A+ A-

Otthoni masztizásom története 1. rész

Sziasztok! Lillunak hívnak, és bár még elég fiatal vagyok, már nagyon érdekel a szex. Fiúkkal még nem volt tapasztalatom, de elég sokszor fantáziálok, és kielégítem magam. Egy olyan történetet szeretnék leírni, ami a tavalyi tanév utolsó hónapjában történt meg velem. Bejött a meleg idő, és jól megtréfált, mert még azap feltámadt a szél és lehült a levegő, úgyhogy megfáztam. Nem volt vészes, de persze el kellett mennem az orvoshoz, főleg hogy csak egy köpésre van innen, és az orvosnő a család ismerőse. Kiírt egy hétre. Na nem mintha bántam volna. :) Egy egész hét szabadság suli helyett! Minden nap 8 órától enyém volt a lakás, és csak annyi dolgom volt egész nap, hogy átvegyem a postástól a szokásos csomagokat, meg hogy hozzak magamnak reggelit.
Első nap reggel, mikor egyedül maradtam a lakásban, elkezdtem gondolkodni, mit kezdjek magammal? Nem tudtam sokáig az ágyban maradva lustálkodni, mert mikor egyedül maradok otthon, és lehetőségem van a szexcsatornát nézni, vagy maszturbálni, akkor mindig megmozdul bennem valami, és utána már nem tudok nyugton maradni. Most is ez történt, de tudtam, hogy most nem csak egy, vagy másfél órám van otthon egyedül, hanem egy fél napom, úgyhogy semmit nem kell elsietnem. Először levettem a hálóingemet, ami alá soha nem veszek fel semmit, és visszafeküdtem az ágyra. Végignéztem a meztelmen testemen, és eléggé tetszett, amit láttam. Nem nagyok a melleim, de nem is kicsik, és egyáltalán nem vagyok kövér. A hónaljamat mindig leborotválom, a puncim szőrét pedig van, mikor teljesen, máskor meg úgy, hogy ne legyen túl nagy. Most is ilyen volt. Nagyon szeretem símogatni magam! Már ösztönösen a puncimhoz nyúltam, a másik kezemmel pedig az egyik mellbimbómat fogtam meg. Finoman símogatni kezdtem a csiklómat és a mellemet, hogy megint érezzem azt a kellemes érzést, és perceken át abba sem tudtam hagyni. Aztán eszembe jutott, hogy most nem kell az ágyban maszturbálnom, mert sok időm van, úgyhogy felkeltem. Úgy, meztelenül átmentem a nappaliba, és bekapcsoltam a tv-t.
Egyből ráváltottam a szexcsatornára, és leültem a fotelba. Egy olyan szexfilm ment éppen, amiben két nő egy nagy kádban csókolózott, meg egymást símogatta. Általában érdekelnek ezek a filmek is, de most valahogy nem nyerte el a tetszésemet. Gondoltam, míg ez a film megy, átgondolom, mit fogok csinálni ma. Előszöris át kell venni a postástól a küldeményeket, aki 9 óra körül jön. Nem is rossz, gondoltam. Szeretem azt az érzést, amikor az egyik felső szomszéd (Feri) hazajön, és én mikor egyedül vagyok, egy kicsit feljebbhangosítom a szexcsatornát, és úgy maszturbálok, hátha meghallja, és ez nagyon izgat. Ilyenkor sokkal hamarabb kielégülök. Szóval eszembe jutott, hogy akkor is ezt fogom csinálni, mikor a postást várom. (A postás egy kb. 35 éves férfi, aki nem is néz ki olyan rosszul!) Ezután már nagyon izgatott lettem attól, amit a postás érkezésétől vártam, és mint mindig, tovább szőttem a gondolatimat. Nagyon beindult a fantáziám, és már egyre nedvesebb lett a puncim. Egyszeriben elkezdtem csak a postásra koncentrálni. Hiszen sokkal izgalmasabb, mint egyszerűen szexfilmet nézve masztizni! Úgy gondoltam, hogy még izgatóbb lenne, ha mikor kinyitom neki az ajtót, akkor lássa rajtam, hogy éppen masztiztam.
De lemondtam erről a dologról, és az találtam ki, hogy inkább olyan ruhában nyitok neki ajtót, amiben nagyon izgatóan nézek ki. Egyből mentem a szekrényhez, és megnéztem, hog milyen ruhát tudnék felvenni, amiben megmutathatom a testemet. A kezembe akadt egy farmer rövidnadrág, amit ha felveszek, és egy kicsit feljebb húzok, akkor kilátszik a fenekem. Egyből felvettem, és siettem a nagy tükörhöz a fürdőszobába, hogy megnézzem, milyen? Tökéletes volt! Nagyon izgató voltam benn! Felhúztam, amennyire csak tudtam, és kb. 5 centi kilógott a fenekemből! Nagyon izgalomba jöttem, és már alig vártam a postást! Bugyit sem vettem a nadrág alá, fölülre meg egy szűk topot vettem, amin keresztül egy kicsit látszanak a mellbimbóim.
Eljött a 9 óra, és láttam, ahogy a postás bejön a házunkba. Gyorsan bekapcsoltam a tv-t, ráváltottam a szexcsatornára, és nagyon izgultam. Éppen egy olyan szexjelenet ment, ahol két férfi és két nő volt az ágyban egyszerre. Vártam is a postást, meg izgultam is, hogy hogy fog történni, amit elterveztem. Várni kellett rá, mert még biztosan beszélgetett valakivel. Addig elkezdtem nézni a filmet. A két nő volt felül, és csókolóztak egymással, míg a férfiakon voltak lovagló pózban. Egy kicsit ráhangolódtam a filmre, és elkezdtem símogatni a puncimat úgy, hogy benyúltam a nadrágomba alulról. Nagyon jól esett, és ha még egy percig csinálom, és a csiklómra is áttérek, biztos, hogy kielégülök! Símogattam magam tovább, de egyszercsak csengettek. Nagyot dobbant a szívem, és gyorsan elkapcsoltam a tv-t. Felálltam, felhúztam a nadrágomat úgy, mint a tükör előtt, és odamentem az ajtóhoz. Lassan kinyitottam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2015. 03. 13. péntek 06:24
tetszett, nagyon jól megfogalmazott történet, 8p lett folytasd...
#9 Loene 2014. 02. 20. csütörtök 23:34
Nagyon jó, remélem lesz ez még több is, vadabb is.
#8 papi 2014. 02. 2. vasárnap 11:13
Egész jó
#7 cityoftroy 2014. 01. 31. péntek 09:53
Egy szopás járt volna a postás bácsinak ennyi izgalomért
#6 rockycellar 2014. 01. 31. péntek 09:19
Nagyon jó, remélem a következő történetben alá is ver a postás
#5 Rinaldo 2014. 01. 31. péntek 07:41
Legaláb megbaszatta volna magát.
#4 hairy_pussy 2014. 01. 31. péntek 07:23
10p
#3 sanyi0227 2014. 01. 31. péntek 06:51
A történet jó.De nagyon rossz kis lány vagy, szegény POSTÁS bácsit föl húzni majd útjára engedni álló farokkal nem szép dolog.
#2 A57L 2014. 01. 31. péntek 05:41
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 01. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?