A+ A-

Egy fiúról 1. rész

Az egész hetem szörnyűre sikerült , nem jött semmi össze, ráadásul rettentő meleg van. Tegnap este még jól be is rúgtam persze így nem sikerült egy csajt sem összeszedni, tehát még feszültség-levezetést sem tudtam csinálni, a rejszolást meg már nagyon unom.
Pedig a tegnap este jól indult. Csütörtök volt az egész hét fénypontja, ilyenkor vannak a frankó fősulis bulik. Egy elsőévesnek egy kretén kollégiummal ahova nem lehet nőt vinni ez a nap maga a Kánaán, főleg ha valamelyik koleszban van a buli. De elbasztam, az egész este csak egy nagy massza és semmi biztos. Talán van valaki aki józan volt a haverok közül és elmeséli mit tettem.
Ma péntek reggel van, sehol senki a koleszban , persze mindenki a suliban , na én ezt kihagyom. Van egy vonat úgy 10 körül azzal haza húzok, talán ilyenkor kevesen lesznek. Előre félek 240 km vonaton, halál és ebből még van néhány évem.
Összepakoltam, kimentem az állomásra, a metró alapján úgy számoltam a vonaton is kevesen lesznek. Megvettem a jegyet egy ablak melletti helyjeggyel és a vonat felé indulva magálltam egy könyvesstandnál (újságot utálom, mert hajtogatni kell és a kezemet is összefogja)és ekkor az egész hét bosszúsága elpárolgott belőlem. Megláttam egy könyvet, amit már régóta kerestem utoljára a középiskolás koleszban olvastam, de ott kézről-kézre járt és valaki megfújta a többi hasonló könyvvel együtt. A könyv címe Tizenegyezervessző és olvasása óta jobban vonzódom az írott-olvasott erotikához, mint a képihez, tehát sokkal jobban felizgat és sajnos még néhány nőnél is jobban. Persze volt még A Tehéncsöcs, az Egy asszony és három lánya és még jó néhány, amiknek nem emlékszem a címére , de amikhez a mostanában megjelentek nem is foghatók. Már régóta kétségbeesetten keresem, hogy hol lehet az említett könyveket kapni, de eddig nem jártam sikerrel. Azonnal megvettem a könyvet és már tudtam, hogy nem lesz a vonaton alvás. Gyorsan megkerestem a helyem, elhelyezkedtem és olvasni kezdtem.
A hatszemélyes fülke nem telt meg indulásig talán 2 ember volt rajtam kívül de köszönéskor csak vissza morrantam valamit ezzel is jelezve, hogy nem érdekelnek így ők a folyosó felöli oldalon ültek le. A vonat, ahogy illik nagy zöttyenéssel elindult és ekkor újra nyílt a fülke ajtaja , én persze továbbra sem néztem fel csak annyit vettem észre, hogy valaki küzd velem szemben. Mérgesen felnéztem és egy közepes magasságú kicsit molett hölgyet láttam, amint próbálja a táskáját a poggyásztartóra feltenni. Persze nem sikerült neki így felálltam segíteni, kivettem a kezéből a bőröndöt és feldobtam a tartóra. Én sem vagyok túl magas úgy 175cm, a hölgy pedig talán csak egy-két centivel volt alacsonyabb, de a bőröndje súlya volt az akadály amiért nem sikerült neki, ezt egyből felmértem. Azt még konstatáltam, hogy a hozzá hasonló kissé molett hölgyektől eltérően kellemes illata van, tehát nem pacsulizza túl magát. Ezzel a jótéteménnyel én zártam is a kapcsolatunkat és olvastam tovább. Egyszer a kaller még kizökkentett de nyugalmasan telt az út az első megállóig, ami úgy 1 órás utat jelent. A folyosó felől ülő két utas itt le is szállt, senki fel, ahogy hallottam szinte kiürült a kocsi. Arra gondoltam éppen, hogy máskor is ezt a vonatot kell majd választanom. Ekkor hibát követtem el mert a könyvet leengedve az ablakon át bámultam ahogy elindulunk. Ezt valószínűleg a hölgy is észrevette.
-Nagyon szépen köszönöm a segítségét, az előbb mire elhelyezkedtem már olvasott nem akartam megzavarni.
-Szívesen-válaszoltam és mostmár ha így adódott megnéztem magamnak.
Úgy 40 körül lehetett de nem tudtam megmondani, hogy alatta vagy fölötte. Valóban olyan 170 lehetett de ülve ez is nehéz és hát a molett kifejezés felső határát súrolta. Vidám mosolygós arca volt , a keze és az arca ápolt, a haja világosbarna de valószínűleg festett, mert a tövénél mintha őszesnek tűnt volna. Egy nyári ruha volt rajta, ami a felsőtestén feszült így látszottak viszonylag nagy mellei és oldalt némi hurkácskák. A ruha alsó része a kötő alatt kiterebélyesedett és most így ülő helyzetben a combjaira omlott. Látszott hogy azok is elég vaskosak, kissé távol tartotta egymástól a lábait és a szoknya térdig fel volt húzva, gondolom szellőztetett, mert a homlokán neki is izzadtság cseppeket láttam. A lábfeje nagyon kicsinek tűnt és egy szandál volt rajta, amin látszott hogy nem két filléres, valamint a lábfej ápoltságán is feltűnő volt hogy gazdája nem keveset foglalkozik vele. Azon kezdtem el éppen gondolkozni, hogy mi a francot keres a 2. osztályon, amikor tovább folytatta a társalgást.
-Meddig utazik?
-A végállomásig-válaszoltam.
-De jó , én is. Odavalósi? -kérdezett tovább megnyugtató, kissé szirupos hangján.
-Igen, Ön is? -kérdeztem vissza én is konstatálva , hogy most már nincs menekvés beszélgetni kell vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (150 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 08. 6. kedd 04:17
Egész jó.
#7 papi 2013. 04. 25. csütörtök 06:18
Tetszik
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 18:00
Elég jó!
#5 v-ir-a 2011. 08. 19. péntek 22:54
a vége a legjobb smile
#4 tiborg 2011. 03. 18. péntek 02:37
Ez kituno, meg 2011-ben is......
#3 Neo 2004. 07. 5. hétfő 20:38
Nem rossz csak így tovább
#2 zozik 2004. 07. 3. szombat 18:11
Igy már mindjárt más nagyon fasza a második rész tükrében
#1 Törté-Net 2004. 05. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?