A+ A-

Nyaralás az Adrián 4. rész

Reggel Attila nagyon vigyorgott, de nem árulta el, hogy miért. Mikor kiértünk a partra, ahol most Anikó foglalta a helyet és a lányok nekiálltak vetkőzni, csak oldalba bökött.
- Figyelj, olyat látsz, amit még nem.
Hát figyeltem. Andi gyorsan ledobta magáról a ruhát és kaptam tőle egy gyors puszit, majd ment a vízbe. Anikó néni a táskákat rendezte és Zoli bácsival egyeztetett valami programot, amire ketten mennek majd el, míg Izabella szép kényelmesen rakta ki a dolgait. Aztán nekiállt vetkőzni. Előbb a melltartót vette le a nők rutinos módján az áttetsző egybe-ruha alól, majd a tangát húzta le, Attilának és nekem hátat fordítva. Formás feneke izgatóan táncolt előttünk.
- Mi az lányom, már sztriptízt is adsz elő? Ne kínozd szegény fiúkat, mert túl lesznek húzva megint - nevetett Anikó néni és Zoli bácsihoz fordulva folytatta - te meg igazán leveheted már azt a textilt.
Iza magán hagyta a felsőt és megfordult.
- Zoli bácsi, ha leveszed, kapsz egy meglepetést.
Ránéztem Attilára, aki vigyorgott, mint a tejbetök. Zoli bácsi érdekesen nézett egy pillanatig, majd vállat vont.
- Végülis igazatok van - mondta, majd letolta a nadrágot. - Ha ti mind nudiztok, akkor én sem maradok ki. Csak aztán nincs cikizés!
- És mi lesz a meglepetés? - nem bírtam ki, tudnom kellett. Olyan felszabadult érzésem volt mióta itt voltunk, hogy teljesen másnak éreztem magam, mint otthon. Hirtelen kinyílott a világ, megtörtént első szexuális kalandom és még egy lány is volt, aki talán többet is akart, mint egy nyári kalandot.
Iza rám mosolygott, majd lehámozta vállairól a pántokat és méretes mellei tartották csak a ruhát.
- Na, segít valaki, hogy leessen rólam végre?
Összenéztünk hárman fiúk, Anikó néni csak a fejét csóválta; azokról a mellekről kizárt, hogy bármi leessen. Végül Attila mozdult és odalépett a lányhoz. Óvatosan megfogta a ruha szegélyét és meghúzta. A rugalmas szövet átcsúszott a bal cicin, az kicsit rezgett, majd a másik is kiszabadult. Ez a fura bemutató izgató hatással volt rám, kíváncsian vártam, hogy mi lesz a vége. Attila nekiállt sodorni lefelé az anyagot és a csípőn megállt. A lány mögé állt, és úgy folytatta.
Előbukkant a feszes poci és nem tudtam levenni a szemem a sima bőréből. A ruha csúszott tovább és előbukkant az ágyék, amit már tegnap is volt szerencsém szemügyre venni titokban többször is. Csak most legális volt a kukkolás és valami változott. Eltűnt a szőrzet.
Rámeredtem, Zoli bácsi is elnyomott egy "az anyját", nekem meg ettől a csupaszon még izgatóbb látványtól erekcióm lett. Ez is lehetett Iza célja, elvégre mi másért csinálta volna a műsort? Attila csillogó szemmel bújt elő a háta mögül és rácsapott kicsit a fenekére.
- Gyere, bekenlek, had egye őket a frász.
Anikó néni is jól megnézte a teljesen szőrtelen puncit és megkérdezte:
- Nem gondolod, hogy bökni fog, ha elkezd nőni?
- Gyantáztuk, sokkal később kezdi el - válaszolt Iza.
- Gondolom Attila segített. Milyen érzés? - tudakolta az anyja.
- Olyan új. Furcsa, de szexi.
- És a fiúknak is tetszik - mosolygott az anyja, ahogy a félre forduló Zoli bácsit elnézte. - Érdekes nyaralás lesz ez. Gyere, bekenlek, a fiúkat majd a lányok. Szerintem jobban jár így mindenki - kuncogott még és a közben elővadászott naptejért nyúlt.
Iza hasra feküdt, Attila pedig nekiállt bekenni, utánozva Anikó néni mozdulatait pár méterrel odébb. A vállon kezdte, majd a karok jöttek és a hát. A fenekén megállt és a lábakat kezdte dörzsölni, majd utoljára hagyta a combok közét. Néha odapillantott a szomszédba, ahol Anikó épp igazított valamit, amitől Zoli bácsi felnyomta kissé a fenekét. Aztán fordultak a páciensek és most már a lábtól jöttek felfelé. A combok tövében megálltak, Zoli bácsinak is épp úgy tetszett a dolog, mint Attilának, vagy nekem, mert tömzsi, vaskos farka úgy meredt, mint az ágyú csöve. Attila Iza mellein kicsit eljátszott, közben mintegy véletlenül neki is nyomta álló faszát a lány oldalának, ahogy tegnap én az ágyban Andinak.
Anikó néni közben elérte a meredt lőcsöt és Attila felé pillantva megkérdezte:
- Szerinted a bácsikád bírja addig, mint te?
Iza elröhintette magát, Attila pedig vérvörös lett, de már ő is derék alatt járt. Úgy tűnt, nem először, mert látható rutinnal kente be a csupasz, vastag ajkakat és mikor Iza kicsit feljebb tolta a csípőjét, mintha be is ujjazott volna neki.
Titokban megfogtam a farkam ültömben és húztam rajta, úgy éreztem nem kell sok és végem. Arra gondoltam, utána megyek Andinak, hátha meg tudjuk ismételni a tegnapi játékot a szikla mögött, de lenyűgözött a kettős kézimunka. Anikó néni feltűnően sokáig kente Zoli bácsi farkát, az pedig némán, de meg-megremegve tűrte. Nem nézett felénk, fejét elfordítva bámult az öböl bejárata és a kocsik felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 Ulysses 2017. 03. 20. hétfő 18:01
Ha egyszer végzek minden tervbe vett fordítással, akkor írok én egy folytatást hozzá. wink
#19 cvirag 2017. 03. 20. hétfő 00:48
smile Kedves vagy, de ez sajnos eddig tartott.
#18 Ulysses 2017. 03. 19. vasárnap 18:46
Adjunk hozzá tippeket? Vagy írjunk egy vázlatot? Vagy kérdezd meg a közönséget, mit szeretnének a folytatásban!
#17 cvirag 2017. 03. 19. vasárnap 12:20
Elakadt a történet. smile
#16 Ulysses 2017. 03. 17. péntek 18:37
Amúgy lesz hatodik része is? Még nincs vége annak a nyaralásnak. Vagy csak elfogyott az ihlet?
#15 cvirag 2017. 03. 17. péntek 14:02
Ó. Köszönöm, hasznosnak érzem. smile
A jelen/múlt nézet váltást azért gondoltam helyesnek, mert a feszültséget próbáltam vele hangsúlyozni, a kijózanodást. Ezek szerint nem volt jó ötlet.
#14 Ulysses 2017. 03. 16. csütörtök 21:06
Miért kell zavarba jönnöd? Kilences felett van ennek a résznek a pontátlaga. Az már jelez valamit, nem?
A hibák: Alapból elég jó a helyesírásod. A legtöbb, amin a szemem megakadt, az vesszőhiba. Tipikus probléma az "és" előtt hiányzó vesszők. Ha tagmondatokat választ el ez a szócska, akkor kell elé a vessző, csak felsorolásokban nem használunk előtte. Aztán a szóismétlések - "Olyan felszabadult érzésem volt mióta itt voltunk," volt - voltunk. Nem nagy dolog, a legtöbben észre sem veszik. Nem tudom, elütés vagy szótévesztés? "Zilált, közben farpofái... " Helyesen zihált lenne szerintem. Több felszólító mondatnál hiányzik a felkiáltójel. Egy durvább írástechnikai hiba: a múlt időből átváltasz jelenre, majd megint vissza múlt időre. Ez abban a részben van, mikor a mesélő és Andi visszaúsznak a többiekhez.
Hm, nagyjából ennyi első olvasatra. Mondom, nem olyan rossz ez, csaknem tökéletes.
#13 cvirag 2017. 03. 16. csütörtök 20:22
Igazán kedves vagy Ulysses, szinte zavarba hoztál a megjegyzéseiddel. Elárulod, mi a hiba benne? Megköszönném.
#12 Ulysses 2017. 03. 16. csütörtök 09:06
Nem hibátlan, de továbbra is nagyon jó. Sajnálom, hogy eddig nem olvastam!
#11 deajk2008 2016. 11. 13. vasárnap 09:01
szerintem is nagyon jó lett...
#10 joozsi 2015. 07. 14. kedd 14:20
Elveszett a folytatás?!
#9 sikamika 2015. 05. 14. csütörtök 19:32
folytasd...
#8 papi 2015. 05. 12. kedd 20:52
Van olyan jó mint a többi, folytasd.
#7 feherfabia 2015. 05. 12. kedd 05:42
Volt már jobb is!
#6 listike 2015. 05. 11. hétfő 09:08
Nagyon tetszett, folytatsd. 10pont.
#5 veteran 2015. 05. 11. hétfő 09:02
Nagyon jó!!!
#4 rockycellar 2015. 05. 11. hétfő 07:54
nagyon jó lett, jöhet a folytatás
#3 Rinaldo 2015. 05. 11. hétfő 07:23
Alakul.
#2 A57L 2015. 05. 11. hétfő 05:27
Nagyon jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 05. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?