A+ A-

Nyaralás 1. nap

Pista vagyok, legjobb barátom Gyuri, most fejeztük be a sulit. Pihenésként a nyarat szüleim vadászházában tervezzük eltölteni mely a Mátra egyik erdejében a várostól több kilométerre, van.
Pestről kibuszoztunk, utána stoppal kívántunk továbbmenni. Sokáig mutogattuk táblánkat, senki sem állt meg. Egy Lada haladt el mellettünk, majd távolabb megállva egy hölgy szállt ki és integetni kezdet. Hátizsákokat felkapva siettünk hozzá.
Sziasztok, hová kérdezte röviden, válaszunk után felnyitotta a csomagtartót és bepakoltunk, csak utána láttuk meg a másik hölgyet. Bemutatkoztunk, Éva a vezető hosszú szőke hajú, Piroska a társa hasonló hosszú, de vörös hajjal. Rövid beszélgetés után kiderült, hogy egy város az úti célunk, és nyaralni mennek kéthétre, de szálást nem foglaltak előre IBUSZ szobát mindig lehet bérelni. Gyurira nézve kacsintásából megértettem szívesen venné a lányok társaságát.
- Ha gondoljátok, szívesen lakhattok nálunk a várostól kissé távol vadászházban, legalább nekünk is lenne társaságunk.
- Bérlitek, és meddig?
- Nem a szüleimé.
- Persze majd ők kiverik a balhét.
- Külföldön vannak kiküldetésben, csak ősszel jönnek haza vadászni, mi a nyarat ott töltjük, és ősszel kezdjük a robotot. Van hely bőven, vadászatkor sok a vendég így négy hálófülke, és az ősöknek egy nagyobb szoba meg egy tágas nappali, és természetesen a szükséges többi.
A két lány összenézet, Éva tekintetéből Piroska megértette, hogy fogadják el, így válaszolt is.
Ha szívesen adtok, szálást elfogadjuk, legalább nem kel idősekhez alkalmazkodni, mert általában azok adnak ki egy-egy szobát.
Tíz óra után érkeztek meg, a fiuk bevitték a csomagokat a szülők szobájába ahol egy nagy francia ágy volt majd bemutatták a házat. Szoba választásnál Piroska lestoppolta a tetőtérit.
Évának Gyuri vitte át a csomagját szobájába, míg Piroskáét Pista cipelte a tetőtérbe, leülve társalogni kezdtek, Piroska csomagjából konyakot vett elő, és üvegből kínálta meg Pistát, majd egy puszi adott az arcára, kösz a cipekedést.
Ismét ittak egy kortyot, Pista is puszit akart adni, de Piroska úgy tartotta arcát, hogy szájára menjen így kezdtek csókolózni.
Ezután már Pistát sem kellet biztatni, hamar levette Piroska pólóját, most már meg látva, amit eddig csak sejtett, szép hosszú vörös haján kívül, formás,nagy, de kemény mellekkel áldotta meg a természet, melyeket kis simogatás után örömmel kezdett csókolni,közben megszabadította szoknyájától,és tangáját félrehúzva simogatta vénuszdombját.
Piroska sem tétlenkedet, előbb nadrágon keresztül, majd belenyúlva húzogatta keményen álló farkát, melytől Pista nagyot hördülve élvezett el.
Sűrű bocsánatkérés közt mondta, hogy régen nincs barátnője.
Rendbe hozták ruházatukat és lementek, ahol Éva és Pista a nappaliba ülve beszélgettek.
- Ti csak így, szólalt meg Piroska, mi már, bemutattuk, amink van.
Éva elvörösödve, Gyuri sápadva hallgatta ezeket a szavakat.
- Akkor gyerünk bevásárolni.
Éva vezetett Piroska vette át a beszélgetés irányítását.
- Nézzétek, nem vagyunk kurvák, de szüzek sem,szeretjük a jót ez talán nem baj.
- Egyezzünk meg a szállás díjban, de azt pénzben fizetjük.
Pista ezt gyorsan elutasította.
- Oké, de akkor az, kiadások legyenek közösek, ezzel lezárta az anyagi megbeszélést.
A boltban bőségesen került a kosárba étel és ital, nem egy igen márkás is.
Hazafelé Pista el is mondta ezt ők nem engedhetik meg zsebpénzükből.
Akkor ezt mi álljuk válaszolta Éva,mi ilyenkor többet megengedünk magunknak, mint máskor.
Hazaérve Piroska közölte hideg ebéd lesz, de vacsorát főzni fognak.
Délután pihenés mellett döntöttek. Mikor a lányok bementek szobájukba Gyuri ék megbeszélték mindegy ki kivel ez nem szerelem. Döntés úgy is a lányoké, mindkét lány szép és gyönyörű alakú. Később Gyuri bement Évához, aki már feküdt egy pléddel betakarózva. Melléülve kezdtek beszélgetni, majd lehajolva megcsókolta Évát, mely egyből viszonozva lett. Csókok hosszabbak lettek, és a kezek is felfedező útra indultak, így megérezte Éva meztelen van a pléd alatt, erre keményebben állt a farka. Éva is megtalálta számára érdekes testrészt, nadrágon keresztül finoman dörzsölte. Éváról lecsúszott a takaró, gyorsan Gyuri is levetette nadrágját gatyával egyszerre. Ekkor meglátta Éva nem óriás, de elég hosszú és vastag szerszámmal rendelkezik újdonsült barátja. Gyuri csodálattal szemlélte az eddig eltakart kemény formás melleket, igaz nem látszottak, akkorának, mint a Piroskáé, de pont elegendő egy fiatal lánynak,és punciját nagyon aranyos, selymes szőkeszőr díszítette. Gyuri is lefeküdt így csókolták simogatták egymást. Éva vágya magasra ívelt érezve puncija nedvét amint, combjára fojt. Gyuri fölé guggolva puncijához igazította a kemény dákót lassan beleülve kéjes nyögések kíséretében élvezte a belé nyomuló báj rudat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 05. 28. szerda 12:17
Kissé elkapkodott.
#11 A57L 2013. 12. 31. kedd 04:36
Egész jó.
#10 papi 2013. 11. 15. péntek 14:31
Lehetne jobb is.
#9 feherfabia 2013. 11. 15. péntek 06:23
Nem egy jól sikerült történet!
#8 Jedi 2013. 11. 14. csütörtök 09:04
Menet közben megváltozott a mesélő? Pistaként kezdte el mesélni, majd mint egy kívülálló folytatta.
#7 zsuzsika 2013. 11. 14. csütörtök 08:32
Összecsapott igénytelen írás.
#6 gyuri0926 2013. 11. 14. csütörtök 07:42
....
#5 Andreas6 2013. 11. 14. csütörtök 07:27
Ismét egy sima pornó forgatókönyv, ráadásul tele nyelvtani hibákkal. Nem tetszett.
#4 Rinaldo 2013. 11. 14. csütörtök 07:18
Mi lett volna ha seggbe dugja.
#3 hairy_pussy 2013. 11. 14. csütörtök 06:47
5p
#2 A57L 2013. 11. 14. csütörtök 05:07
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 11. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?