétfő 20:43
Eszméletlenül jó a történet, és nagyon jól lett megírva!
#5 cscsu50 2016. 04. 18. hétfő 15:39
nagyon jó
#4 papi 2016. 04. 18. hétfő 13:29
Nagyon tetszett.
#3 veteran 2016. 04. 18. hétfő 08:09
KLASZ.
#2 listike 2016. 04. 18. hétfő 07:20
Nagyon szeretem az írásaidat. 10pont.
#1 Törté-Net 2016. 04. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?