A+ A-

Izgalmakra vágyódva 1. rész

Bemutatkoznék:
A nevem Liza. Budapesten élek a férjemmel egy új építésű társas házban egy szép lakásban. Férjem ( Tomi )32 éves jóképű férfi akivel jól megértjük egymást minden téren. Tomi Ausztriában dolgozik és általában kéthetente jár haza. Én egy kozmetika és szolárium szalonban vagyok társtulaj. Régi barátnőmmel csináljuk együtt az üzletet. Szerintem szép nő vagyok, de a férfiak inkább dögösnek mondanának. Hajam hosszú és sötét barna melleim elég nagyok (egy kis plasztikának köszönhetően, bár előtte sem voltak kicsinek mondhatóak)a fenekem szép kerek a tornának köszönhetően. Magasságom 170 körüli és bár ezt nem szokás elárulni, de 29 éves vagyok.
Szóval majdnem minden oké, csak hát sokat hiányzik Tomi. Próbálom magam mindig elfoglalni, mikor így mikor úgy mikor mihez van kedvem.
Mostanában észrevettem magamon, hogy belém bújt a kisördög. Többször gondolok a szexre és jóval többször elégítem ki magam mint 1-2 évvel ezelőtt. Férjem, mikor hazaér különböző szexi ruhákban várom és megszerettem a szerepjátékokat is. Nem mondhatnám, hogy Tomi ezt zokon venné.
A kozmetika, ahol dolgozom nincs messze a lakásunktól, ezért jó pár visszatérő vendégem a szomszédságunkból kerül ki. A szomszéd feleségek ismernek és szeretnek (szoktam kedvezményeket adni nekik)a férjeik és a fiaik viszont más tészta. Kedvesek köszönnek, de látom rajtuk hogy felfalnak a szemükkel. Lopva néznek, utánam fordulnak hogy láthassák a gömbölyű fenekem, amikor pedig valamiért szóba elegyedünk, alig bírnak a szemembe nézni, mind a melleimet fürkészik, persze lova mintha én nem tudnám. Dehogynem tudom, nagyon is tudom, sőt, mostanában még tetszik is.
De kezdem a történetet:
Meleg nyári hétköznap. A kozmetikában a légkondi lehűt minket egy kicsit. Engem mégis fűt valami belülről. A vágy. A szex az izgalmak a kielégülés iránti vágyakozás. Tomi csak jövő hétvégén jön, de már most azon gondolkozom mivel lepem meg. Ráérek ezen gondolkozni, hiszen a vendégem nem egy beszédes típus, már az idők során rájöttem jobb némelyiket békén hagyni, mondhatnánk idejárnak pihenni. Másoknak pedig be nem áll a szája. Nem vagyunk egyformák. Gondolataim ilyenkor szárnyalnak.
"Talán majd táncolok neki. Igen azt nagyon szereti attól mindig bevadul és a zene ütemére tesz magáévá"
Próbálok a munkámra figyelni ami nem nagyon megy. Gondolataim szárnyalnak: Mit fogok viselni.
Milyen zene szóljon. Azt már tudom is, van egy jó CD, kitűnő lesz erre a célra.
Gondolataimból barátnőm szakít ki, aki figyelmeztet, hogy hétvégén szombaton lánybúcsú. Teljesen kiment a fejemből, pedig napok óta megy a levelezgetés ebben a témában a csajokkal.
Jó is lesz, legalább lefoglalom magam és a csajokkal mindig jókat lehet bulizni.
A hét többi napja szokásosan telt: meló és sok sok vágyakozás a szex iránt. Talán szexmániás volnék vagy most lettem az? Az önkielégítés sem okoz már sem elég örömöt, sem elég kielégülést. Még régebben beszereztem egy vibrit is, de már az is kevés. Tomi kell! Szexelni akarok vele. Férfira a férjemre vágyom aki leigáz és megad nekem mindent amire a szexben szükségem van.
Azon kapom magam, hogy lassan indulnom kell. Letusolok felveszem a fekete átlátszó bugyimat és melltartómat, fekete miniruhámba bújok ami középen végig cipzáros, viszont nem húzom fel teljesen, hiszen dekoltázsnak is kell lennie. Magasított telitalpas szandim jó választásnak bizonyul, mert gumitalpas az esések elkerülése végett. Smink, parfüm, kis táska és már megyek is.
Taxival megyek. A taxis bámul egész úton, én pedig rájátszom kicsit, rúzsozom a számat.
A lánybúcsú helyszíne egy barátnőnk háza. Jó mert majdnem mindenhez közel van és elég nagy ahhoz, hogy aki elfárad vagy túlissza magát akár ott is aludhat. A buli lassan beindul. Az ajándékot közösen vettük, nagyon tetszett a leendő arának.
Este tíz körül már mindenki elég piás volt ahhoz, hogy elkezdjük az ilyenkor szokásos játékokat. Eltartott egy órát is mire végre csengettek és megérkezett a többiek által is várva várt táncos fiú.
Jó teste volt nem mondom. A sok pia és az egyébként is túlbuzgó szex éhségem még inkább kívánatossá tette a srácot, de hát nem velem volt elfoglalva hanem a feleség jelölttel és jó is volt ez így.
Miután nagy nehezen elment, valaki kitalálta irány a közeli disco. Nem nagyon tiltakozott senki, csak azok maradtak és aludtak, akik gyorsan kiütötték magukat. Vittünk magunkkal piát és elsétáltunk a szórakozóhelyre.
Belevetettük magunkat a bulizásba. Tomboltunk, táncoltunk és ittunk jó sokat. Pasik persze próbálkoztak, simultak ölelgettek minket. Jól is esett és gondoltam is rá, hogy mi lenne ha nem lenne olyan sok ismerős barátnő körülöttem, de ellenálltam. Nehezen, de ellenálltam.
Ittunk még jó pár pohárral, majd úgy éreztem ideje haza indulnom, egyébként is barátnőim egy része is már hazament, akkor itt az ideje indulni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2015. 03. 15. vasárnap 21:37
Az eleje elég béna, az infóhalmaz nem szerencsés. Viszont elég érdekes a történet vezetése. Nem tudom, hány pontot adnék rá...
#11 deajk2008 2014. 05. 17. szombat 11:39
jó 9p.
#10 gyuri0926 2014. 05. 15. csütörtök 09:04
Nekem is ez teccet a legjobban : átteccő
Csak azt szeretném megkérdezni , kellő alázattal , nincs egy olvasó szerkesztő ?????
#9 Haj Hab 2014. 05. 14. szerda 10:50
Én az "átteccő" fekete tangánál veszítettem el a fonalat. Van benne fantázia egyébként, bár sajátos módja a férj hazavárásának smile
#8 Sierra 2014. 05. 14. szerda 10:38
Valahogy nekem nem jött be. Kb. ennél a mondatnál kezdett nem tetszeni: "Szerintem szép nő vagyok, de a férfiak inkább dögösnek mondanának"
#7 veteran 2014. 05. 14. szerda 09:35
Kezdésnek nagyon jó,ha így folytatod remek lesz.
#6 papi 2014. 05. 14. szerda 08:37
Jó kis bevezető.
#5 zsuzsika 2014. 05. 14. szerda 07:33
Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#4 Rinaldo 2014. 05. 14. szerda 07:26
Remélem meg isdugja.
#3 hairy_pussy 2014. 05. 14. szerda 06:38
érdekes kezdés
#2 feherfabia 2014. 05. 14. szerda 06:11
Folytatsd!!!
#1 Törté-Net 2014. 05. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?