A+ A-

Zitakrónikák 4. rész - Minden határon túl

Zivataros egy este közeledett, a távolban már csapkodtak a villámok, a dörrenések viszont még nem hallatszottak. Délkelet felől úszott felénk a vihar, ami általában égszakadást és földindulást jelentett városunkra nézve. Épp ideje lesz már, kezdett az agyunkra menni a napok óta tomboló hőség.
Elfordultam az ablaktól és visszahuppantam Zita ágyára. Nővérem éppen készülődött az esti bulira, amit innét nézve csúnyán elmos majd az eső. Persze hiába mondtam neki, ha a testvérem egyszer valamit a fejébe vesz, akkor annak az anyatermészet sem szabhat gátat.
– Szóval? – kérdezte Zita, és a fürdőszoba ajtaján át kidugva fejét bekukucskált a szobájába. A hajszárító ezzel párhuzamosan hallgatott el. – Mit gondolsz?
– Mármint miről? – átgördültem az ágya másik oldalára, hogy közelebb legyek hozzá. Nem szerettem az emberekkel a falon vagy az ajtón át beszélgetni, de mivel azt a megbízást kaptam, hogy figyeljem Zita telefonját, nem mozdulhattam annak közeléből. Hogy miért nem vihettem át a mobilt az én szobámba? Mert töltőn volt, és a nővérem értelmezésében ez azt jelentette, hogy amíg nincs teli, addig nem szabad a kanócról levenni.
Azt hiszed, ez röhejes? Hát nem! Igazán az a röhejes, amiért figyelnem kellett. Ugyanis Zita a barátnőjét, Zsanettet várta, aki a telefonon át fog majd becsöngetni hozzánk. Hogy Zsani miért nem használta a kapucsengőt? Zita válasza erre: mert nem úgy szokták meg. Azt hiszem, eme észjárás fejtegetését ezen a ponton érdemes abbahagyni.
– Hogy-hogy miről? – fakadt ki, visszabújva a fürdőbe. – Arról, amiről eddig téptem a számat. Hogy élveznénk-e ennyire a szexet más családtagunkkal is?
Ja, hogy arról beszéltél eddig? – kérdeztem tőle gondolatban. Valóban magyarázott valamit a zuhany alatt, majd a hajszárító tüzében, de hiába volt nyitva az ajtó, a szavak csak mézesen búgó hangjának duruzsolásaként jutottak el hozzám a csobogás és zúgás miatt.
– Szóval feküdjünk le a szüleinkkel? – kérdeztem immár hangosan. Az ötlet nem is hangzott olyan rosszul elsőre. Anyám roppant dögös volt, egy igazi MILF. Aztán másodszorra belegondolva már… – Ezt komolyan gondolod?
– Láttad, mekkora farka van apunak? – vetette oda, mintha ez mindenre megdönthetetlen érv lenne.
– Az engem nem boldogít – feleltem, bár magamban azért elismertem, hogy apánkat tényleg méretes fasszal áldotta meg a Jóisten. Az enyém jóval kisebb volt, kicsit irigykedtem is emiatt. – Rossz ötlet, szerintem.
– Miért?
Felálltam és Zita szobájának ajtajához léptem. Fél szemmel a mobilt szuggeráltam – csörögj már, hogy kimeneküljek ebből a kínos beszélgetésből –, fél szemmel a fürdő ajtaját lestem. Nővérem alig egy karnyújtásnyira pucéran szépítkezett, és ez a gondolat befészkelte magát az agyamba.
– Három okot is tudok. Az első, ők a szüleink, tabuk.
– Akárcsak a testvéred – jött Zitától az ellenérv.
– A nővéremet megdugni egy dolog. Eleve évek óta fantáziáltam rólad, te meg belém habarodtál…
– Egy kicsit, talán – mondta, mintha egy tanár okítaná ki a diákját.
Valójában egyikünk sem tudott igazán dűlőre jutni az egymás iránt érzett érzelmekkel. Mondogattam magamnak, hogy nem vagyok szerelmes Zitába, csak testvérként szeretem, ám mindössze tizennyolc évesen ebben nem lehettem biztos. Baromira nehezen értelmeztem és kezeltem saját érzéseimet.
Zita pedig még kellemetlenebb helyzetben volt, miután a szexet egy évre parkoló pályára állítottuk, és ő ezalatt összejött egy rám megszólalásig hasonlító pasival, majd az azt következő fasziját a randevújuk alatt csalta meg velem. Szóval, biztosak voltunk afelől, hogy nem vagyunk biztosak az egymás iránt érzett érzéseinkben, már azt leszámítva, hogy imádjuk a szexet egymással. Pláne, ha fennáll a veszélye a lebukásnak.
– Oké, egy kicsit, talán – hagytam rá és visszamentem a szobájába, mert formás mellei és kerek segge miatt kezdtem begerjedni. – De ez nem változtat semmin. Anyu anya, apu apa.
– Anya is csak nő – szólt ki a fürdőből. – A pina pina, a fasz fasz. Neked van faszod, neki pinája. Összepasszoltok.
Cinikusan horkantottam. Ez az érv bevált, amikor a farkammal játszott, de most, józan fejjel kicsit sutának hatott.
– Második érv, ha nem áll rá valamelyikük, kurva nagy szarba kerülhetünk. Apu már így is meghallott minket, anyu talán látott is – céloztam arra az ominózus estére, amikor őket kukkolva dugtunk a nappaliban. Akkor anyánk ránk nézett, miközben apán lovagolt. Azóta sem tette szóvá, így lehet, fel sem fogta, mit lát, vagy betudta a kéj és az elfogyasztott bor okozta álomképnek, de egy biztos: akkor közel jártunk a lebukáshoz.
– Ez igaz, tehát, ha csináljuk, biztosra kell mennünk.
– És harmadszor – folytattam, tudomást sem véve szavairól. – Ha sikerrel járunk, oda a móka.
– Mármint? – kukkantott ki újra a fürdőből egy pillanatra. Az előbbivel ellentétben vállán már ott feszült a melltartó fekete pántja. Lassan elkezdett öltözködni. Ágyéktájon bizsergést éreztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (127 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 supi 2015. 12. 26. szombat 12:57
baszot jó
#14 deajk2008 2015. 11. 28. szombat 12:17
nekem nagyon tetszett...10p ment folytasd
#13 tomi19 2015. 11. 12. csütörtök 17:43
Nagyon szuper 10 pont...
#12 feherfabia 2015. 11. 11. szerda 06:02
Nagyon jó!
#11 veteran 2015. 11. 10. kedd 16:49
Egyszóval: klassz!!!
#10 Ickx 2015. 11. 9. hétfő 19:29
Wow! nyes
#9 listike 2015. 11. 9. hétfő 11:49
Sok ilyen jó sorozat kéne.
#8 genius33 2015. 11. 9. hétfő 09:09
Meg lesz az a zsani nyes
#7 papi 2015. 11. 9. hétfő 09:01
Nagyon jó, folytasd.
#6 zsuzsika 2015. 11. 9. hétfő 08:34
Jó írás.
#5 fiesta14 2015. 11. 9. hétfő 07:51
valahogy meg kell dumálni a csajt...
#4 Rinaldo 2015. 11. 9. hétfő 07:45
Jól meg kellet volna dugni Zsanettet is.
#3 hairy_pussy 2015. 11. 9. hétfő 06:49
meg kell húzni Zsanettet is wink
#2 A57L 2015. 11. 9. hétfő 05:42
Ez nagyon bejött,élvezetes jó írás.Így tovább.10P
#1 Törté-Net 2015. 11. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?