A+ A-

Alexandra vágyakozásai 1. részlet

Részlet Anonymous - Alexandra vágyakozásai című könyvéből
A következő péntek estét is együtt töltöttük. Előtte pokoli hetem volt, hiszen a munkahelyünkön el kellett fojtanom a vágyaimat. Azelőtt is fontos volt számomra a jelenléte, máskor is különös hatással volt rám, ha a közelemben volt, azon a héten azonban még jobban izgatott állandó közelsége. Mindent észrevettem! Láttam, ahogyan ruhájának lágy anyaga fodrozódik buja mellein, ahogyan teste ringott, mikor megmozdult; láttam mellbimbóinak körvonalait a feszes ruha alatt, és kemény fenekének kerekségét, mikor lehajolt, hogy fölvegyen valamit. Mindent észrevettem. Néha, bár nagyon ritkán, papírokkal a kezében az asztalom fölé hajolt. Ilyenkor éreztem parfümjének és testének illatát, s ez melegséggel töltött el. Éreztem, amint melle felemelkedik, s ajkain a leheletet, amikor fülemhez hajolva beszélt. Azt hittem, talán rám is tapasztja az ajkait, olyan közel volt hozzám. Minden apró cselekedete növelte a vágyamat, testem tajtékzott, ágyékom egyre jobban égett. Éjszakánként vad dolgokról álmodtam. Elképzeltem, amint testünk egymásnak feszül, s keze bebarangolja testem minden rejtett zugát.. Kezeim elképzelték, hogyan játszana velem, s közben megpróbáltam, tudnám-e utánozni értő mozdulatait.
Egész héten hatalmában tartott merész szexualitása, s az a vágy, hogy éppen olyanná váljak, mint ő. Próbáltam követni ködbe vesző lábnyomait az életnek arra a területére, melyről eddig csak olvastam, vagy hallottam, bár még magam sem tudtam igazán, mit is várok az életnek ettől az oldalától. De minden kétséget kizáróan tudtam, hogy folytatnunk kell, szükségem volt rá, azt akartam, hogy még többet mutasson meg nekem.
Azon a pénteken vacsora után meglátogattam a lakásán.
– Gyere be, szívem – üdvözölt.
Virágot vittem neki, s az arca felragyogott, mikor megpillantotta. Meleg mosollyal köszönte meg, s vázába helyezte.
– Ülj le, Alex – mondta, s ezúttal is a kanapéhoz vezetett. A dohányzóasztalon felbontott üveg bor állt. Ez a jelenet annyira hasonlított a múlt hetihez, olyan megnyugtató volt, hogy semmi új sem történik, hogy egészen megkönnyebbültem. És most is, mint egész héten az irodában, figyeltem, hogyan mozog a teste. Hozzászoktam már a kihívó viselkedéséhez, teljesen megigézett. Térdig érő, fekete stretchnadrágot viselt és élénkpiros, átlátszó selyemblúzt Melleit magasra polcolta fekete melltartója, jól láthattam őket. Piros, magas sarkú cipő emelte meg testét, hogy feszes és kerek feneke úgy domborodjon ki hátul, mint a melle elöl.
– Túl sokat gyötrődsz – mondta, amint újra leült mellém. – Jó lenne, ha már túljutnál ezeken az aggodalmakon. Nem vesztegethetjük az időt, mert nem szeretném, ha rám unnál. – Némileg tréfásan mondta mindezt, de éreztem, hogy halálosan komolyan gondolja. – Csak lazíts, és érezd jól magad.
Egyik énem szeretett volna meghátrálni, a másikat Jane végképp elcsábította. A blúz alatt tisztán láttam kemény mellbimbóit és a sötét udvart. Lágyan megérintett, kezeivel végigsimította az arcom.
– Elragadó vagy ma este – mondta. – Tetszik, ahogy az ingedet viseled. – Derékban kötöttem meg, kigombolva, s jól látszott alatta fekete csipkefűzőm. – De bármilyen csinos is, szeretném, ha levetnéd.
Nem mozdultam, vártam. Erre nem voltam még felkészülve, ő is várt, végtelen türelemmel.
– Nyugodtan vedd csak le a blúzod, csak szeretni foglak, nem csinálok semmi mást.
És valóban, csak a szeretetét éreztem. Körüllengett, mint a szellő, lecsillapította bennem a tüzet s a vadul kavargó gondolataimat.
Szép sorban kigomboltam a gombjaimat, s blúzom lassan lecsúszott a vállamról. Kikötöttem a csomót a derekamnál, s lelöktem magamról az inget. Szeme elé tártam a fűző alá szorított melleimet. A fűzőmön elég mély volt a kivágás ahhoz, hogy láthassa, amint lélegzés közben mozog a mellem, s úgy nézte, hogy tudtam, legszívesebben beleharapna.
– Engedd el magad, s vedd le a fűződ – mondta.
Egyszer már látott majdnem meztelenül a butik próbafülkéjében. Akkor azonban barátok voltunk, nem szeretők. Most úgy éreztem, ha megmutatom neki a testem, olyan, mintha minden titkomat feltárnám előtte. Amint levettem a fűzőm, hogy melleim szabadon himbálózhassanak, boldogság futott át rajtam, éreztem, hogy újabb korláttól szabadultam meg.
– Rendkívül szép a tested. A bőröd nagyon sima és bársonyos, a melled forró – mosolygott. – Nem fogom kihagyni.
Kéjes borzongás futott végig rajtam.
– És most a szoknyád – mondta. – Állj fel, és vedd le a harisnyád és a bugyid is. – Felálltam, hogy teljesítsem a kívánságát, bajlódtam a gombbal, de végül sikerült, s addig rángattam magamról a szoknyát, amíg a padlóra nem hullt. Szokásom ellenére a lábammal toltam arrébb, s ott álltam meztelenül Jane előtt. Csak centiméterek választottak el minket egymástól. Megsimogatta a combom, ujjait belenyomta a forró testembe. Szeme az enyémbe révült.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2015. 03. 5. csütörtök 18:14
nekem mindig tetszik a homoszex (a leszbi szex is homo!) és ez a mű is nagyon felizgatott, 9p lett...
#5 veteran 2015. 03. 4. szerda 11:05
Nem tetszett.
#4 papi 2015. 03. 4. szerda 09:40
Ez nem a legjobb része a könyvnek.
#3 Rinaldo 2015. 03. 4. szerda 07:01
elmegy.
#2 A57L 2015. 03. 4. szerda 07:00
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?