A+ A-

Halálos bűnök 1. rész

1
Beléptem a cella ajtaján. Félhomály, iszonyatos bűz és röhögés fogadott. – Megjött a kis herceg! – üvöltötte valaki – Te, ez lány vagy fiú? – szólt a társa. – Nem mindegy? Hamarosan úgy is az én kislányom lesz. – kontrázott egy harmadik hang.
Az őr meglökött, majd bevágta mögöttem az ajtót. A szemem lassan megszokta a sötétséget. Heten voltunk, de csak négy ágyat láttam. Egyikről felkelt egy hatalmas, széles vállú férfi. Csak egy foltos alsónadrág volt rajta, kopasz fején izzadtság cseppek fénylettek, mellét őszülő szőr borította. Vastag karján – melyet más ember akár combnak is elfogadott volna – tetovált viperák tekeregtek. – Te döntesz – nézet mélyen a szemembe, - az ágy vagy a föld. Az a sarok – mutatott jobbra - már foglalt, ott a Robi tanyázik, de ő nagyon büdös és folyton köhög éjszaka. Letelepedhetsz a budi mellé is, ha szereted nézni, ahogy szarunk. Vagy az ablak mellé, de ott télen elég hideg van.
2
Miért vagyok én itt? Keringett bennem a rémült kérdés. Mert elkaptak te hülye! –mondta az ügyvédem, amikor azt tanácsolta, hogy inkább valljak be mindent. De a legfontosabb kérdésre sem, ő sem az ügyész nem tudott magyarázatott adni: hogyan jutottam el idáig? Én, Artner Krisztián, boldog családapa és cégvezető, aki mindig minden szabályt betartott és karácsonykor elment levest osztani a rászorulóknak.
3
- Baszd meg a kurva anyádat! Megígérted, hogy elviszel színházba!
- Nem érted, hogy bent kellett maradnom dolgozni! Nekem egy céget kell vezetnem még te, itthon mereszted a büdös picsád!
- Hülyének nézel? Asszed nem tudom, hogy azzal a lotyó titkárnőddel basztál valahol?
- Inkább vele, egy lottyadt szeszkazánnal. – kontrázott Krisztián, aki régebben még megkövetelte, hogy apunak hívjam, és bevágta az ajtót.
Nagyjából így néz ki nálunk egy meghitt családi délután. Az igazsághoz az is hozzátarozik, hogy bár anyám valóban nagyra értékeli a szeszes italokat, a céget ő örökölte a szüleitől, így apám csak beült a készbe – pontosabban a megfelelő helyre dugta a lomposát.
És én. Az ő kicsi hercegnőjük, aki miközben ők veszekedtek szép lassan felnőtt és rájött mennyire is, utálja a szüleit, a sulit, az egész életét. Persze bizonyos korlátok között, kivéve azt a valamit, amit szabadságnak szoktak nevezni, mindenem megvolt. Egy szigorú, vallásos magániskolába küldtek – elfelejtettem hozzátenni, hogy a nyilvánosság előtt a szüleim kis neoprotestáns egyházunk oszlopos tagjaiként viselkednek – ahol a diákok hamar megtanulták az álszentség alapjait. Ilyenkor mondják egyesek, „hogy igen, én nyavalygok jacuzzival a fürdőszobában, bezzeg szegény afrikai gyerekek, éheznek stb…”, de őszintén – ki a francot érdekelnek az afrikaiak? Kivéve persze Orsolyát a tiszteletes lányát, aki mindent megtenne egy méretes néger faszért.
Üldögélek a számítógép előtt és verem a billentyűket – hivatalosan a leckémet készítem – és arra gondolok, hogy jó lenne egyet masztizni. Tizenéves voltam, amikor véletlenül rájöttem, hogy milyen csodálatos dolog. Franciába nyaraltunk és a strandon, én szokásom szerint elcsavarogtam a szüleimtől. Az öltözőfülkék mögött bóklásztam, amikor nyögések hallottam. Közelebb osontam és belestem egy szúette résen. Egy nő támaszkodott, épp velem szemben a falnak, melltartóját levette, parányi tangáját félrehúzta és ujjaival a „csúnyáját” simogatta. Láthatóan nagyon élvezte a dolgot, így gondoltam én is kipróbálom milyen lehet.
Végsimítottam a testem, a vállaimtól a melleimen át a combomig… és izgatott forróság öntött el. Kezeim egyre csak kalandoztak… már a hasam simogattam. Éreztem milyen feszes, lapos, bársonyos az érintése. Már kúsztak volna lejjebb az ujjaim, becsúsztattam a kezem a bugyimba… majdnem felnyögtem, annyira jólesett! Nedves volt, síkos és forró, mint a… mint a pokol tüze. Nagyokat nyeltem, a testem remegni kezdett, mintha magas láz kínozna. Mellbimbóim megkeményedtek. Kicsit széjjelebb tártam a lábaim, éreztem, hogy egyre lucskosabb vagyok, mintha bepisiltem volna. Magamhoz kellett nyúlnom. Ujjaim végsiklottak szeméremdombomon, és egy kemény kis pöcökhöz értek… mire felnyögtem. Úgy éreztem, Kleopátra tejfürdője sem lehetett ilyen csodálatos, mint ez az érzés. Finoman simogatni kezdtem a csiklóm (akkor persze még azt se tudtam, hogy hívják), és igyekeztem minél halkabban nyögdécselni.
Nagyon hirtelen kapott el. Egy ujjam már a hüvelyem bejáratához fészkelte magát, és apró, óvatos mozdulatokkal készült beljebb siklani, míg egy másik továbbra is feszülő csiklómon dolgozott. És akkor egyszerre csak olyan erős érzés tolult fel a testemben, amilyet még sosem éreztem: görcsösen vonaglani kezdtem, hüvelyem összerándult és kábultan csuklottam össze… jól meg is szúrta a fenekemet egy hülye kavics.
Aznap még anyám is észrevette milyen csendes vagyok. Csak a bűnre tudtam gondolni, és arra, hogy mi lesz velem. Figyeltem az ismerősöket, a családomat és rettegtem, mert úgy tűnt: mindenki tudja mit tettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.42 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2016. 01. 20. szerda 09:34
Kissé zavaros.
#12 veteran 2015. 12. 28. hétfő 16:31
Nem tetszett.
#11 cvirag 2015. 12. 26. szombat 10:12
Sebaj, majd kiforr és menni fog. Néha le kell térni az ismerős utakról.
#10 bernikke 2015. 12. 25. péntek 21:22
Köszi, feltöltöttem a többi részt is, valami újjal próbálkoztam, de ezek szerint nem jött be.
#9 cvirag 2015. 12. 25. péntek 18:28
A szétszórtságra gondolhat. A régebbi történeted összerakott és követhető, ez valahogy túl darabos, elnagyolt. Pedig jónak tűnik a sztorija, ha az lesz, amire következtetni lehet belőle a cím és az előzmények alapján.
#8 nikky 2015. 12. 25. péntek 14:36
Miért gáz?
#7 cscsu50 2015. 12. 25. péntek 09:15
enyhén szólva gáz
#6 Rinaldo 2015. 12. 23. szerda 10:35
Mi ez.
#5 papi 2015. 12. 23. szerda 09:50
Nem tetszik.
#4 genius33 2015. 12. 23. szerda 09:19
Hát ezt kár volt megirni...
#3 feherfabia 2015. 12. 23. szerda 07:12
Nagyon össze vissza történet!5P
#2 A57L 2015. 12. 23. szerda 02:48
Nem hittem,hogy tetszeni fog,de kellemesen csalódtam.
#1 Törté-Net 2015. 12. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?