A+ A-

Egymással szemben 2. rész

– Ez természetes! – mondtam azonnal. Ijesztő volt egy kicsit, hogy neki egyáltalán eszébe jutott, hogy ezt mondani kell. Bennem ez fel sem merült.
– Igazából – nézett rajtam végig – egészen jó tested van neked is. Ha foglalkoznál vele egy kicsit, simán lehetne olyan, mint az enyém.
Még be sem fejezte a mondatot, amikor hirtelen szembefordult velem. Egészen közel álltunk egymáshoz, a farkunk egy-két pillanatra össze is ért. Felnéztem rá, ő pedig le rám.
– Sosem voltam még senkivel.
– Mi??? – hőköltem hátra. Azt hittem már régen túl van az első szexen.
– Nem voltam még senkivel. Eddig csók volt a max, meg egy kis taperolás. Igazság szerint már nagyon vágyom a szexre.
– De egy fiúval... – szólaltam meg bátortalanul. – Ráadásul úgy, hogy téged dugnak, és nem te dugsz?
– Mint mondtam, kíváncsi vagyok. Mindig is ki akartam próbálni... Na – Időközben megfogtam a két kezem, ami a testem mellett lógott, és a fenekére tette. – meg akarsz baszni?
Erőtlenül bólintottam. Másra már nem futotta. A farkam szinte lüktetett. Még sosem volt ilyen kemény.
Tomi nyomott egy puszit az arcomra, majd ellépett tőlem.
– Az ágyadon vagy itt? – mutatott a matracára.
– Szerintem itt, az ágyam nyikorog.
– Oké! – mondta, és azzal a lendülettel lefeküdt hanyatt.
– Megteszed, hogy a karjaidat a tarkód alá teszed?
– Persze! – válaszolta, majd rám kacsintott, és így cselekedett.
– Ez az! – lelkendeztem. – Nagyon jól nézel ki!
– Azt teszel velem, amit csak akarsz.
Álltam még néhány másodpercet, majd letérdeltem mellé. Hosszan végig futtattam rajta a pillantásom, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve közelhajoltam hozzá és adtam egy csókot a bicepszére. Ő felmorrant. A bőre fölött kevéssel haladni kezdtem a hónalja irányába, miközben bal kezemet is aktivizáltam. Először csak ráraktam a hasára, majd nem sokkal később lassan körözni kezdtem rajta vele. Tomi lehunyta a szemét. Először elmosolyodott, de a következő pillanatban beharapta az ajkát. Egy pillanatra lenéztem a farkára, hát mit ne mondjak, állt neki rendesen.
Pillantásomat hamar visszafordítottam. Már a nyakánál jártam. Újabb hirtelen jött ötlettől vezérelve, kinyújtottam a nyelvem, és lágyan végignyaltam a kulcscsontját. Újra felmorrant.
Nem sokára már a mellbimbója következett. Köröztem felette egy keveset, majd lassan megnyaltam, miközben a kezemmel a másik mellbimbójáért nyúltam. Óvatosan játszani kezdtem vele. Időközben azt is kezelésbe vettem, ahol a szám volt. Megszívtam, majd elengedtem, aztán megint és újra. Tomi felnyögött, és ismét beharapta az ajkát.
– Hm... Ez nagyon jó! – szűrte a fogai között.
Elmosolyodtam, majd ezt engedélyként értelmezve még utoljára egy kicsit megharaptam a bimbót, aztán tovább indultam. Végig nyaltam a hasát, majd belecsókoltam a köldökébe, aztán folytattam az utam. Időközben azt a mellbimbóját, amelyikkel a kezem kezdett játszani, továbbra is ingereltem.
Végig húztam az állam a makkján, aztán se szó se beszéd, bekaptam a farkát amennyire csak bírtam. Tomi szeme szinte azonnal kinyílt és valamennyire fel is emelkedett a matracról. De csak egy másodpercre, aztán visszafeküdt.
Nem csináltam semmit, csak a számba tartottam a farkát. Fura, egészen ismeretlen érzés volt egy lüktető hímtagot érezni. Az illatát, a tapintását, mindenét. Egyáltalán fura volt egy másik férfit ilyen közel érezni magamhoz.
Vártam még egy rövid időt, majd lassan lecsúsztam a farkáról, de úgy, hogy ajkaimmal végigsimogattam az egészet. Búcsúzóul adtam egy puszit a makkjára.
Végig húztam kezeimet a lábain, majd egy gyors mozdulattal megfogtam azokat, és felemeltem őket. Tomi a térdénél behajlította őket, és egészen hátra húzta. Így végre feltárultak előttem a heréi, és a fenéklyuka is.
Pár másodpercig gyönyörködtem a látványban, majd rábuktam a heréire. Először csak nyaltam őket, majd az egyiket be is kaptam. Tomi ismét felnyögött. Láttam, hogy küzd, hogy a karját a feje alatt tartsa, de még bírta. Tudtam mit akar, így a kegyelmet megadva neki a kezemmel verni kezdtem a farkát. Igaz, kínzóan lassan. Közben a másik kezemmel a belső combját simogattam.
Fogalmam sincs mit érezhetett ekkor, én azt, hogy szeretném én is megélni, hogy ő is így játsszon velem.
Még a másik heregolyója is megkaptam a számtól a gondoskodást, aztán tovább vándoroltam, és a nyelvemet végighúztam a gáttól a fenékvágaton. A fiú felnyögött, és még jobban szétfeszítette a lábait. Így a feneke már egészen felfelé állt.
Egy másodperc erejéig elgyönyörködtem a rózsaszín, csupasz lyuka látványában, majd lecsaptam. Gyors nyelvmozdulatokkal kezdtem nyalni, és próbáltam a nyelvem minél mélyebben feldugni neki.
Ez volt az a pont, amikor már nem bírta tovább. Egy nagy nyögés kíséretében kivette a kezeit a feje alól. Az egyikkel a felsőtestén simított végig, míg a másikkal verni kezdte a farkát. Ám csak rövid ideig, mert elkaptam mind a két kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Raiox 2018. 05. 29. kedd 00:33
Ide a folytatással!! 10 pont nyes
#11 nathanblack95 2016. 02. 12. péntek 15:54
Én szívesen olvasnék egy folytatást!! <3<3<3
#10 fingerlis 2015. 11. 26. csütörtök 10:22
Kritikusok !.......a népszabadságban fitogtassátok fényes elméteket!
Ebben a részben rendesen állt a farkam és annyit könnyezett,hogy ki kellett vernem.
10 pont
#9 Sozofe 2015. 11. 21. szombat 21:46
Jo tortenet. Varom a folytatast v
#8 91boy 2015. 11. 21. szombat 12:49
Én csak azt nem értem, hogy akinek nem tetszik, meg nem az ő világa, az minek olvassa végig és miért ír hozzászólást??.. Mindenképp folytasd, nekem tetszik! smile
#7 papi 2015. 11. 11. szerda 17:31
Nem az én világom
#6 rav4 2015. 11. 10. kedd 21:16
szerintem nagyon izgató, várom a folytatást!
#5 jani8943 2015. 11. 10. kedd 19:28
Szia.nekem nagyon tetszet bárom a folytatást.
#4 zsuzsika 2015. 11. 10. kedd 07:47
Nem tetszett.
#3 Rinaldo 2015. 11. 10. kedd 07:42
Elmegy.
#2 genius33 2015. 11. 10. kedd 07:06
Nem a legjobb.
#1 Törté-Net 2015. 11. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?