A+ A-

Cica néni 4. rész

Arra ébredtem hogy korog a gyomrom. Körülnéztem és az éjjeli szekrényen álló lámpa égett már. Gyenge fénye csak annyira világította be a szobát, hogy a túlsó fele barnás félhomályba burkolózva alig látszott és a bágyadt fényben az arany berakások valósággal izzottak.
Rádöbbentem hogy már késő van és menni kell haza. Nem láttam Cicát sehol csak alig hallható dudorászását hallottam valahonnan és elindultam a hang irányába.
A konyhából jött és amikor odaértem, felismertem. A\"J\'attendrai \" - t dúdolta magában miközben nekem háttal állva tett - vett a pulton. Megindulta hallgattam ezt a gyönyörű szerelmes dalt és csendben figyeltem ahogy mozdulatainak hatására mocorog, rezeg mindene. Nagyon szexi volt egy szál bugyiban és köténykében. A bugyi egyik íve kissé feljebb csúszva tűnt el a gömbölyűségek között és az aszimmetrikus csodák közt jojóztak a szemeim. Amikor pedig egyik lábáról a másikra állt, a hatás csak fokozódott és én csak álltam és bámultam.
Hirtelen elhallgatott és anélkül hogy megfordult volna megkérdezte hogy - nem akarsz ide jönni? - és nekem leesett az állam.
- Meghallottad hogy jövök?
- Nem, de érzem hogy nézel.
Odamentem hozzá, átöleltem és akkor kissé visszafordult és vállamra hajtva a fejét csókra nyújtotta a száját.
- Mikor indulunk haza? - kérdeztem
- A holnap este megfelel? - kérdezte.
Akkor esett le, hogy anyámmal ez is el van rendezve.
Örömömben magamhoz szorítottam, megcsókoltam a füle mögött, mire riszálva hozzám nyomta a fenekét és akkor megérezte hogy már megint kemény vagyok.
- Majd vacsora után kedvesem. Most fürödj le és addigra tálalva lesz.
Gyors fürdés és irány a konyha. Tej kitöltve, nagy halom szendvics a tálcán és mi egymással szemben ülve nekiláttunk. Élményszámba ment figyelni Cicát ahogy a falatokat finom ujjai közé csippentve a szájához emelte, ajkait szét nyitotta és szépen sorban berakosgatta. Amikor pedig szájába vette az ujját és lassan kihúzta, akkor felidéződött a mai együttlétünk első jelenete.
- Min mosolyogsz? - kérdezte.
- Tetszik ahogy eszel.
- Miért, hogy eszem?
- Hát, olyan gusztusosan, hogy még a szertárban porosodó csontváznak is csorogna a nyála és felállna neki ha volna.
Na erre kirobbant belőle a nevetés és az ételdarabkák szanaszét repkedtek a szájából.
- Halálos vagy - mondta és erre egy újabb nevetőroham jött rá, mert rögtön kapcsolt hogy itt már minden haláli.
Jutott rám is az áldásból, ami újabb okot adott a derültségre.
- Jaj ne haragudj - mondta és elkezdett tisztogatni. Én meg közben vágtam a pofákat amitől újra pukkadozni kezdett. Alig bírtuk befejezni a vacsorát és a végén már egymáshoz vagdostuk a szendvicsmaradékokat.
- Legközelebb tortát kérek vacsorára ha lehet - mondtam, mire nekem rontott, kis ökleivel össze - vissza csép hadart és közben úgy nevetett hogy még a könnyei is kicsordultak.
- Most akkor megint mehetek fürdeni?
Na ez volt az a pont, ahol bármit csináltunk, mondtunk vagy mutattunk, harsány hahotázásban törtünk ki. A vége az lett, hogy csak a zuhany alatt tudtunk lenyugodni végre.
- Menj előre kedvesem, majd én is jövök - mondta.
Ledobtam magam az ágyra és vártam. Aztán megjelent valamilyen fehér csipke csodában mint egy látomás. A felsőrész alig ért a derekáig és csak két keskeny pánt tartott a vállán és olyan lazára volt szabva, hogy lágy redőkben omlott alá. A bugyi valójában egy hasonlóan bő szabású nadrágocska volt és úgy nézett ki mint egy szuper miniszoknya és mindene mindenhol kilátszott. A domborulatok a redőket széttolva mutogatták magukat és amikor lassan megfordult, akkor az egész csipke költemény lágyan körbelengte csábos alakját. Látta hogy a szemeim kiguvadtak, de azért megkérdezte hogy tetszik e és pajzán mosollyal már libegett is hozzám.
- Legszívesebben azonnal letépném rólad.
- Nem szabad, ezt arra találták ki, hogy ebben legyünk közben is - csicseregte majd megkért hogy forduljak hasra, csukjam be a szemem és képzeljem azt hogy otthon a fűben fekszem.
Engedelmeskedtem és kis idő múlva megkezdődött a varázslat.
Mintha egy pillangó szállt volna rám, oly gyengéd érintéseket éreztem a tarkómon, fülemen, vállamon és aztán egyre lejjebb végig a hátamon. Kicsit csiklandós, kicsit nedves volt mert nyomukban hűset éreztem és hamarosan zsongító kábulatba merültem és kezdtem úgy érezni mintha lebegnék. Soha nem volt még ilyen élményben részem és teljesen elvesztettem az időérzékemet. A pillangó lassan végig haladt rajtam a térdhajlatig és onnan elindult vissza a lábam belső oldalán.
Izgató lassúsággal kúszott felfelé és ahogy közeledett, úgy borítottak el egyre jobban a delejes impulzusok. Egyszer csak beért oda és akkor mintha gyenge áramütés ért volna ami felszaladt a fejembe, zsibbadást éreztem a tarkómon és elkezdett csengeni a fülem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2016. 10. 17. hétfő 08:43
Ez remek
#11 sanyi0227 2013. 12. 23. hétfő 18:27
csak igy tovább,a folytatást!
#10 veteran 2013. 12. 23. hétfő 09:03
REMEK
#9 feherfabia 2013. 12. 22. vasárnap 06:30
Ez egy csodálatosan meg ìrt törtènet!!! Fojtatsd!!
#8 feri11 2013. 12. 21. szombat 19:11
Nagyon jó
#7 utazo 2013. 12. 21. szombat 14:06
jo
#6 papi 2013. 12. 21. szombat 10:55
Folytasd
#5 listike 2013. 12. 21. szombat 06:21
Nagyon jó. Csak így tovább.
#4 tiborg 2013. 12. 20. péntek 08:46
Szerencsereez jol sikerult,visszafogottfejezet.Csak egy menet,de az kitunoen leirt, izgato.
atol;vasva a 4reszt nagyon jo ,izgalmas es gombolyu! Tovabb,tovabb,tovabb.....
#3 Rinaldo 2013. 12. 20. péntek 06:43
Nagyon jó.
#2 A57L 2013. 12. 20. péntek 05:39
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 12. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?