A+ A-

Az első 2. rész

Miután a nagynéném lezavart minket a padlásról, a lakásban egy óriási pofont adott, majd rámparancsolt, hogy menjek ki a házból és be ne merjek jönni amíg meg nem engedi. Én lángoló arccal kimentem az udvarra és arra gondoltam, hogy most vajon mi lesz. Mit fogok kapni, ha megtudják ezt a szüleim is. Kíváncsi voltam az unokahúgom mit fog kapni a történtekért, ezért odalopóztam a szobája ablakához, hogy lássam mi történik vele. Szerencsére oda tudtam állni úgy, hogy betröl engem ne lehessen látni én viszont jól beláttam a szobába és mivel a nagy meleg miatt az ablak nyitva volt hallotam is mindent. Az unokahúgom az ágyon gubbasztott és várta a sorsát. Belépett a szobába a nagynéném és odament az ágyhoz és leült. Az unokahúgomon látszott, hogy azt várja, hogy most ö is kap egy - két pofont, de nem ez történt. A nagynéném teljesen nyugodt hangon megkérdezte töle, hogy tudja - e, hogy mit csinált. Erre ö csak rázta a fejét. Erre még mindig nem csattant pofon, hanem helyette részletesen elmesélte neki, hogy hogyan is müködnek ezek a dolgok az embereknél. Én mint "mindennel tisztában lévö 14 éves" is sok új dolgot hallottam ebben a felvilágosításban. A dolog szemmel látható módon megnyugtatta az unokahúgomat, mert látta, hogy az édesanyja annál értelmesebb, hogy most pofonokat osztogasson csak, inkább kúltúrált módón áll a problémához. Mikor nagyjából minden kérdést részletesen megvitattak meglepö dolog történt.
A nagynéném azt mondta az unokahúgomnak, hogy vetközzön le és megmutatja neki, hogy mi az az orgazmus. [Neee!] Az unokahúgom húzódozott, de a nagynéném azt mondta neki, hogy aki fiúk után érdeklödik annak magát is ismernie kell. Igyhát levetközött az unokahúgom és értetlenül ült az ágy szélén. Nagynéném hátrébb ültette, hogy neki dölhessen a falnak, majd ö is ugyanúgy mellé ült. Azt modta neki, hogy elöször meg kell tanulnia csokolózni, úgyhogy most ki figják próbálni azt amiröl az imént beszélt. Elöször a nagynéném lassan odahajolt hozzá és finoman puszit adott az ajkaira, majd azt mondta, hogy most ki fogják nyitni a szájukat és egymás szájába dugják a nyelveiket. A szót tett követte és anya és lánya szája egymásra tapadt. Mikor az anya nyelve elindult a másik szájba, az unokahúgom megpróbálta fejét hátra húzni és szabadulni a helyzetböl, de anyja kezével megfogta tarkóját és közelebb húzta így kénytelen volt endedni az idegen nyelv behatolásának. Ezt addig csinálták míg az unokahúgom is elkezdte élvezni a dolgot és egyre hevesebben falta anyja nyelvét. Majd nagynéném lassan abbahagyta a több mint érzéki csókót. Ismét hátradöltek, majd unokahúgom lábait szétáratta vele jó nagy terpeszbe. Ekkor azt hittem, hogy berohanok és én is beszállok mert olyan kellemes volt a látvány.
Szólt neki, hogy hunyja le a szemét és eressze el magát, majd elkezdte simogatni a két kis cicijét elöször, majd egyre lejebb ment szép lassan. Az unokahúgom arcán látszott, hogy kezd felengedni és egyre jobban érzi magát. Hosszasan borzolgatta a pihés punciszörét, majd a középsö ujjával lassan elkezdte maszírozni az egyre peckesebb és vörösebb csiklóját. Ennek hatására az unokahúgom elkezdett kissé vonaglani és apró nyögéseket hallatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (167 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2016. 05. 28. szombat 05:28
Aranyos,kedves tini történet.
#10 zsuzsika 2014. 10. 22. szerda 07:13
Ez is rövid.
#9 miyagi 2003. 04. 8. kedd 15:05
ja , de azért legyen folyt.
#8 bygirl 2002. 05. 5. vasárnap 08:34
az én csiklóm szintén eléggé medduzzad pl mostis
#7 mik 2002. 03. 26. kedd 23:23
ja , de azert legyen folyt.köv. :)
#6 HYPERSPACE 2002. 02. 12. kedd 23:31
Én ezt minta már olvastam volna valahol...
#5 Ben 2002. 02. 12. kedd 19:48
király folytasd!
#4 Penya 2002. 02. 12. kedd 18:54
Kar hogy ezt egyszer mar 'valahol' lattam
#3 xxx 2002. 02. 12. kedd 11:13
folytasd !!!!!!!!!!!!
#2 balu 2002. 02. 11. hétfő 14:59
várom a folytatást
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?