Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Amint idézetedből is kiderül felhívták rá a figyelmem: GI azt jelentené, hogy gondolod így van? Annak az oka, hogy nem javítottam egyszerű. Éppen egy fantazy-t írtam, ahol egy tükörvilágról volt szó, vagyis minden fordítva működik, mint a mi valóságunkban. Ott az lenne a butaság, amit te írtál. Emiatt akkor fel sem tűnt, hogy ez hiba. Azért örülök, hogy észrevetted. 😉 Meg annak is, hogy időközben visszakerültem a saját világomba, bár talán nemsokára ismét elhagyom és átmasírozok egy másikba. 😂
Már olvastam az AJJAJ oldaladon. Akkor is nagyon tetszett, de most igazan letisztult minden, így a most értettem meg a lényeget. Kedves Titti ez remek munka volt, így én a 10.P -ot adok e gyönyörűen befejezett munkádra.
Annak az oka, hogy nem javítottam egyszerű. Éppen egy fantazy-t írtam, ahol egy tükörvilágról volt szó, vagyis minden fordítva működik, mint a mi valóságunkban. Ott az lenne a butaság, amit te írtál. Emiatt akkor fel sem tűnt, hogy ez hiba.
Azért örülök, hogy észrevetted. 😉 Meg annak is, hogy időközben visszakerültem a saját világomba, bár talán nemsokára ismét elhagyom és átmasírozok egy másikba. 😂
"Álmoska5"