A+ A-

Forradások 2-3. rész

2. rész
Valószínűtlen csönd volt az utcában, csak távolról hallatszott kutyaugatás. Egyedül járt arra, már sötét volt, kicsit félt is. Nem éppen a legjobb környék, de a munka az munka. Sátoros utca 10, 2/2. – suttogta maga elé, benyitott a lépcsőházba, kitapogatta a villanykapcsolót. Felment a második emeletre, megigazította a ruháját, és becsöngetett a kettes számú lakásba. Nemsokára neszt hallott, kulcszördülést a zárban, az ajtó kinyílt, odabent sötét.
- Jöjjön be! – hallotta a mély férfihangot, de látni nem látott semmit, csak körvonalakat.
- Nem lehetne villanyt kapcsolni? – kérdezte, de nem kapott választ. Tehát nem. Ez is a játék, avagy a munka része. A férfi gyengéden megfogta a vállát, irányította, az érintése nem volt kellemetlen. Egy kis fény szűrődött be a függöny mögül a szobában, nagyjából ki tudta venni, hogy egy kis helyiségben van, amiben ágy, szekrény, s talán egy fotel van.
- Tehát akkor, amiben telefonon megegyeztünk. – mondta a férfi, és leült a fotelbe. A nő nyelt egyet, és letérdelt. Érezte, tudta, hogy a férfi fiatal, hatalmas termetű. Valahogy elszállt a félelme. Hallotta a cipzár zizzenését. Már nem volt kérdés. Kezébe vette a félmerev állapotban lévő hímvesszőt, és a szájába vette. Nagy sokára kezdett teljesedni a férfi erekciója.
- Nem vetkőzik le? – kérdezte, de nem kapott választ. Csak a nadrágból elővett péniszen kellett dolgoznia. Nem volt sem túl nagy, sem túl kicsi, talán görbébb és eresebb volt a szokottnál, de neki ez már mindegy volt. Munkaeszköz. De ezzel meggyűlt a baja. Hol gyengéden szopta, hol durvábban, a férfi erekciója olykor lanyhult, máskor erősödött. Nem fért a heréihez, nem izgathatta másképp. A szája elzsibbadt, bevetette a kezét is, felváltva verte és szopta. Egészen elgémberedett a teste, a szája elfáradt, amikor végre halk nyögés hagyta el a férfi ajkát, és elélvezett. Az ondót – finom volt és sok – engedte a szájába fröcsögni. Még gyöngéden körbenyalogatta a makkot, majd felállt. Izzadtan, fáradtan kelt fel. A férfi is felállt, a kezébe nyomta a pénzt, majd vállainál megfogva kivezette.
- Köszönöm, viszontlátásra! – mondta, és becsukta az ajtót.
Sosem volt még ilyen esete. Nem tudta, mit gondoljon, aztán vállat vont. Annyifélék az emberek.
Két héttel később újra hívta. Most más volt a kérés… Nagyjából tudta, mire számíthat, s úgy is lett. Sötét fogadta. Most az ágyra kellett feküdnie, és alulról levetkőznie, felizgatnia magát.
A férfi ott van mellette, hallotta, érezte a testéből áradó hőt – csak nem látott semmit. Majd fölé térdelt, megpróbálta gyengéden bevezetni péniszét a nő vaginájába. Viszonylag könnyen sikerült. A nő érezte, a férfi most is ruhában van, le sem vetkőzött. Rövid ideig dugta, aztán az erekciója alábbhagyott, kivette. Megkérte, elégítse ki kézzel. Megtette, úgy már hamarabb ment.
- Ne haragudjon. Szerettem volna, ha magának is jó valamennyire. – mondta csöndesen, kifizette a pénzt, és elköszöntek. A nő fejcsóválva ment le a lépcsőn. – Ez a srác jobbat érdemelne – gondolta. Még sokáig az orrában érezte az illatát, s még gyakran gondolt rá – de több hívást jó ideig nem kapott.
Mivel ez egy rövid fejezet volt felteszem a kövi részt is.
3. rész
Máté a naptárra nézett. Most kellett volna hatodjára hoznia Alexnek Bajnokot, de nem érkeztek meg. Gondolta, estig befuthatnak, de nem érkeztek meg. Aggódni kezdett. Felhívta Alexet a megadott telefonszámon, kicsengett, de nem vette fel senki. Tudta, a kutyának szüksége van a kezelésre, a gyógyszerekre, különben hamarosan elpusztul, tudta ezt a gazdája is. A rendelés végeztével gondolt egyet, kocsiba ült, és a kutya törzslapjára megadott címhez hajtott. Nem sokszor járt azon a környéken. Megkereste a lépcsőházat, benyitott, és kopogott az ajtón. Nem kapott választ. Csengetett, s erre kutyaugatás és morgás volt a válasz. Megismerte Bajnok hangját, nem véletlen volt már több száz kutya a keze alatt. Ezek szerint Alex nincs otthon. Várt még egy ideig, aztán hazament. Nyugtalan volt, bár egy idő után már nem tudta megmondani, a kutya, vagy a gazdája miatt. Mindenesetre felhívta Pétert, van-e kedve estére átmenni.
Volt kedve, s hamarosan meg is érkezett. Ezúttal többet beszélgettek, de Pétert nem nagyon érdekelte más a focin, a piákon és a szexen kívül.
- Hagyd, hogy kicsit kényeztesselek! – mondta neki Máté, mire Péter felnevetett:
- Ugyan, minek, de ha akarod…
Ezúttal hagyta, hogy Máté izgassa a mellbimbóit, nyelves csókokat váltottak, de nem sokáig bírta, hamar ledöntötte, és keményen megdugta többször is. Máté közben néha egy magas, napszemüveges srácra gondolt… Péter távoztával Máté áthúzta az ondóval telefröcsögtetett ágyneműt, és sajgó fenékkel, kivörösödött farokkal aludt el – mégis kielégületlen maradt.
Másnap is várta Alexet a kutyával, mindhiába. Megint felhívta, s most Alex felvette a telefont.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.28 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Rinaldo 2016. 06. 6. hétfő 13:17
Alakul.
#5 A57L 2015. 10. 25. vasárnap 03:47
Unalmas és gyenge.
#4 cscsu50 2015. 10. 6. kedd 23:32
gyengécske
#3 veteran 2015. 10. 6. kedd 13:22
Unalmas, nem tetszik.
#2 Rinaldo 2015. 10. 6. kedd 10:21
Gyenge.
#1 Törté-Net 2015. 10. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?