A+ A-

Miss Black 2. rész

- Hát ez szép, Diana... - mondta komoly szigorúsággal Amanda, miután felolvasta a levelet. - Tudsz valami magyarázatot adni a viselkedésedre?
- Igen, tudok. Véleményem szerint az iskolának nincs joga, hogy beleszóljon az öltözködésembe, és ha a tanár úrnak nem tetszik, hogy rágózom, hát ne nézzen oda!
- Mintha csak a lányomat hallanám! - szólt közbe felháborodottan a férfi, de Amanda nyugalomra intette.
- Szóval ez a véleményed, Diana?
- Igen, ez! - felelt a lány, és kihívó pimaszsággal nézett Miss Black szemébe.
Igyekezett megjátszani a vagány lányt, aki nem fél a tanító nénitől, pedig valójában ideges volt, a tenyere is izzadt. Különösen Timothy jelenléte miatt aggódott. Azt még valahogy elviselte volna, hogy elnáspángolják, mint egy kislányt, de hogy ezt egy vadidegen férfi előtt kelljen elszenvednie, ez már komoly aggodalommal töltötte el a lányt. Ám félelmét semmi pénzért nem mutatta volna ki, és igyekezett minél fölényesebb, megvetőbb tekintetet vetni Amandára. A nevelőnő azonban jól ismerte ezt a tekintetet, és a lány szemein látta, hogy a fölényes viselkedés csak álca. Azt is tudta, hogy a lány nemsokára leveti ezt az álarcot.
- Remélem, azzal is tisztában vagy, Diana, hogy iskolánkban a szabályok ellen vétő diákot pálcával büntetjük?
- Igen... - vont vállat a lány kényszeredetten.
- Igen, Miss Black! - kiáltott rá a nevelőnő, mire Diana, arcán még mindig a megvető mosollyal kijavította magát:
- Igen, Miss Black!
Timothy elismerően nézett Amandára.
"Ez a nő tudja, hogyan kell bánni ezekkel a fruskákkal... Bess-t is ráncba fogja szedni...", gondolta magában elégedetten.
A nevelőnő kemény szavai, és magabiztos fellépése némiképp megtépázta Diana önbizalmát, de a kövér diáklány akkor kezdett komolyan megijedni, amikor Amanda komoly arccal lerámolta asztaláról a telefont, és az iratokat. Tudta, hogy neki csinál helyet, az asztalra hajolva kell majd elszenvednie a büntetést. Amanda, miután mindent elrakott az íróasztaláról, a lány szemébe nézett, és így húzta elő fiókjából a lovaglópálcát, és két lekötözésre szolgáló bőrszíjat.
- Nos, Diana, még mindig az a véleményed, hogy az iskola nem szólhat bele az öltözködésedbe?
- Igen... - felelt a lány elszántan, de azért hozzátette: - Miss Black...
Amanda ekkor meghajlította a pálcát, majd a levegőbe csapott vele, hogy a lány hallja a suhogását.
- Jól van, ifjú hölgy... - bólintott a nő, majd tárgyilagos hangon közölte a lánnyal döntését. - Tíz ütést kapsz, a túl rövid ruhádért, tizet a rágógumiért, és megint tizet a Mr. Boscomb-al szembeni pimaszkodásért.
Diana érezte, hogy összeszorul a gyomra félelmében. Már nem bujkált arcán a megvető mosoly, sőt, azon gondolkodott, ne kérjen-e bocsánatot a nevelőnőtől, hátha akkor mérsékli a büntetést. Ha négyszemközt lettek volna, akkor talán meg is teszi, de a férfi előtt nem alázkodott meg. Inkább felszegte fejét, és elszántan nézett Amandára.
- Vesd le a ruhád... - szólította fel a nő, és Diana értetlenül meredt rá.
"Csak nem akarja, hogy levetkőzzek egy idegen előtt...?", gondolta magában, és zavartan gyűrögette ruhája alját.
- Süket vagy?! - kiáltott rá Amanda türelmetlenül. - Azt mondtam, vesd le a ruhád!
- De nem viselek melltartót... - mondta halkan a lány, és elvörösödött.
- Nem kérdeztem, hogy hordasz- e melltartót, vagy sem! A ruhádat vesd le, de rögtön! - rivallt rá a nevelőnő, és türelmetlenül az asztalra csapott a pálcával.
Diana riadtan rezzent össze, majd lecsatolta az övét, és kibújt a ruhájából. Timothy nagyokat nyelve, és kissé zavartan nézte a diáklány vastag combjait, és nagy, lelógó melleit. Amanda is végigmérte a lányt, majd gúnyosan megszólalt:
- Nem szégyellsz ilyen alakra ilyen ruhát felvenni?! A helyedben ezeket a hájas sonkákat inkább elrejteném, semhogy közszemlére tegyem! Mit gondolsz, ki kíváncsi rájuk...?
Diana érezte, hogy akarata ellenére elvörösödik. Zavarát leplezendő, idegesen beletúrt a hajába, majd a cipőjét kezdte el bámulni, mintha még sosem látta volna. Amanda hagyta még egy kicsit álldogálni a lányt, majd pálcájával Diana fekete bugyijára mutatott.
- Ezt is vesd le...
- De Miss Black...! - tiltakozott a lány, és Timothy felé pillantott.
De a nevelőnő úgy tett, mintha nem tudná, mire gondol a lány, és szigorú hangon így szólt:
- A szabályzat értelmében a növendékek a csupasz ülepükre kapják a testi büntetést! Gyerünk, gyorsan vedd le azt a bugyit! - és pálcájával néhányszor megpaskolta a nagyméretű fekete alsóneműt.
Diana pedig kénytelen volt Timothy szemeláttára, most már rákvörös arccal levetni a bugyiját. Zavarában majdnem elesett, mikor fél lábon egyensúlyozva a szandálján keresztül bújt ki a bugyiból. A férfi nagyokat pislogva meresztette szemét a diáklány telt, vaskos farára, melyen minden apró mozdulatra megrezzent a nem csekély hájréteg. Amanda ekkor letette a pálcát, és kézbe vette az egyik szíjat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tevagyaz
2016. 06. 10. péntek 15:37
Nagyon jó film Válaszolok rá!
#5 A57L
2014. 02. 22. szombat 06:21
Nem rossz. Válaszolok rá!
#4 Pavlov
2014. 01. 4. szombat 21:46
Azt reméltem, lesz benne egy kis anál. Így nem is igazi szextörténet... Válaszolok rá!
#3 papi
2014. 01. 3. péntek 08:21
Nagyon jó, folytasd. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2014. 01. 3. péntek 08:14
Jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 01. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!