A+ A-

Váratlan vendég 4. rész

Másnap reggel korán felkeltünk, mert a gyerekek nyári táborba utaztak. Reggeli után beraktam az autóba az összepakolt bőröndöket, és elmentünk a Keleti pályaudvarra. Míg Évával elkísértük a vonathoz a gyerekeket, Gabi elment valahova, mart vásárolni akart néhány szükséges dolgot. A vonat indulásakor a gyerekek sokáig integettek nekünk az ablakból. Mikor már nem látszott a vonat, visszamentünk az autónkhoz a parkolóba, ahol Gabi már várt ránk.
- Kaptál mindent amit akartál? - kérdezte Éva Gabitól
- Igen, felőlem mehetünk - felelte Gabika.
A szikrázó napsütés a kora délelőtti időpont ellenére forróvá tette a város levegőjét, és az aszfaltból is csak úgy dőlt a meleg. Mire haza értünk, már a vidéki levegő is átmelegedett, és amint kiszálltunk a légkondicionáló által lehűtött autóból, egyből elöntött az izzadság. A lányok is lehettek, mert amint beléptünk a házba, szinte egyszerre közölték, hogy mindjárt elmennek lemosni magukról az izzadságot, csak előtte meg akarják beszélni a mai napot.
- Arra gondoltunk, - kezdte Gabika - hogy ma játszatnánk egyet hármasban.
- És mégis mit szeretnétek játszani? - kérdeztem.
- A rabszolgánk leszel ma, és ha jól viselkedsz, akkor a jutalmad nem marad el - felelte Éva.
Ígéretesnek hangzott, bár egyelőre nem volt tiszta, hogy mit érthetnek a rabszolgaság alatt.
- Rendben, de fájdalmat okozni nem szabad, abba nem egyezek bele - mondtam, miközben felváltva néztem a két lányra.
- Akkor mi most elmegyünk fürödni, addig legelőszőr csinálj nekünk valami hűs, alkoholmentes innivalót - hangzott az első utasítás, majd Gabi és Éva elindult a fürdőszobába.
A konyhába mentem, és előkészítettem a hűsítő italokba szánt összetevőket. Két jó édes, gyümölcsökkel megtömött italt készítettem sok jéggel, és elindultam, hogy bevigyem a fürdőszobába. Az ajtó előtt megállva hallgatóztam. A kádba csobogó víztől nem sok mindent hallottam, csak annyit tudtam kivenni, hogy a lányok alaposan ki akarnak használni, mint szex rabszolgát. Ha ti így, akkor én is így, gondoltam magamban, és gyorsan visszavittem az italokat a konyhába. A hűtőszekrényből, a sörök mellől kivettem egy kis üveget, amelyben szerelmi cseppek, azaz vágyfokozó folyadék volt, és 15-15 cseppet csepegtettem az italokba. Visszamentem a fürdőszobához és be akartam vinni az italokat, de az ajtó zárva volt, ezért bekopogtam.
- Hoztam az üdítőket - mondtam hangosan, hogy a vízcsobogás mellett is meghallják a lányok.
- Vidd a nappaliba, és tartsd hűvösen, mindjárt megyünk - hangzott a felelet az ajtó mögül.
Visszavittem az italokat, a nappaliba, és a kanapéra ülve vártam a lányokra. Jó tíz perc múlva laza nyári ruhába öltözve, kipirulva jelentek meg, és felkapva az italokat, nagyot kortyoltak.
- Tied a fürdőszoba drágám - mondta Éva, és az arcomon végigsimítva hozzátette - borotválkozz is meg, mert szúrsz.
A fürdőszobába lépve megnyitottam a kád csapját, és egy kis habfürdőt öntöttem a kádba, hogy amire megborotválkozok, elkészüljön a fürdővizem. Gyorsan megborotválkoztam, és ledobva magamról a ruhát éppen pisilni készültem, amikor kinyílt az ajtó, és belépet a két lány.
- Nahát, kedvesem. Mire készülsz éppen? Megengedtük, hogy pisilj?- tette fel a kérdést Éva, és mellém lépve megfogta faszomat, amely az érintésére keményedni készült.
- Most már akkor se tudnék, ha megengednétek - válaszoltam lenézve félkemény farkamra.
- Nos, rabszolga, most megtapasztalod, hogy mi mindent kell kiállni egy nőnek, ha tetszeni akar a férfiaknak - mondta Gabika, és kézbe vette a borotva habos flakont. - Fordulj meg, és nyújtsd előre a kezedet - tette hozzá, miközben habot nyomott a tenyerébe.
Megfordulva előrenyújtottam a kezem, amelyre Gabika rákente a habot, majd egy újabb adaggal a mellkasomat is bekente, majd a borotvámat kézbe véve elkezdte leborotválni a karomról és a mellkasomról a szőrt. Mikor végzett, egy újabb adagot nyomott a tenyerébe.
- Emeld fel a karodat magasra - utasított, és miután megtettem a hónom alját is behabozta. Le akartam engedni a karomat, hogy tiltakozzak, de ekkor Éva rám szólt.
- Ne ugrálj, mert akkor megvághatlak - s közben a borotvával egy-két rutinos mozdulattal a hónom alól is leborotválta a szőrt.
- Itt végeztem, most következik a lába és a fasza, mehet a hab - mondta Éva Gabikának, aki nagy adag habbal kente be lábaimat és az ágyékomat. Éva a lábammal hamar végzett, és átadta a borotvát Gabikának, aki óvatosan leborotválta a lágyékomról és a zacskómról a szőrt. Ott álltam szinte teljesen szőrtelen.
- Már csak egy hely van hátra, hajolj előre és támaszkodja a kádra- utasított Gabika.
Mikor megtettem Éva széthúzta a farpofáimat, és ott is alaposan bekentek a habbal, majd apró, óvatos mozdulatokkal megszabadítottak az utolsó szőrszálaktól is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2014. 08. 28. csütörtök 05:31
9P
#12 KanosLajos 2014. 08. 26. kedd 02:18
Nagyon jó
#11 listike 2013. 12. 11. szerda 07:53
Ez már balami- Sok ilyen kéne.
#10 Jedi 2013. 12. 9. hétfő 13:46
Sierra! Kíváncsian várom a történeted. Én a "hagyományos irodalomban" is eléggé mindenevő vagyok, a sci-fitől a klasszikus irodalomig.
#9 Sierra 2013. 12. 9. hétfő 13:41
Jedi, biztosan fognak, majd jelzem, ha eljutottam az olvasásig smile Előbb-utóbb majd az enyém is felkerül gondolom, bár...egy kicsit más stílusban íródott, mint az itteniek többsége, úgyhogy nem valószínű hogy közönségsikert arat.
#8 papi 2013. 12. 9. hétfő 13:26
Nagyon jó
#7 Jedi 2013. 12. 9. hétfő 13:19
Sierra. Köszi a dicséretet. A helyesírási hibákra való fokozott odafigyelésre a korábbi történetekben szereplő hibák miatt kapott jogos kritikák is ösztönöznek. Remélem tetszeni fognak a korábbi történetek is.
#6 veteran 2013. 12. 9. hétfő 12:11
TEtszik
#5 zsuzsika 2013. 12. 9. hétfő 11:43
#4 Sierra 2013. 12. 9. hétfő 09:59
Jedi, ez tényleg tetszett! NAGYON. Üdítő kivétel az oldalon egy olyan történet, ami nem hemzseg helyesírási hibáktól, és kivitelezhetetlen szex konfigurációktól, helyette kerek, összetett mondatokban van megírva egy kegyetlen jó édeshármas smile El fogom olvasni a többi sztoridat is.
#3 Rinaldo 2013. 12. 9. hétfő 09:31
Öt dugták seggbe.
#2 feherfabia 2013. 12. 9. hétfő 05:53
tetszett!
#1 Törté-Net 2013. 12. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?