A+ A-

Portré

- Nem. Szó sem lehet róla. - mondta a férfi.
- Drágám! Légy megértő!
- Teljesen elment az eszed.
- Ez a legmegfelelőbb idő a családi portrénk elkészítéséhez.
- Miért?
- Mert még fiatalok vagyunk. Ha tovább várunk, már nem lehet ilyen nagyszerű portrénk. Ez az esélyünk a halhatatlanságra. Hogyan mondhatsz le erről?
- Csak azért vagy ilyen,mert az orvos azt mondta, hogy nem lehet gyereked. Várj még pár napot és te is rájössz, micsoda őrültség ez. Sok más dolgot is csinálhatunk még.
- Nem. Ez az egyetlen mód. Tényleg felzaklat a gyerek ügye, de ezt úgyis meg akartam tenni valamikor. Majdnem 30 évesek vagyunk. Nem leszünk fiatalabbak. Csodás portrénk lehetne és később mindenki láthatná, hogy milyen nagyszerű pár voltunk. Ha még várunk pár évet, már késő lesz.
- Csak várj néhány hetet!
A következő hetek non - stop kampánnyá váltak a feleség részéről. A férj végül beadta a derekát. Meglátogatták a művész stúdióját egy előzetes megbeszélésre. A látogatás pontosan úgy alakult, ahogy a nő szerette volna. A művész is úgy vélte, hogy világhírű portré készülhet róluk.
Három héttel később a pár újra a stúdióban volt. Meztelenre vetkőzve várták, hogy elkészüljön a halhatatlanságot garantáló portré.
A művész erotikus pózt javasolt és a nő egyetértett vele. A férj kevésbé volt lelkes, de kisebbségben maradt. Úgyhogy erotikus póz lesz. Konkrétan szeretkezés közben lesznek megörökítve.
- OK Mr Rolands. Erekcióra lesz szüksége, de sokkal hosszabb ideig, mint képes lenne rá, ezért adok egy injekciót, ami segíteni fog - mondta a művész.
Tom Rolands a tűszúrás után negyed órával kezdte érezni a merevedést. Pár percen belül kőkemény volt. Nem igazán érzett kedvet az egészhez és ellenérzése percről percre nőtt.
- Mrs Rolands, ahogy nézem, önnek nincs szüksége síkosítóra - mondta a művész a nőnek.
Ez így volt. A nő a portré ötletétől, a meztelen várakozástól, férje merevedését látva teljesen benedvesedett és egy kicsit zihált.
A stúdió közepén egy körülbelül egy láb magas, 6 láb hosszú és 3 láb széles emelvény volt. A házaspár idegesen nézte, ahogy a művész egy kis mahagóni asztalt tesz az emelvényre. Az asztalka 4 láb hosszú és 1 láb széles lehetett és a férj szerint nem nézett ki túl masszívnak. Ezért is lepődött meg, amikor a művész megkérte, hogy feküdjön hanyatt az asztalra. Engedelmeskedett és úgy találta, hogy az asztal elég szépen meg fogja tartani. A feje néhány hüvelykkel túlnyúlt az asztal végén. A másik oldalon a lábai lelógtak az asztalról. A mennyezetet bámulva arra gondolt, hogy vajon most mi fog következni.
A következő lépés elkerülhetetlen volt. Mrs Rolandsnak a férjére kellett ülnie a férfi péniszét magába vezetve. Mindketten felnyögtek, ahogy megérezték partnerük ismerős testét. Előre hátra mozogtak egy kicsit hogy élvezzék egymást, de az elkövetkezők miatti izgatottságuk nem engedte a normális szeretkezést.
A művész az utolsó igazításokat végezte. Megkérte a nőt, hogy lábfejét szorítsa le, így a lábujjak a néhány hüvelykkel lejjebb levő padló felé néztek. Majd megkérte, hogy hajoljon előre és markolja meg az asztal szélét a férje hónalja alatt. Mr Rolands a felesége gyönyörű hullámzó melleit nézte. El kellett ismernie, hogy tényleg nagyszerű lesz a portré.
- Mosolyogjon Mr Rolands! Elvileg éppen szeretkeznek és extázisban van.
Tom igyekezett így tenni, de érezte hogy a végeredmény erőltetett.
- Nem baj. Majd megoldjuk - sóhajtott a művész.
A művész egy alul - felül nyitott plexihasábot engedett a plafonról az emelvény köré. A doboz szorosan illeszkedett az emelvény széléhez. Teljesen körbevette a párt és néhány hüvelykkel a nő feje fölé emelkedett.
- Kezdhetjük? Elég sok időbe fog telni. Közben kisebb igazításokat fogok végezni. Legyenek türelmesek és mestermű lesz önökből.
Liz mohón, férje ünnepélyesebben bólintott. A művész lenyomott egy kapcsolót és a dobozt folyadék kezdte megtölteni. Nagyon lassan áramlott be. Sem Tom sem Liz nem volt benne biztos, hogy elkezdődött - e valami, amíg 5 perccel később Liz felkiáltott:
- Meleg és csiklandoz!
- Tartsa lefelé a lábujjait Mrs Rolands! A folyadék egy polimer, ami több óra után éri el teljes szilárdságát, de már 10 perc alatt megszilárdul annyira, hogy nem fog tudni benne mozogni.
- Egészen kellemes érzés - dorombolt Liz.
- Örülök, hogy élvezi. Saját, speciális keverékem.
Újabb negyed óra múlva Liz lábfejét teljesen beborította a folyadék és kezdett felfelé kúszni sima lábain. A nő kéjesen sóhajtozott.
Még egyszer negyed óra és a polimer mér Liz térdénél tartott, jóval Tom sarka felett. Liz élvezte a helyzetet, Tom viszont szenvedett.
- Nagyon jól haladunk. Tom! Megfogná a felesége derekát? Igen…így csodálatos lesz. - mondta a művész.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.96 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 sunyilo 2016. 12. 8. csütörtök 21:41
Érdeklődéssel olvastam.
#22 cscsu50 2016. 12. 7. szerda 15:40
baromság
#21 Busmanus 2016. 12. 7. szerda 15:35
Akkor ezekszerint tévedtem, elnézést.
#20 sipospista 2016. 12. 7. szerda 14:55
Hat ez brutalis
#19 Törté-Net 2016. 12. 7. szerda 12:47
Kedves Busmanus!

Sajnos (vagy inkább szerencsére smile ) téves, amit írtál.
Az oldalon 8501 történet van jelen pillanatban. Ezt nagyon egyszerűen meg is tudod nézni, például kilistázod az összes történetet (a sorrendezés lapja nem számít), 100 történet/lappal számolva 86 oldalt kapsz. Itt minden történet egyszer szerepel. (ha dátum szerint rendezed, akkor egyértelmű is lesz, hisz látszana, ha egy napra ugyanaz a történet többször is ott lenne.)

A te számításod szerint körülbelül 16.417 darab történetet hirdethetnénk (a jobb hasábban van a címkefelhő, ha az ottani számokat összeadnánk, akkor ennyi jönne ki.), amit nyilvánvalóan nem teszünk, hisz ez teljesen hamis szám lenne, csupán azt mutatná, hogy a történetek mennyire alaposan vannak felcímkézve, ami bár hasznos szám, de mégsem azonos a történetek darabszámával.

Reméljük sikerült elmagyarázni a számolás valóságosságát.
Mi maradunk továbbra is a valós történetszámnál, nem érezzük szükségét, hogy ezen torzítsunk. smile

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
#18 Pavlov 2016. 12. 7. szerda 04:50
De hiszen ez borzasztó!
#17 Busmanus 2016. 12. 6. kedd 23:06
Kedves Fenotrin.
Csak egy tévedésedre szeretném felhívni a figyelmed: -itt nincs 8500 történet, ugyanis ha egy írás -anál, -hetero, -és családi, akkor már 3 helyen megtalálható, tehát egy "story" 3-al emeli a történetek számát... 8500... Ugyan már.
#16 fenotrin 2016. 12. 6. kedd 18:54
Zsuzsika! Kétlem, hogy véleménnyilvánítás miatt törölték volna a hozzászólást, hiszen alul ők vetik fel a "Mi a véleményed a történetről?" kérdést.
Én tudomásul vettem a véleményt, szerintem őket sem zavarja. Ez egy sz.. történet.
Hisztizni viszont szerintem nem kell. 8500 történet van fent, amiből belefutottál egybe, ami nem tetszik. Előfordul.
A dolog tanulsága: ne kattints BIZARR történetre, ha nem bírod.
A minőséget illetően pedig: ha jól láttam, van két szöveg nélküli képregényed és 2881 darab hozzászólásod. Talán ha fordítanál az arányokon, jobban tetszene az oldal.
#15 fenotrin 2016. 12. 6. kedd 16:19
Néhány megjegyzés:
1. A habzó szájjal örjöngők gondolom táblákkal a kézben tüntettek
a mozik előtt, amikor a Fűrész vagy a Motel ment, hiszen csak
elmebetegek nézhetnek meg olyasmit, amiben embereket tépnek szét, nyúznak meg.
2. Ebben a sztoriban két felnőtt szeretkezik és öngyilkos lesz.
Ennyi. Ehhez képest gondoljuk el, hogy mi ment egy tetszőleges
Fűrész részben.
3. Aki elmebetegezik az gondolom sohasem küldött be apa-lánya, anya-fia
történetet és ilyesmiről nem nyilatkozott elismerően, nem pontozott magasra, hiszen csak beteg lelkűek olvasnak ilyesmit.
4. EZ fantázia. ERRE emlékezni fogtok, és néhányan vissza is fogtok rá kattintani. Egy tizenkettő-egy-tucat "autószerelő dugja az ügyfelet" sztori is fantázia, aminek az elejét elfelejtjük, mire a végére jutunk. Bár szerintem csak a szüzesség elvesztéséig izgalmas valakinek.
5. A történet besorolása BIZARR. Aki NEM bírja gyomorral, NE
kattintson ilyenre!
6. Az üzemeltetők láthatóan úgy döntöttek, hogy szélesítik a kínálatot.
Elférünk. Aki ilyet szeret olvasni idejön, aki nem, az nem. A sztorit lehet minősíteni, de egymás ócsárlását szerintem mellőzzük, főleg a
fent leírtak fényében.
#14 vakon54 2016. 12. 6. kedd 12:24
A halálraitélteket is ígykellene kivégezni. 10 Pont!
#13 sztbali 2016. 12. 6. kedd 11:05
Az intézetből szabadult, aki ilyesmit kitalált.
#12 Busmanus 2016. 12. 6. kedd 09:43
Ez már a bizarrba sem illik. Ideje lenne egy új kategóriát bevezetni, a neve lehetne a -beteges, vagy az eltévelyedett.
#11 deajk2008 2016. 12. 6. kedd 09:38
Mindenesetre elmegy egynek de eleg furcsa lett
#10 veteran 2016. 12. 6. kedd 09:11
Elmebetegek ne írjanak ide.
#9 gyuri0926 2016. 12. 6. kedd 08:18
Az a legnagyobb beteg , aki ezt közzé tette
#8 Andreas6 2016. 12. 6. kedd 08:04
Baromság.
#7 Rinaldo 2016. 12. 6. kedd 07:26
mi ez.
#6 listike 2016. 12. 6. kedd 07:05
Ez egy elcseszett marhaság.
#5 feherfabia 2016. 12. 6. kedd 06:29
nem tetszett!
#4 cvirag 2016. 12. 6. kedd 06:10
Haha, nagyon tetszik. Kicsit Poe utánérzés, kicsit "love-craft".