A+ A-

Hármasban - mint egy mese 1. rész

Ritkán járok melegbárokba. Egyrészt mert ritkán jó a felhozatal, másrészt mindig ott a rizikó hogy beleszalad az ember valami ismerősbe. Aki persze éppen csak "benézett" mert ő nem "olyan". De persze a lehető legrövidebb időn belül elújságolja az összes közös ismerősödnek, azt gondolván hogy ha ő meséli el elsőként, akkor rá kisebb gyanú vetül...
Egyik este mégis lekeveredtem az egyik legismertebb meleg szórakozóhelyre, ami leginkább a show-műsorairól ismert. 185 centis travik tátognak Britney Spears számokra a színpadon és botladoznak 44-es magassarkúikban. Szórakoztató, de egy idő után ismétlődnek a produkciók. Én pár régi barátommal találkoztam korábban egy sör erejéig, de miután 11 körül elváltunk nem volt kedvem még hazamenni. Benéztem pár helyre, sétálgattam majd 2 körül beestem ide. A hangulat már a tetőfokára hágott...
Épp a bárpultot támasztottam egy whiskey-vel a kezemben, amikor megpillantottam őket.
Egy fiatal pár volt, a srác 25 körülül, a lány talán ha 19. Ezen a helyen gyakran buliznak full heterók is pusztán poénból vagy mert kíváncsiak a travi-showra.
Na itt látszott, hogy a srác nem full-hetero. Tánc közben gyakran lépett oda más pasikhoz is, valakivel még csókot is váltott de utána mindig visszatért a lányhoz egy vad és szenvedélyes csókra.
A fiú úgy 175-180 között lehetett, rövid barna haj, közepesen jóképű, átlagosnak tűnő testalkattal. Ruháin látszott a pénz. Lezser zakóban és ingben volt, mindkettő a jobbik fajtából. A 2000-es évek elején sikeres ifjú bróker-titánnak gondoltam volna, manapság inkább apuci tuti üzletébe belecsücsülő playboyocskának. A lényeg a lényeg, szívesen megdugtam volna:))
A lány nagyon szép volt. Karcsú, hosszú fekete hajú a tinikorból éppen csak kinőve. Topjából kilátszott a tökéletes hasa, a világos farmerban szépen gömbölyödött a popsi. Én már régóta két oldalról vajazom a kenyeret, de ilyen szép lánnyal ezer éve nem volt dolgom.
A legszebb az egészben az volt, ahogy a srácra nézett. Teljesen oda volt érte, látszott hogy bármit megtenne amit a fiú kér tőle. Hogy ez a lelkesedés vagy odaadás a fickó személyének vagy pénzének szólt nem tudom. De a levegőben tapintható volt.
Nem hagyhattam ki ezt a párost. Ha nem jön össze, akkor keresek valakit egy gyors szopatásra és hazamegyek. De ha meg sem próbálom, akkor sokáig bánni fogom.
Kértem egy újabb adag bátorságot és közelebb mentem. A korábban csókokra lekapott társaság már eltűnt, így a párocska kettesben maradt. Nekitámaszkodtam a falnak és elkezdtem kitartóan bámulni a fiút (igen, ennyire eredetien ismerkedem), tudtam hogy őt kell megnyernem a bulihoz. Nem is telt sok időbe, hogy észrevegyen. Egyre többször nézett az irányomba, és az egyik kicsit hosszabb pillantásánál sikerült egy félmosolyt dobnom feléje. Nem vette rossznéven, hanem a lányhoz hajolt és sugdolózni kezdtek felém pislogva és néha vihorászva.
Én tovább támasztottam a falat és felmértem esélyeimet. Azt kell mondjam szerencsém volt. Az összes közelben mozgó ember más kategóriát képviselt. Volt egy csapat lány, akiken a vezetője egy nagydarab csaj volt hokis mezben(!). Azt hiszem őket kizárhatjuk. Volt néhány nagyon fiatal kölyök, akik közül egyik már talaj részegen félmeztelenül ugrabugrált, na ők sem tűntek esélyesnek. Rajtuk kívül láttam még egy elképesztően csúnya travit, egy-két helyi rezidens kancsót akik bárkinek odatolják a seggüket és nagyjából ennyi.
Nem tudom a többi teremben milyen volt a felhozatal, de itt én voltam a vakok közt a félszemű.
Átlagos magasságomhoz elég szerencsés arcvonások társulnak, testalkatom pedig a történet idején éppen sportosabbik felét mutatta. Szerencsére a rajtam lévő ruhadarabok sem kerültek sokkal kevesebbe célpontoménál, viszont valószínűleg többe kerültek mint a részegen pogózó tinibanda teljes ruhatára. Ezeket nem nagyképűségből írom le, hanem mert biztos vagyok benne hogy ez mind sokat jelentett jövendőbeli partnereim számára.
Kitartó nézésem úgy tűnt meghozza eredményét. Most már egyértelműen engem néztek mindketten és cseppet sem barátságtalanul. Mosolyogva rájuk emeltem a poharam és mosolyt kaptam válaszul. Elindultam hát feléjük a tőlem telhető legnagyobb magabiztossággal:
- Sziasztok - köszöntem rájuk frappánsan.
- Helló - mondta a fiú, miközben a lány meg sem szólalt, csak csüngött a srácon. - Ismerjük egymást? Nagyon néztél bennünket.
- Csak azért néztelek, mert úgy tűnt hogy a sok tánc után nagyon rátok férne egy ital. Meghívhatlak benneteket valamire? - hát nem ez volt életem legjobb pasizós-csajozós dumája, de papírzsebkendőt mégsem kérhettem tőlük... Ráadásul miközben a háttérben Jimmy Sommerwill üvölt amúgy is alig érteni mit mond a másik.
- Miért is ne. Te mit iszol?
- Johnnie Walkert, jég nélkül.
- Black label?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 11. 24. hétfő 05:57
Szerintem közepes lett.
#7 genius33 2013. 05. 25. szombat 05:25
Király smile
#6 v-ir-a 2013. 05. 23. csütörtök 22:20
nagyon jó kezdés 9 pont
#5 sipospista 2013. 05. 23. csütörtök 21:08
nagyon szuper.
#4 papi2007 2013. 05. 23. csütörtök 17:55
jő lesz , várom a folytatást
#3 gaborthefirst 2013. 05. 23. csütörtök 17:05
Szerintem meg csúcs ez az írás! Folytatást! smile
#2 veteran 2013. 05. 23. csütörtök 14:44
Eddig átlagos.
#1 Törté-Net 2013. 05. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?