A+ A-

Nyaralás 4. nap

Déllelőt elmentek kirándulni, késő délután mikor gyengébben sütött a nap ismét kifeküdtek napozva pihenni. Piroska előre megbeszélte Pistával, hogy meg játssza az alvást, Éva is had kapja, meg amit ő tegnap. Piroska „elalvása”után Gyuri elkezdet csókolózni Évával, kisidő múlva Pista melléjük fekve szétnyitotta Éva combjait és pináját kezdte nyalni.
Mikor Gyuri elég keménynek érezte farkát, Évát maga fölé guggoltatva alulról kezdte baszni.
Innen miden úgy történt, mint tegnap annyi különbséggel, hogy most Gyuri volt alul, egésze addig, míg Pista farka hozzá nem ért Éva fenekéhez, ekkor Pista Megfogta a két félgömböt széjjelebb húzta.
Éva megszólalt szét…., de torkán akadt a szó, mert Pista elkezdte fenekébe tolni nagyfarkát.
A fájdalomtól visítva felordított Éva, Pedig igazán óvatosan, lassan csinálta Pista, de farka elég nagy volt a lányok puncijának is nem hogy a feneküknek. Piroska odament Évához melleit simogatva nyugtatta mindjárt nem fog fájni csak lazíts, és meglátod milyen élvezetben lesz részed. Éva végig jajgatva fogadta a benne járó farkakat, ájulásszerűen sült el, pinája mikor a fiuk majdnem egyszerre élveztek bele. A lányok kérték töltsék az estét pihenéssel, mert eléggé megviselte őket a négy nap alatti szex, különösen Éva fenekét a délutáni. Ötödik nap ismét kirándultak, csak vacsorára érkeztek haza, melyet a lányok készítettek, közben a fiuk gondoskodva kínálták őket itallal. Mire elkészült az étel hangulatuk is emelkedett, tusolás után köntösben beszélgetve iszogattak majd elkezdtek táncolni az andalító zenére. Éva most Pistával táncolva élvezte, ahogyan a keményedő nagy farok egyre erősebben dörzsölődött hasához a köntösön keresztül is. Éva érezte a teljesen keményen álló faszt, ledobva köntösét az asztalhoz ment, terpeszbe állva ráhasalt,Pista is letette köntösét mögé állva megfogva a derekát lassan húzogatta farkát Éva csiklójától egészen popsi lyukáig,melyet Éva nyögdécselve fogadott,és ettől a már csupa lucskos pinája még jobban ontotta az izgalom nedűjét.
Éva hüvelyénél érezve a faszt hátra tolta fenekét egészen addig, míg az Pista ágyékának nem ütközött, mely most is jajgatást váltott ki belőle, de még is élvezettel töltötte el. Piroskánék követték őket, ugyanabba pózban kezdtek szeretkezni. Éva mindig jajgatott vagy nyögött, ha tövig puncijába volt Pista farka. Gyuri többször kivette Piroska pinájából farkát néhányszor végig húzta egészen fenekéig,majd dugta vissza,ilyen alkalommal meggondolva magát nem a punciba, hanem fenekébe tolta vissza, ahol a váratlan látogató jajgatást fakasztott Piroskából, de néhány pillanat múlva már élvezte a fenekében dugattyú ként mozgó faszt. Éva a jajgatásra hátranézve látta,hogy Gyuri farka Piroska fenekébe van, gondolta ezt ő is megfogja kapni hiszen a fiuk úgy, látszik egyforma bánásmódban részesítik őket. Nem volt ideje sokáig gondolkodni, mert Pista kivette farkát és lassan kezdte fenekébe tolni. Éva hiába próbált rá felkészülni a nagyfarok behatolása bizony jajgatást váltott ki belőle is, pedig jól széthúzta fenekét Pista és óvatosan lassan tolta be. a fiuk szinte egyszerre váltogatva baszták pinájukat és feneküket. Mind jobban kezdték ők is élvezni ezt a váltogatós szeretkezést, visongva élveztek el, ahogy a farkak nagyokat rándulva meg ajándékozták őket a szerelem levével. Meztelenül leülve megbeszélték az előbb történteket, kis iszogatás után ismét táncolni kezdtek meztelenül de, párt cserélve. Fiuk farka nem sokáig viselte el tétlenül a mellek és combok dörzsölését, egyre keményebbek lettek. Pista érezte, hogy Piroska puncija bőségesen ontja nedvét, és az ő farka is jócskán levedzik, hanyatt fektette Piroskát az asztalra,ki combjait széttárva várta a kéjt osztogató báj rudat, melyet Pista egyetlen mozdulattal tövig tolt a csatakos pinába, és teljes oda adással kezdte baszni. Éva és Gyuri követték őket.
A lányok gondolták az előbbi eseménye fognak megismétlődni csak váltott partnerrel, nem tévedtek.
Gyuri hamar átrakta farkát Éva fenekébe, alig szisszenve fogadta be, hiszen nem rég jóval nagyobb volt ott, és élvezte amint mozgott benne, sőt mozgásával fokozta kéjüket. Bizony Piroska jajgatva visongott, ahogy fenekébe tolta Pista a nagy farkát,és mindig ezt tette ha ujjból ott volt.
Ő is élvezte a fenekében mozgó nagy faszt, de fájdalmát sem tudta eltitkolni. Ahogyan emelkedett a lányok izgalma úgy diktálták milyen tempóban hová kérik a farkakat. Most is jajgatva élveztek el mikor megkapták a fiuk ajándékát fenekükbe.
Hatodik nap napozás közben elkezdtek csókolózni, Piroska Gyurival, Éva Pistával.
Csókolózásközben a kezeik meg találták elfoglaltságukat, mellek és puncik simogatásában, a lányok nagyörömére. Gyuri csókjaival lassan haladt a mellek felé, elérve őket néhány csók után szopni kezdte a bimbókat, melyek megkeményedve fejezték ki tetszésüket, majd tovább vándorolva érkezett Piroska combja közzé, kis patakból oltotta szomját, melyre farka már teljes keménységgel reagált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Pavlov 2016. 03. 17. csütörtök 20:24
A sok helyesírási hiba élvezhetetlenné teszi a szöveget.
#12 listike 2016. 02. 1. hétfő 09:57
Nagyon gagyi.
#11 zsuzsika 2016. 01. 23. szombat 16:15
Nem tetszett.
#10 feherfabia 2016. 01. 6. szerda 05:37
Nagyon sablonos!!
#9 cscsu50 2016. 01. 6. szerda 00:16
nem nyelvtani dolgozat
#8 sunyilo 2016. 01. 5. kedd 21:05
Vanaszámíttógépedenhejesírásellen őr ző? Havanhasználdhanics szerezzbe egyett... A történet nem is lenne rossz, bemásoltam word-be, ráküldtem az ellenőrzést, és legalább olvasni lehetett zavartalanul.
#7 sztbali 2016. 01. 5. kedd 20:14
A kevesebb néha több. Nekem túl tömény.
#6 deajk2008 2016. 01. 5. kedd 16:33
nekem tetszett és folytasd ...
#5 vakon53 2016. 01. 5. kedd 10:43
Netörődjél az előttemfelszólalókkal csak Írjadtovább.


10 Pont!
#4 papi 2016. 01. 5. kedd 09:59
A történet nem rossz, de a helyesírás tényleg csapnivaló.
#3 A57L 2016. 01. 5. kedd 06:43
Kemény szex, közepes írással.
#2 Andreas6 2016. 01. 5. kedd 06:26
Tömény pornó forgatókönyv, de még annak is gyenge. Meg a helyesírás... "Déllelőt" délelőtt helyett, mindjárt kezdésből. Nem folytatom, nincs rá időm. Üdvözlöm a magyartanárodat!
#1 Törté-Net 2016. 01. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?