A+ A-

Blind date

Szeretem a Bulinetet. Már régóta tagja vagyok, többször sikerült is találnom nekem tetsző lányokat, asszonyokat, de jelenleg nem volt senki, akivel chatelhettem volna. Nézegettem, kik is vannak bent jelenleg. Kattintgattam folyamatosan, párszor odaköszöntem, de nem volt nagy visszhangja. Az egyik nick felkeltette az érdeklődésemet, megnéztem gyorsan a reglapot, és írtam egy rövid levelet, lenne - e kedve beszélgetni.
Pár perc múlva megjött a válasz, és priviben folytattuk. Hamar megbeszéltük, hogy mit is keresünk a neten, mindketten függetlenek voltunk, akik nem is akartak komoly kapcsolatot, de egyalkalmasnál hosszabb távra kerestek partnert. Nem kellett sok idő hozzá, hogy a szexuális szokásainkra, beállítottságunkra terelődjön a szó, és úgy belemelegedtünk, hogy a farkam már kényelmetlenül érezte magát a nadrágomban. Ilyenkor nagyon örültem, hogy egyedül vagyok a szobámban, csak ritkán jönnek be hozzám ezt vagy azt megbeszélni, és ha épp alá is kell írnom valamit, akkor is jótékonyan eltakar az asztal. A monitor sem látszik az ajtóból (nem véletlen, hogy így rendeztem a szobám...), így nyugodtan szentelhettem magam a netezésnek, munka helyett.
Folytattuk a chatelést, vagyis inkább a szex - chatet, mert a téma természetesen az volt. Eljátszottuk, mi is történne, ha most oda - teleportálódnék hozzá. Nagyon forróra sikeredett, legszívesebben elővettem volna a farkam, de az azért rizikós lett volna. Már nem volt sok idő hátra a napból, gondoltam megkérdezem tőle, van - e kedve találkozni velem délután. Volt. "És mi lesz, ha nem tetszünk egymásnak?" - kérdezte. Ezen már én is gondolkodtam, így megállapodtunk, hogy ha nem tetszünk egymásnak, akkor elköszönünk gyorsan. Ha nincs meg a szimpátia, akkor felesleges kínos és zavart beszélgetést folytatni még hosszú percekig. Ha pedig tetszünk egymásnak... Nos, az elég egyértelmű.
A Budai Skála mellett lakott, nem túl messze a munkahelyemtől, hamarabb végzett mint én, így volt ideje előkészülni a fogadásomra. 5 után kocsiba vágtam magam, és 10 percen belül a házánál voltam. Kaputelefon, majd szinte futottam fel a 3. emeletre. Már a lépcsőfordulóból láttam, hogy az egyik ajtó félig nyitva és fény szűrődik kifelé. Mire elé értem, szélesebbre tárult az ajtót, és ott állt mosolyogva ő.
Fél fejjel alacsonyabb nálam, nőiesen telt alkatú, kellemes arcú. Szépen omlott a haja a vállára, csillogó barna szemeivel mosolygott rám. Egy fehér blúz volt rajta, amin átlátszott csipkés melltartója, megmutatva súlyos, telt melleit. Fekete nadrágja feszült széles csípőjén, a combjai izmosan domborodtak át a vékony anyagon. Mezítláb volt, ápolt lábujjain színtelenre lakkozott körmök csillogtak.
Mosolygott, érzékien vastag ajkai közül elővillant fehér fogsora. Ezt látva gondoltam, hogy én is elnyertem a tetszését, és megkérdeztem, bemehetek - e. Nevetve mondta, hogy igen, és félrelépett az ajtóból, hogy beléphessek. Odaléptem szorosan mellé, és az illatát is megéreztem.
Finom virágillat volt, amit átjárt a vágy bódító, nehéz illata. Beszippantottam, még közelebb léptem, átöleltem a derekát és az ajkaira tapasztottam a szám. Az előbbi vidám pillantása villámgyorsan alakult át vágyakozó csillogássá. Belém kapaszkodott, és miközben az ajkait faltam, láttam a félig lehunyt szemében azt a ködös fátylat, ami elárulta gondolatait.
Valahogy becsuktuk az ajtót, és ölelkezve a szobába tántorogtunk, ahol ledöntöttem az ágyra és fölé kerekedtem. Kigomboltam a blúzát, és becsúsztattam a kezem a nyíláson a hátához. Simogattam, markolásztam, de a célom a melltartó volt. Hamar kikapcsoltam a zárát, lehúztam a vállára a pántot, és a meglazult kosarat feljebb toltam, hogy hozzáférjek a bimbókhoz. Egy pillanatra visszatartotta a lélegzetét, ahogy az ajkaim közé vettem az asszonyosan nagy udvarban álló vérrel telt, bíbor színű bimbót. Egy ujjam a szájába tettem, hogy ő is ugyanúgy játsszon vele, mint én a mellével. Hangosan zihált, ahogy levegőért kapkodott. Nagyon érzékenyek voltak a bimbói, inkább csak nyalogattam és szívtam, nem akartam fájdalmat okozni neki a fogaimmal, pedig szívem szerint harapdáltam volna azokat a keményen meredező nagy bimbókat.
Közben a nadrágján is lehúztam a zippzárt, megemelte a csípőjét, lehúztam róla, és a melleit markolászva a bugyiját kezdtem simogatni az arcommal. Hozzádörzsöltem a homlokom, az orrom, beszippantottam a pinája erős, de kívánatos illatát, éreztem a finom anyagon átütő nedvességet, és annyira érezni akartam az ízét, hogy megragadtam a bugyijának a szélét, áttekertem az ujjaimon, és megrántottam. Az anyag nem bírt ellenállni a vágyamnak, szétszakadt. Ő rám nézett, majd kicsit megemelte a másik felét, hogy azt a pántot is megfoghassam. Letéptem. Ott lógott rajta az a kis fehér, nedvesség áztatta anyag, már semmi sem akadályozott meg abban, hogy megízleljem őt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 08. 23. szerda 11:27
Irigyellek! Egy ilyen barátnő nekem is jól jönne. Tetszett.
#10 A57L 2014. 01. 20. hétfő 04:57
Nagyon jó.
#9 papi 2014. 01. 18. szombat 05:34
Egész jó
#8 listike 2013. 12. 3. kedd 16:12
Nem rossz.
#7 kelyhecske 2010. 05. 3. hétfő 22:12
nekem nagyon bejött.. a durva szövegtől én is beindulok:-)
#6 nikayeh 2003. 01. 15. szerda 02:29
Hat ha te tenyleg bulineten szedted ot ossze,grat minden chate neveben:)
Csak ig tovabb!
folytatas?
#5 mikkmakk 2003. 01. 14. kedd 16:12
bullshit :)
#4 balu 2003. 01. 14. kedd 13:52
ja, elég jo story de a durva szöveg nekem se jön be....
#3 jojo 2003. 01. 14. kedd 08:52
Nálam nem jön be a durva szöveg.
#2 freekz 2003. 01. 14. kedd 02:56
kemény!chat rulz!f.
#1 Törté-Net 2003. 01. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?