A+ A-

Miss Black 3. rész

Óhatatlanul is hordoz magában némi ösztönös érzékiséget, amin azonban tökéletesen úrrá tud lenni, és ok nélkül, pusztán ezért az érzéki örömért még soha nem vette elő a pálcát.
Ám ok mindig adódott, mint például most is, és Amanda kihasználta az alkalmat. Mint mindig, most is sikeresen akarta elvégezni a feladatát, mely az volt, hogy a gyerekből kiirtsa a rosszra, és az engedetlenségre való hajlamot, és ennek érdekében nem sajnálta az erejét. A lovaglópálca sziszegve hasította a levegőt, és Diana kétségbeesetten mozgatta terebélyes hátsóját, hogy így próbálja meg elkerülni a pálcát. Már feladta büszkeségét, és nem érdekelte, hogy a férfi előtt kényszerül a megalázó fenékriszálásra. Hevesen jobbra-balra rázta a farát, mert egyebet nem tudott tenni kínjában, és a csípős fájdalmat elviselhetetlennek érezte. Persze hiába rázta a fenekét, a lovaglópálca mindig pontosan oda sújtott le, ahova Amanda eltervezte.
A nevelőnőnek nagy gyakorlata volt a vesszőzésben, pontosan kiszámítva, nagy erővel, hatékonyan fenyítette a diáklányt. Diana nem is bírta tovább némán elviselni a fájdalmat. Nyöszörgése egyre hangosabb lett, és mire a rágógumiért járó tizedik ütést megkapta, már keserves jajgatássá fajult. Amanda ekkor újból felszólította őt a bocsánatkérésre, amit Diana gyorsan meg is tett. A nevelőnő ekkor megvizsgálta a lány alaposan kivert hátsóját, és megállapította, hogy a hurkákon kívül egyéb nyoma nincs a verésnek. Ezt Timothy-nak is megmutatta, megjegyezve, hogy ezért jó ez a büntetési módszer.
- Láthattad, Timothy, milyen hatásos ez a pálca, ugyanakkor nem okoz komoly sérülést. Nagyon fáj, csíkos lesz a bűnös feneke, de semmi egyéb!
A férfi odalépett, ő is érdeklődve vizsgálta meg Diana fenekét, még meg is tapogatta, majd közölte:
- Azt hiszem, Bess-nek sem fog megártani egy ilyen kezelés...
- A hasznára lesz, Timothy... - felelt a nevelőnő, majd megmarkolta a pálcát, és nekikészülődött, hogy az utolsó tízes adagot is rámérje az asztalán hasaló diáklányra. Diana ekkor sírós hangon megszólalt:
- Kérem Miss Black, megígérem, hogy mindenben be fogom tartani az iskola utasításait...
- Nagyon helyes, Diana, pontosan ezt is várom tőled. Arra azonban ne számíts, hogy elengedem a büntetésed hátralevő részét!
- De már nagyon fáj, Miss Black! Megígérem, hogy soha többé nem teszek semmilyen tiltott dolgot...!
- Sajnálom Diana, de a büntetésedet meg kell kapjad... Meg kell tanulnod, hogy a tetteidért vállald a felelőséget...
És Amanda szigorú határozottsággal emelte fel a pálcát, hogy aztán ugyanolyan kíméletlen erővel, mint ahogy eddig tette, lesújtson a diáklány terebélyes hátsójára. Diana kétségbeesetten jajdult fel, és farával heves riszálásba kezdett. A pálca okozta csípős fájdalom minden büszkeségét megtörte, és már nem érdekelte, hogy szenvedésének egy férfi is tanúja. Minden csapás után hangos jajszó hagyta el ajkait, és nemsokára sírva könyörgött Amandának:
- Miss Black, nagyon csíp!!! Kérem, ne...! Jaj nagyon fáj!!!
De a nevelőnő szíve nem esett meg rajta, és végig ugyanolyan erővel mérte a jajgató lányra az ütéseket. Timothy kicsit aggódott, vajon nem viszi- e túlzásba Amanda a dolgot. De a diáklány farán továbbra sem serkent vér, csak a duzzadt csíkok száma növekedett, melyek teljesen beborították Diana fenekét, egy négyzetcentiméternyi felületet sem hagyva érintetlen. Mikor az utolsó csapást is rámérte a lányra, Amanda ismét felszólította Diana- t:
- Ígérd meg, hogy többet nem fogsz pimaszkodni a tanáraiddal...
- Megígérem, Miss Black...! - felelt a lány sírva.
- Jól van... És most köszönd meg szépen, hogy megfenyítettelek...
- Köszönöm a fenyítést, Miss Black...!
Amanda ekkor eloldozta a lány szíjait, és Diana végre felegyenesedhetett az asztalról. Első dolga volt, hogy tenyerével óvatosan megtapogatta a fenekét, és közben fájdalmas fintorokat vágott. Aztán felhúzta a bugyiját, és belebújt a ruhájába.
- Remélem Diana ez jó lecke volt számodra, és egyhamar nem kerül sor rá, hogy ilyen körülmények közt újból találkozzunk! - jegyezte meg a nő, miközben a fenyítőeszközeit pakolta vissza a fiókba.
- Igenis, Miss Black... Most már elmehetek?
- Igen. Köszönj el szépen, és mehetsz.
- Viszontlátásra, Miss Black, viszontlátásra Uram! - mondta illemtudóan Diana, és elhagyta a szobát.
- Nos, mit szólsz hozzá, Timothy? Rövid idő alatt hogy megváltozott ez a lány!
- Valóban! Gondolod, hogy Bess-re is tudnál ilyen hatással lenni?
- Biztos vagyok benne, Timothy! Mikor lenne alkalmas, hogy meglátogassam a kisasszonyt?
- Jó lenne minél hamarabb...
Amanda ekkor elővett egy noteszt, és lapozgatni kezdte.
- Holnap hat órára megyek egy tanítványomhoz, előtte ráérek. Mit szólnál, ha négyre mennék hozzád?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Sierra
2014. 04. 15. kedd 20:35
Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez mitől szextörténet? Elolvastam a három részt. Néhány tinit elvertek. ÉS? Válaszolok rá!
#7 A57L
2014. 02. 22. szombat 06:20
Elmegy. Válaszolok rá!
#6 genius33
2014. 01. 15. szerda 20:03
Fujj... Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2014. 01. 15. szerda 12:42
Nem egy nagy durranás. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2014. 01. 15. szerda 07:40
Szadista. Válaszolok rá!
#3 papi
2014. 01. 14. kedd 15:23
Igazad van veterán, de nem csak egy lánynak kellene elfenekelnie. Válaszolok rá!
#2 veteran
2014. 01. 14. kedd 09:41
Remélem a nevelőnő is részesül a verésből valamelyik lány által. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 01. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!