A+ A-

A hipnózis 1. rész

Pedagógus családban nőttem fel, és anyám mindig sok könyvet hozott haza. Amit lehetett azt elolvastam, szerettem olvasni. Úgy 13 éves lehettem, amikor egy továbbképzésen volt, és amikor hazajött volt nála egy könyv a hipnózisról. Sokszor beszélgettünk a családban a témáról, milyen lehet, és hogyan lehet elérni, hogy valaki hipnózisba kerüljön, de még soha nem léptünk a tettek mezejére. Anyám érdekesen beszélt a továbbképzésről és a témáról. Egy pszichiáter doktornő volt az előadó, és nagyon felcsigázta az érdeklődését. A képzés végén megvette a doktornő témába vágó könyvét, hogy elolvassa. No, ezzel kezdődött minden.
Elolvastam én is a könyvet, ami nem volt egy könnyű egyéjszakás regény, hanem kb egy hónapig tartott, mert a sok szakkifejezést is meg kellett tanulnom, ami a könyvben volt. Tele volt orvosi szakkifejezésekkel, és meghatározásokkal. Egész délutánokat a net és az értelmező szótár előtt ültem mire megértettem a leírtakat. Nagyon érdekes volt, és minél jobban belementem annál jobban érdekelt. Sajnos a család többi része nem tudott ekkora energiát belefektetni a könyvbe, de én végig küzdöttem mind a 652 oldalt. Nem lettem szakértő, de teljesen felvillanyozott a téma ezért elmentem a nagykönyvtárba és kikölcsönöztem a kapcsolódó irodalmat. Mondhatjuk ez lett a hobbim. Végig tanultam egy évet, mire eljutottam arra a szintre, hogy szeretném kipróbálni. Nyári szünet volt és a hétvégén a család elé álltam, hogy van-e jelentkező? Legnagyobb sajnálatomra nem volt. Azt mondták, hogy ez veszélyes és én még kicsi vagyok ehhez, nem elég ha elolvasok pár könyvet. 14 múltam és elég felkészülnek éreztem magam ezért aztán hirtelen kicsit meg is sértődtem. Ekkor a szomszéd Ági néni, aki anyával egy suliban dolgozott, elmosolyodta magát és kiment a kertbe. Utána mentem, mert bent láthatóan senki nem akart hipnózisba leni, és érdekelt, hogy Ági miért mosolygott. Ági 34 éves volt és irodalom-történelem szakos, valamint a suli egyik legcsinosabb tanára. Én tegeződtem vele, amire az osztálytársak mindig irigyek voltak.
- Miért mosolyogtál?
- Tudod a többiekkel ellentétben én már egy éve szeretném kipróbálni a dolgot, de nem találtam embert hozzá a környéken. Alig vártam, hogy előhozd a témát, tudom rákészültél és már a továbbképzés óta tanulod. De bent a többiek előtt nem akartam mondani, mert szégyellem egy kicsit.
- Ha te is akarod kipróbálhatjuk.
- Sokat olvastam a reinkarnációról, ezért is érdekel a téma.
- Azt nem tudom, hogy abban mennyire juthatunk, de puding próbája az evés.
- A jövő héten egyedül leszek otthon, gyere át amikor tudsz és csapjunk bele, oké?
- Szívesen, ott leszek hétfő reggel.
- Ne túl korán, mert 9-ig alszom.
Gondolhatjátok alig vártam a hétfőt. Megreggeliztem ás 9:30-ra átmentem Ágihoz. Rövid nadrág és póló volt rajtam, a kezemben a jegyzeteim, valamint egy terv, ami mentén elkezdhetjük. Ágin egy mini szoknya és egy trikó volt, amikor kinyitotta az ajtót, még a kezében volt egy fél kifli.
- Szia Ádám!
- Szia!
- Gyere, még most reggelizek, kérsz valamit?
- Köszönöm én már rég fent vagyok, és anya korán megetetett.
- Elmondtad nekik?
- Nem, dehogy. Még lebeszéltek volna.
- Az jó. Legyen ez a mi titkunk egyenlőre. Mi a terv, hogy fogod csinálni?
- Elsőre csak megpróbáljuk, hogy megy-e veled, és ha igen akkor minden nap egyre mélyebbre mehetünk, hogy választ találjunk a kérdéseidre. szerintem nem szabad egyből a közepébe csapni mert az tényleg veszélyes lehet.
- Hol csnáljuk?
- Nekem indegy, de kényelmes helynek kell lennie.
- Le kell feküdnöm?
- Nem, jó ülve is egyenlőre.
- Akkor a nappaliba megyünk, ott nyugi van és a kedven fotelom amiben mindig kényelemre találok.
- Oké. Menjünk.
- Behúzzam a függönyöket?
- Az jó lenne mert a fény megzavarhat.
- És most?
- Gondolj valami kellemes élményre, valamire, ami ellazít. Nézd a láncot és a medált. Elkezdtem a tanultakat és Ági rövid időn belül transzba esett. Nagyon érdekes volt , mindenre válaszolt, de mégis olyan volt, mint aki nincs ott velem, hanem azon a távoli tengerparton van amire gondolt. Amikor láttam, hogy transzba esett elővettem a telefonom és bekapcsoltam a kamerát, hogy felvegyem a hipnózist, ha valami hibát vétek, akkor tudjak tanulni belőle. Miután feltettem Áginak a megbeszélt kérdéseket, eszembe jutott, hogy kérdezek tőle még, mert mi van, ha csak a családom idióta tréfájáról van szó, amiben Ági segít nekik, és csak átvernek. Gondolkoztam, mi az, amit magától nem mondana el nekem? Hamar jöttek a gondolatok, miközben Ágit figyeltem, aki előttem ült a fotelben. Először megkérdeztem,
Összebeszéltél anyáékkal, és most csináltok hülyét belőlem?
- Nem.
- Mikor veszítetted el a szüzességedet?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (138 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2016. 11. 8. kedd 08:49
nagyon jó lett... folytasd
#12 tomi19 2014. 12. 28. vasárnap 10:40
10 pont
#11 listike 2014. 12. 27. szombat 09:14
Nagyon tetszett, folytatsd. 10pont.
#10 joozsi 2014. 12. 11. csütörtök 14:33
Joó! 10 p.
#9 zsuzsika 2014. 12. 9. kedd 11:13
Jó.
#8 Busmanus 2014. 12. 8. hétfő 22:01
10pont!
#7 imohos 2014. 12. 8. hétfő 16:54
Nagyon jó. Lesz folytatás?
#6 veteran 2014. 12. 8. hétfő 16:47
Nagyon jó
#5 papi 2014. 12. 8. hétfő 12:08
A történet nagyon jó, csak ne lenne benne annyi helyesírási hiba. De azért jár a 10 pont.
#4 hairy_pussy 2014. 12. 8. hétfő 10:36
10p
#3 Rinaldo 2014. 12. 8. hétfő 08:17
Szuper jó.
#2 A57L 2014. 12. 8. hétfő 07:10
Élvezetes jó írás.
#1 Törté-Net 2014. 12. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?