Anna első alkalommal

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.1 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 21.
Hossz: 21 311 karakter
Elolvasva: 1 029 alkalommal
Anna első alkalommal
Anna nem volt egy átlagos tizennyolc éves. Félénk és furcsa volt, és még mindig szűz, még soha nem csókolt meg fiút. Karriervezérelt szülők egyetlen tinédzser éveinek nagy részét hangszereken való tanulással és a hálószobájában tanulta. De a felszín alatt egy nagyon kíváncsi fiatal nő volt.
Anna csak 155 cm magas volt. Utálta, hogy alacsony. A szőke hajú, kék szemű tinédzsernek évekig tartó szenvedést okozott a gyerekes zaklatók miatt az iskolában. Bár hormonjai a pubertás során fejlődtek a testében, a test külső része egyáltalán nem fejlődött ki. A fogszabályozóval kiegészítve Annát folyamatosan piszkálták az iskolában.
Mindezzel a háta mögött, miközben alig várta, hogy élete következő három évét egy rangos zenei főiskolán töltse, Anna nyáron két hétre elment keresztszüleihez, Elenához és Márkhoz, míg szülei egy esküvőn vettek részt Jamaicában. A tinédzsert nem zavarta, hogy lemarad az utazásról. Nem emlékezett az utolsó nyaralásra, amit a szüleivel töltött.
Amikor megérkeztek Márk és Elena farmjára a semmi közepén, Annának megmutatták a hálószobáját, majd körbejárták a parasztházat. Keresztszülei nem voltak szigorúak, és Anna egész életében ismerte őket. Gyerekként sokszor tartózkodott a farmon, és néhány állatot etetett is. Így Elena és Márk azt mondták keresztlányuknak, hogy készítse fel magát, és addig gyakorolhatja a hegedűt, amíg a szíve elégedett nem lesz. De Anna titkot hozott magával. Ugyanolyan zenefüggő volt, mint az online erotika olvasása.
Éjszaka Anna maszturbálás közben történeteket olvasott a táblagépén. Arra vágyott, hogy legyen egy igazi barátja, aki olyannak olyannak szereti őt, amilyen volt. Azt álmodta, hogy találkozik egy hozzá hasonló fiúval a zenei főiskolán, de addig a napig a kis méretű tini erotikákat olvasott és fantáziált, mielőtt aludni ment.
Elena és Márk az ötvenes éveik elején jártak. Elena még mindig vonzó volt. Szőke volt, nagy szép mellekkel, és arany szívvel. Mark ugyanolyan nagylelkű és gondoskodó volt. Nagy, és erős volt a farm körül végzett munkától, és még mindig megvolt az a jóképű, robusztus megjelenés fiatalkorából.
Néhány nappal az ottléte után Anna nyikorgás és dörömbölés hangjára ébredt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.1 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!