A+ A-

Hármasban 1. rész

Pár hónapja szakítottam a menyasszonyommal, Henivel, semmi különös oka nem volt, egyszerűen kihűlt a kapcsolatunk. Egyszer csak azt vettük észre, hogy már csak elviseljük egymást . A szakítás, bár nem volt kellemes élmény, egyikünket sem viselte meg igazán mivel nagy érzelmekről már nem volt igazából szó, Heni el is költözött Pestre, mivel ott kapott munkát. Valójában ez is volt az egyik oka annak, hogy útjaink különváltak, mert én nem akartam más városba költözni. A külön válás után pár hétre telefonon hívott az egyik legjobb barátom a Pali, hogy Pesten van dolga és több napig fog tartani, és zavarna - e, ha a Heninél lakna ez ideig? Persze mondtam, hogy miért is zavarna, menjen csak nyugodtan. Ezek után, mivel a Palinak rendszeresen kellett Pestre járnia, majdnem minden hétvégén a Heninél volt. Engem tényleg nem zavart még örültem is neki, hogy a Heni nincs egyedül, van aki vigyáz rá. Viszont amikor a Pali elmondta, hogy le is feküdtek egymással teljesen másképp reagáltam, mint ahogy várható lett volna.
A dologhoz hozzá tartozik, hogy a Pali a Heni legjobb barátnőjével járt, akkoriban sokat ugrattuk egymást a párcserével, de még előttünk szakítottak. Amikor kapcsolatunk kezdett közeledni a mélyponthoz és már a szex sem volt az igazi Henivel gondolkoztunk, mivel is tehetnék izgalmasabbá a szexuális életünket és mint lehetséges alternatíva felmerült, hogy vonjunk be egy másik pasit is közös játékokhoz. Hosszas tűnődés és válogatás után egyedül a Pali maradt, mint lehetséges harmadik, mivel ő jóban volt a Henivel és tudtuk, hogy be is jön neki a Heni. Akkoriban persze elröhögtük az egész ötletet mind a ketten megijedtünk, hogy milyen hatása lehetne ennek a dolognak a kapcsolatunkra, inkább viccet csináltunk a felvetésből.
Most viszont elképzeltem őket együtt és nagyon izgatott a gondolat, hogy az egyik barátom dugja a volt menyasszonyomat, szívesen elnéztem volna őket, de még szívesebben beszálltam volna.
Elhívtam sörözni a Palit és elmeséltem neki, hogy min is gondolkoztunk mi annak idején. Elsőre nem tetszett neki a gondolat de pár nap múlva hívott, hogy nem tudja kiverni a fejéből az témát, ő is belement. Kettejük között úgysem volt semmi komoly, egyszerűen két ember összeadta magányát.
Megbeszéltünk a Henivel egy közös hétvégi bulit Pesten, nem furcsálta a dolgot mivel a jó viszony megmaradt közöttünk. A buli jól indult megittunk pár üveg bort elmentünk egy szórakozó helyre, majd viszonylag korán kb. fél egy körül Palival fáradtságra hivatkoztunk és mindhárman hazamentünk a Henihez . Ott még kibontottunk egy üveg bort és azt iszogatva beszélgettünk. A téma ez után elég gyorsan a szexre terelődött, a Heni is elmondta, hogy ő meg a Pali rendszeresen lefekszenek egymással és zavar - e ez engem?
- Miért zavarna? Mi szakítottunk, és a szerelemnek nem szabad útját állni. - ugrattam, hisz tudtam, hogy erről nincs szó köztük.
- Ne hülyéskedj! - mondta Heni. - Tudod mind a ketten magányosak voltunk és hát az embernek szüksége van a szexre.
- Persze megértem. És miért ne a Palival, hisz őt még együtt néztük ki neked, bár akkor még úgy volt, hogy hármasban próbáljuk meg . - Láttam rajta, hogy meglepődik, hogy szóba hozom a dolgot a Pali előtt. Kicsit ijedten pislogott a Palira.
- Megtisztelő, hogy rám gondoltatok. - Mosolyodott el Pali. - Azt hiszem tetszett volna az ötlet.
Mi, a két fiú a kanapén ültünk, most a karjánál fogva odahúztam közénk a Henit.
- Igyál egy kis bort az ijedségre! - Töltöttem tele a poharát.
- Elég. - Mondta - Már így spicces vagyok. Amúgy miért nem vágtunk bele a dologba akkor? Tudhattuk volna, hogy a Palinak tetszeni fog az ötlet. - Kérdezte egy kicsit kacérkodva.
- Szerintem megijedtünk, hogy a kapcsolatunk rovására megy a dolog. - Mondtam, majd hozzá tettem: - De most nincs semmi akadálya.
- Bocs, hogy erre fordult a beszélgetés. Sajnálom, ha zavar. - Fordult a Palihoz a Heni.
- Semmi gond, igazából kicsit izgat is a téma. - Mondta a Pali, majd magához húzta a Henit és alaposan megcsókolta.
A Heni is kezdett belemelegedni, mert igen lelkesen csókolta vissza. Én ezt a téma iránti lelkesedésnek fogtam fel, és amikor a Pali intett, hogy simogassam a Henit miközben ők csókolódznak, nem kérettem magam hanem elkezdtem az oldalát és a fenekét simogatni. Ő meglepetten hátrafordult, majd kicsit ijedten a Palira nézet, aki alig észrevehetően biccentett egyet, erre ismét felém fordult és hosszas csókcsatába bonyolódtunk miközben a Pali a fenekét simogatta. Tudni kell, hogy a Heni alkata ehhez nagyon kedvező, viszonylag nagy fenék, közepes, de arányos mellek, baba arc, szőkésbarna haj és kék szemek, szóval van mit simogatni fenékrészen. Ezek után felváltva csókolódzott velünk, mi pedig egyre lelkesebben simogattuk. A következő alkalommal, amikor a Palival falták egymást előre nyúltam a karjai alatt és elkezdtem a melleit simogatni, masszírozni, először a pólóján keresztül majd az alá nyúlva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2014. 06. 27. péntek 17:56
Jó édeshármas.
#3 listike 2014. 05. 3. szombat 08:26
Ez igen!
#2 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:42
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2005. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?