A+ A-

Hármasban - mint egy mese 2. rész

Miután alaposan teleélveztem Dávid száját elindultunk együtt a fürdőszobába. Mondanom sem kell, az is nagyon rendben volt. Ízléses pasztell-színek, semmi harsány vörös vagy lakótelepi mélykék.
A fürdő elég nagy volt, zuhanyzóval és jókora sarokkáddal. A legérdekesebb persze Vivike volt, aki a kád sarkában csücsült és igen lelkesen masszírozta csupasz kis punciját. Ahogy már említettem nagyon szép lány volt. Vékony alkat, hetyke cicik helyes arcán a 19 éves lányok naivitásával.
A szövege persze már nem volt annyira naiv:
- Tudtam, hogy képtelen leszel megvárni – duzzogott Dávidnak.
Dávid csak nevetett és még mindig gecis szájával szájon csókolta barátnőjét.
- Ne haragudj de muszáj volt, érzed milyen jó az íze?
- Azért remélem még nekem is hagytál kicsit belőle – duzzogott tovább Vivi.
- Hát rajtam nem fog múlni – mondtam, miközben már a maradék ruhadarabjaimat rángattam le magamról.
Közben Dávid is levetkőzött és mindketten beálltunk a kádba. Érdekes módon a kád fölött is volt egy jókora zuhanyrózsa, ami valóságos esőfüggönyt volt képes csinálni. Ezt nyitotta meg Dávid először csak közepes erőre. Tusfürdővel mosakodtunk le és Vivikét is alaposan tisztába tettük. Fürdés közben egyre gyakrabban tévedt a kezünk a másikra és hamarosan újra elszabadultak a szenvedélyek. Egyik pillanatban még Dáviddal csókolóztam vadul, miközben Vivi előttünk térdelve felváltva szopta a farkunkat és próbálta begyömöszölni mindkettőt a szájába. Egy perccel később mát én fúrtam a nyelvem a lány puncijába, miközben Dávid a mellét szívta.
Végül persze eljött az a pillanat is, amikor én vehettem a számba Dávid fütykösét. Szép darab volt, közepes méretű szerszám, csupasz golyókkal fölötte szépen trimmelt fanszőrzettel és szép eperforma makkal. Máskor talán hosszabban eljátszottam volna vele, de most inkább egyből rábuktam, élveztem hogy kitöltötte a számat. Felpillantva láttam hogy abbahagyták a csókolózást és mindketten ténykedésem figyelik. Gondoltam akkor szolgálok egy kis műsorral.
Kiengedtem a számból és lassan végignyaltam a tövétől a hegyéig, ott pedig egy szenvedélyes csókot nyomtam rá. Ezt megismételtem párszor, majd a búcsúcsók keretében kicsi a számba engedtem makkja hegyét és veszettül megpörgettem rajta a nyelvem, ezt követően pedig néhányszor alaposan beszoptam vesszejét. Pár perce valódi bőnyálas szopásra váltottam. Igyekeztem egy pontos sem kihagyni a kényeztetésből majd én is rátértem a golyóira. Kicsit megnyalogattam őket majd finoman a számba vettem mindkettőt. Míg én velük foglalkoztam Vivike segítőkészen verte Dávid farkát.
Én egyre jobban elmerültem a golyók szopogatásában, majd hirtelen ötlettől vezérelve előbb a gátja majd a feneke felé folytattam az előrenyomulást. Heves nyelvcsapásokkal közeledtem ánusza felé. Dávid bátorítóan feltette az egyik lábát a kád szélére, szabad utat nyitva csupasz segglyukához. Nekem sem kellett a biztatás. Egy próba nyalintás után azonnal belefúrtam a nyelvem a fenekébe, amit kéjes nyögéssel honorált. Köröztem a rózsája körül majd próbáltam minél beljebb tolni a nyelvem a fenekébe. Közben Vivike derékból lehajolva bukott rá Dávid szerszámára, így új barátom elég irigylésre méltó helyzetbe került. Egy fürge nyelv a fenekében és egy másik a farkán!
Percekig kényeztettük így amit ő hálás zihálással köszönt meg.
Ekkor már sejtettem, hogy második lövésem nem Vivike fenekében fog landolni, de egy cseppet sem bántam. Középső ujjamat alaposan benyálaztam majd fenekébe toltam. Dávid amint megérezte a szándékomat valósággal rámtolta magát. Nem hirtelen hanem centiről-centire haladva.
Finoman ujjaztam a popsiját, miközben újra a golyót nyalogattam. Síkosító nélkül nem akartam még egy ujjamat belé erőszakolni.
Dávid nem sokáig bírta. Lenyúlt és kihúzott magából, felállított és hevesen megcsókolt.
- Most te jössz – súgta a fülembe.
Leültettek a kád sarokülőkéjére és mindketten elém kuporodtak. Egyszerre kezdték kényeztetni a már félárbócon lógó dákómat. Hol szenvedélyesen csókolóztak, miközben makkomat nyelveik közé engedték, hol felváltva szopták a farkam és a golyóim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 06. 6. szombat 15:39
nem rossz
#3 deajk2008 2015. 06. 5. péntek 09:28
nagyon nagyon tetszett, állt tőle a faszom...
#2 A57L 2015. 06. 5. péntek 05:19
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 06. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?