Halálos bűnök 6. rész

Szavazás átlaga: 5.45 pont (69 szavazat)
Megjelenés: 2016. február 2.
Hossz: 13 574 karakter
Elolvasva: 6 291 alkalommal
11. A férj és a börtön

Beléptem a cella ajtaján. Félhomály, iszonyatos bűz és röhögés fogadott. – Megjött a kis herceg! – üvöltötte valaki – Te, ez lány vagy fiú? – szólt a társa. – Nem mindegy? Hamarosan úgy is az én kislányom lesz. – kontrázott egy harmadik hang.
Az őr meglökött, majd bevágta mögöttem az ajtót. A szemem lassan megszokta a sötétséget. Heten voltunk, de csak négy ágyat láttam. Egyikről felkelt egy hatalmas, széles vállú férfi. Csak egy foltos alsónadrág volt rajta, kopasz fején izzadtság cseppek fénylettek, mellét őszülő szőr borította. Vastag karján – melyet más ember akár combnak is elfogadott volna – tetovált viperák tekeregtek. – Te döntesz – nézet mélyen a szemembe, – az ágy vagy a föld. Az a sarok – mutatott jobbra – már foglalt, ott a Robi tanyázik, de ő nagyon büdös és folyton köhög éjszaka. Letelepedhetsz a budi mellé is, ha szereted nézni, ahogy szarunk. Vagy az ablak mellé, de ott télen elég hideg van.


Fogtam a pokrócnak nevezett rongydarabomat és világos fényfolt felé indultam. Nem sok kellett, hogy rájöjjek, nem jól választottam. A nyári napsugár, mely oly sok örömet okoz a strandon, itt kegyetlen hóhérrá vált. Az én kis sarkom leginkább egy bekapcsolva felejtett szoli gép belsejéhez hasonlított. Pár óráig még bírtam de aztán én is levettem az ingemet és durva vászonból készült nadrágomat. A szagokat lassan megszoktam, és kezdeti undorom is megszűnt. A napi beosztás egyszerű volt: reggeli ellenőrzés, majd kaja, munka a műhelyben, ebéd, pár óra szabadprogram, megint munka majd vacsora, és takarodó. Hetente csak kétszer volt melegvíz a tussolóban. Megismertem a cellatársaimat: Sanyi bá, a főnök, aki köszöntött, neki persze külön ágy jutott, Andri és Sanya, két fiatal, sötétbőrű tolvaj, akik számára egyenes út vezetett a javítóból a börtönbe. Talán őket volt a legnehezebb elviselni, mert vagy dugtak vagy, a szexről beszéltek. Velük ellentétben Pista, alig szólalt meg. Már jócskán elmúlt hatvan, amikor
r
alf
és
alf
ze
alf
ge
alf
n
úgy megverte a feleségét, hogy az belehalt. Legtöbb idejét a műhelyben töltötte és elég formás szobrocskákat faragott. Karcsi kigyúrt testű, izomagyként a főnökünk testőreként kereste meg a napi cigi adagját. És végül a szerencsétlen Robi, aki csak azért volt, hogy legyen kibe belérúgni.
Eleinte békén hagytak, de pár nap elteltével megkezdődött a csicskáztatásom. Karcsi kijelentette, hogy nem ülhetek a WC-jükre, így csak nappal mehettem ki, amikor kiengedtek a cellából. Majd következtek a „fiúk”, akik félreérthetetlen szavakkal adták tudtomra szándékaikat. Valahogy így: – Dugnivaló segged van Dénes.
Az ebédre kapott krumplifőzelékemnek igen szokatlan színe lett egyik nap. Mikor ezt szóvá tettem a szakács röhögve kijelentette, hogy ezt direkt nekem csináltak, nehéz kézimunkával az egész konyha beleverte a gecijét. Mikor ki akartam önteni, Sanyi bá, felnézett és csak csendesen ennyit mondott: – Én a helyedbe inkább megenném.
Szótlanul üldögéltem a helyemen, amikor Sanya megszólalt:
– Emlékszel Andri a javítóban arra a fehér kölyökre?
– A
d
alf
ro
alf
go
alf
sr
alf
a
?
– Aha, a kis hülye azt hitte, hogy nagy
d
alf
ro
alf
gc
alf
se
alf
mpész
lesz belőle, de a vámosok már az első útján lefülelték. Ő is, ilyen kis szűzies volt. Eleinte még tussolni se mert velünk.
– De mi igazi kis ribancot neveltünk belőle.
– Isteni volt az a kemény, formás feneke. Tornászott?
– Fasz se emlékszik miről hadovált... A kis farkincája, hogy meredezett, amikor leszophatott bennünket.
– Te – kelt fel az ágyról és lépett elém Sanya – nem akarod kipróbálni? – Felnéztem, az izzadságtól csillogó meztelen testére, hosszú farkára, és... és megrémültem. Láttam magam, ahogy átölelem és hagyom, hogy a szájamba tegye, érezni akartam selymes bőrét, gecijének bódító illatát.
Nagy nehezen félretoltam, és kirohantam a cellából. A friss levegőn magamhoz tértem, de tudtam, hogy döntenem kell. Nem vagyok elég erős ahhoz, hogy megvédjem magam, és nem vagyok elég impotens ahhoz, hogy csak farkveréssel kibírjam itt hosszú ideig. Sétáltam fel s alá és próbáltam meggyőzni magam, hogy nem tehetek mást, hogy csak kényszerűségből csinálom, de közben ott himbálódzott előttem Sanya farka és ez enyém, egyre keményebb lett.
Este, miután ránk zárták az ajtót, Sanyi bá elé léptem, és megkérdeztem, hogy tehetek e valamit érte. Rámnézett, és csak a fogai között sziszegte, hogy semmit. Megsemmisülten indultam vissza a vackomba. – Könyörögj neki – súgta Andri mellettem. Visszafordultam. Letérdeltem elé és kérlelni kezdtem: – Enged, meg, hogy leszopjalak. Úgy kívánom a farkadat.
– Ha ilyen szépen kéred... – mosolyodott el Sanyi bá, majd megragadta az egyik kezével a fejemet, a másikkal pedig a vaskos, húsos dorongját, amivel megcsapkodta az arcomat és nekidörzsölte ajkaimnak.
Kinyitottam a számat és olyan szélesre tártam, amennyire csak bírtam, de ő olyan hatalmas volt, hogy még így is nehézséget okozott a bevétele. Visszatarthatatlanul folyt ki a nyál a számból, ahogy ő többet és többet erőltetett bele Elkezdett a csípőjével mozogni és olyan erővel baszott, hogy azt hihettem, menten szétszakadok. Éreztem, ahogy a makkja neki – neki feszül hátul a torkomnak, amitől elkezdtem öklendezni, a nyál meg szanaszét fröcskölt. A fejemet szorosan tartotta, majd nekifeszítette az ágyékának és nem mozdult. Habár már teljesen ki volt peckelve a szám, a nyelvem alig fért már el a helyén, mégis megtaláltam a módját, hogy valahogy megmozdítsam és megnyaljam a lüktető rudat a tövén, aminek eredményeként kéjes rándulást éreztem benne. Óvatosan elkezdtem hátrahúzódni és hagytam lassan kicsúszni magamból azt a forró szervet. Jól éreztem az ajkaimmal a lüktető vénákat miközben a pöcök szánkázott kifelé és elkezdtem a nyelvemmel is egyre gyorsabban és gyorsabban dolgozni azokon.
Fokoztam a tempót, lökdöstem előre – hátra a fejemet, közben hosszan szívtam azt a hatalmas faszt, teljesen felajzva, összezárt ajkakkal vártam a mind közelebb és közelebb kerülő ejakulációt, aminek most már el kellett következnie. És elkezdődött. Az ajkaim éppen egészen az összegabalyodott szőrökig értek, amikor a farka
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
rándult egyszer, kétszer, majd a forró geci első kilövellése a görcsös faszból mélyen a torkomba jutott, végig égetve azt a nyelvem tövétől. Ám aztán gyors egymásutánban követte azt a második és harmadik lövellés. És ez folytatódott, megtöltve így a különleges krémmel a számat már annyira, hogy a két sarkában elkezdett kicsordogálni.
Sanyi bá megpaskolta az arcomat. – Így már tetszel. Vedd le az alsódat, és mellém bújhatsz. Átölelt. Gecis farka meztelen fenekemnek feszült, és én végre megnyugodtam. Vastag karjai között biztonságban éreztem magam.
A változás folytatódott.

Három nap múlva Pistát átköltöztették lett saját ágyam és beleszerettem Sanyi bába. Legalábbis így neveztem el azt, érzést, amely elöntötte a testemet mikor vele lehettem. Nem volt szép ember, ormótlan arca, szőrős teste, pocakja inkább visszataszító lehetett egy nő számára, de mindez eltűnt, amikor átölelt, térdre ereszkedtem előtte és a számba tette méretes farkát.
Lassan gátlásaim is felszívódtak. Ha nagyon sütött a nap én is meztelenül heverésztem az ágyamon, nevettem lakótáraim trágár viccein, és nem rezdültem össze, ha Sanya a fenekemre csapott. A műhelyből áthelyeztek a könyvtárba, ahol napestig csak basztam a legyeket, mert senki nem járt arra. Már nem piszkáltak, nem kaptam gecis ebédet, elfogadták, hogy valakié, egy fontos emberré vagyok.
Teltek a napok, és rájöttem, hogy most már én akarom, hogy valaki végleg elvegye a szűzességem. Tussolás után ujjaztam magam kicsit, hátul, hogy felkészüljek a nagy pillanatra, ami csak nem akart eljönni. Sanyi bának hiába
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
alf
m
fel magam, más meg nem, mert hozzám nyúlni.
Végül is a klasszikus helyen a tussolóban történt meg. Éppen meni készültem, amikor megragadtak és a falhoz nyomtak. Rövidesen azt éreztem, amint egy síkos ujj nekinyomódik a seggem lyukának. Megfeszültem ettől a váratlan behatolástól, mert ez így meglehetősen fájdalmas volt. Az ujj könyörtelenül nyomult egyre beljebb. Éreztem, amint tövig felnyomódott és egyre jobban feszítette szét a lyukamat, majd lassan kihúzták, de csak azért, hogy előbb két, végül három ujjnak hagyjon helyet. – Gyerünk, basszál meg! – nyögtem és lassan letérdeltem a padlóra és amennyire csak tudtam, kinyomtam a fenekem. Mögém térdelt és a makkját a lyukamhoz illesztette, és azzal izgatott. Próbáltam ráhúzni magam a farkára, de ilyenkor mindig nevetve visszahúzódott. Addig csinálta ezt, amíg könyörögni nem kezdtem, hogy dugjon meg. Vertem a farkam, közben próbáltam magamba engedni méretes dorongját. Végül megfogta a csípőmet, és belém nyomta a faszát. Kiabálni szerettem volna, ahogy a lyukam majdnem szétrepedt. Forróság öntötte el a belsőmet. A padlóra omlottam. Ő szorosan tartott, és úgy baszott, egyre mélyebbre belém mártva gyönyörű dárdáját. A fájdalom tovatűnt, a forróság érzése növekedett bennem, éreztem, teljesen kitölti a seggem. A mozgásába némi remegés költözött, tudtam, ismét közeledik az orgazmushoz. Megfogta a vállaimat és a hátamra feküdt, úgy kefélte tovább a fenekem. Ahogy elélvezett, éreztem, hogy a farka lüktet bennem és forró spermát ereszt belém. Addig dolgozott a seggemben, amíg az összes gecit ki nem sajtolta magából.
Miután testőre, Karcsi, és még két idegen is megdugott, otthagytak. Remegő testtel és lüktető fenékkel vánszorogtam a könyvtárba. Mintha egy hatalmas úthengerrel keltem volna birokra a fürdőben... de boldog voltam, mert úgy éreztem, hogy én nyertem. A XVIII. században azt mondta valaki, hogy a parasztok egyetlen szórakozása a szex. Én sem vagyok jobb helyzetben, mint az akkori jobbágyok. Akkor meg miért ne? Egy pillanatra megjelent előttem lányom izgató alakja. Hetek óta nem gondoltam a családomra. Mindent elvesztettem. Vagy talán nem? Az az Én már nem létezik, az itteni meg azt tehet, amit csak akar.
Ebéd után egyedül maradtam Sanyával a cellában.
– No, milyen volt? – kezdte.
– Fura, fájt de élveztem is.
– Elsőre a csajoknak sem túl kellemes, de aztán belejönnek. Belőled is igazi ribanc lesz. Nem akarsz mellém bújni? A főnök megengedte.
Felálltam, levettem az alsógatyámat és mellé feküdtem. Elkezdtünk csókolózni. Csókolgattam a nyakát és a füleit. Lassan elkezdtem dél felé haladni. Végigcsókoltam a mellkasát és a hasát. A következő pillanatban azt vettem észre, hogy már a makkja hegyét szeretgetem a nyelvemmel. Nagyon finom íze volt. Körbe nyalogattam, közben kezemmel a heréit simogattam. Kis játszadozás után az egészet bekaptam, és ütemesen szopni kezdtem. Közben figyeltem a reakcióit, hogyan sóhajtozik. Szívtam a faszát, közben kitértem a golyóira is, Ő meg egyre csak sóhajtozott. Pár perc szopás után megfeszültek a hasizmai, és egy alig hallható nyögés hagyta el a száját. Hirtelen megtelt melegséggel a szám. Szorgalmasan lenyeltem a spermáját. Mikor már nem jött több, lassan feljebb kúsztam, és újra csókolózni kezdtünk, megízleltettem vele a saját gecijét. – Fincsi volt – mosolygott – most te jössz, dugj meg!
Felhúzta a lábait, én meg lassan odahajoltam a fenekéhez. Először simogatni kezdtem a lába közét. Nyelvem lassan járt a combjai belső oldalán, majd lassan elértem a segglyukát is. Finoman körbenyalogattam, majd mikor elég nedves lett, lassan ujjazni kezdtem. Könnyen tágult, így gyorsan feltérdeltem, és elkezdtem óvatosan benyomni a faszom a lyukába. Mikor már félig benne voltam, egy lökéssel tövig hatoltam bele. Ekkor ő is felnyögött. Azt hittem menten elélvezek, őrjítően jó volt, és forró.
Kis pihenés után lassan elkezdtem mozogni benne. Nagyon be voltam indulva, egyre gyorsabb ütemben basztam, mindkettőnkről szakadt a víz, a cella levegője teljesen megtelt az illatunkkal. Nem kellett sok idő, pár perc múlva hatalmasat élveztem. Alig bírtam tartani magam, remegtem az izgalomtól. Mellé dűltem és egy ideig szótlanul feküdtünk egymás mellett.
Hirtelen valaki megpaskolta a seggem. – Beszállok én is. – jelentette ki Andri. Letolta a gatyáját és a szájamba adta a farkát. – Csak nyálazd be egy kicsit. Baszni akarok. Négykézlábra álltam, Sanya alám feküdt és miközben én golyóit csókolgattam, bekapta lógó farkamat. Andri elkezdte a hátamat csókolgatni, majd fokozatosan haladt lejjebb. Éreztem, ahogy benyálazta a kezét, és elkezdte vele a nyílásomat simogatni, és lassan elkezdte belém tuszkolni az egyik ujját. Élveztem, hogy ki vagyok szolgáltatva neki, azt csinált velem, amit akart. Mikor már eléggé elengedtem magam, megölelt, megpaskolta a combomat, és elkezdett belém hatolni. Egyik kezével magához húzott, a másikkal, a hasamat simogatta, miközben egyre mélyebbre hatolt. Mikor már teljesen elmerült bennem, lassan mozogni kezdtünk. A faszom ekkor már cövekként döfködte Sanya száját. Két kézzel megragadta csípőmet és elkezdett ütemesen megdugni. Elég hosszan vonaglottunk már egészen a hátamra hajolt és erőteljes, gyors mozdulatokba kezdett. A fülemet és a nyakamat nyaldosta, és nyögéseiből, valamint egész testéből érkező görcsös lökéseiből tudtam, hogy nincs sok hátra. Egy vad mozdulattal tövig nyomta fenekembe a dákóját és belém spriccelt. Éreztem a melegséget, amint elönti a testem. A következő pillanatba a hátamra fordítanak, Sanya szorosan átölel, és őrült smárolásba kezdünk. Megmarkolom kemény fenekét, és szinte egyszerre lőttük ki a spermánkat. Ez után már csak ernyedten fekszünk ágyon és hagyjuk, hogy Adri lenyalja, ragacsos gecinket a testünkről.
A hetek ezután gyorsan teltek. Élveztem az új szerepemet, a rajongást a testem iránt, azt, hogy végre nem kell másokat irányítanom, hanem azt tehetem, amit parancsolnak. A börtön egyik fejesének vagyok a ribanca. Még az őrök sem mernek piszkálni. Életembe először szabad vagyok.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.45 pont (69 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. március 16. 08:08
#13
Véletlenül nyitottam meg. Nem kellett volna! Tömény undor.
1
i
ivol
2018. március 28. 21:27
#12
Izgalmas volt. Akár igaz is lehet. De biztos, hogy a börtön sose lehet elfogadható.
1
t
t.555
2017. november 26. 04:23
#11
Ez tetszett!
1
deajk2008
2017. július 12. 11:24
#10
nagyon izgató a homoszex... felizgultam 9p
1
l
lyzzike
2016. augusztus 1. 00:42
#8
átlagosnak mondható.
1
zsuzsika
2016. február 3. 10:46
#7
Nem tetszett.
1
p
papi
2016. február 3. 07:56
#6
Nem rossz
1
R
Rinaldo
2016. február 3. 06:41
#5
megérdemli,
1
cscsu50
2016. február 2. 21:57
#4
egynek elmegy
1
veteran
2016. február 2. 09:41
#3
Akár igaz is lehet.
1
a
A57L
2016. február 2. 02:44
#2
Életszerű történet.
1
T
Törté-Net
2016. február 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1