A+ A-

Egy Spanyol lebujban jártunk 2. rész

Még az előző események hatása alatt álltam, de gondolataimban már azon töprengtem, hogy mikor maradtam egyedül. Továbbra is sokan sétálgattak a közbenső folyosón, halk andalító zene, és félhomály. Megpróbáltam a magasságom kihasználni, és elnézni megannyi ember feje felett, de nem láttam kedvesem megszokott hajviseletét sehol sem. Szemem elkalandozott, néhány kevésbé fedett női dekoltázson, ölelkező vagy csókolózó páron. Elindultam a terem vége felé. Tudatosan benéztem a kabinokba. Ezen az oldalon a sok fehér függöny mögé belesve, megannyi ruhátlan nő feküdt vagy ült. Jó néhány szoba üres volt, vagy láttam férfiakat maguk közt, vagy éppen segédeszközökkel felszerelt fülkéket is.
Egy szabad fülke ajtajában találtam rá, épp egy férfi karjaiban. Pontosabban kissé rátámaszkodott az üres pamlag szélére, és úgy tűnt élvezettel tűrte, ahogy egy ismeretlen férfi derekát hátulról átölelve nyakát csókolgatja.
Megérezhette, hogy ott vagyok, mert hátrasandított, finom kaján mosollyal. A pasi napbarnított bőrű, kb. velünk egykorú, sportosabb fehér nadrág, fehér ing volt rajta. Mindketten és jómagam is besodródtunk fülkébe. Már egy másik idősebb férfi is bent tartózkodott, aki bátortalanul kezével becézgetni kezdte a pamlagra támaszkodó nőm karjait. Nem volt zavaró, inkább izgató érzés, ahogy egymás szemébe néztünk, miközben a két férfi bátrabban kezdte simogatni kedvesem. Hátrahajtva fejét csókolózott a férfival, és jólesően nyugtázta felfedező idegen kezeket hasán, nyakán, dekoltázsán. Eközben a mackósabb alkatú, úr lassan kibontotta a blúzán a gombokat és nézte elősejlő fehérneműbe rejtett kebleket.
Megremegtél, ahogy az első tenyerek érintették bőrödet hasadon, derekadon. Kezeket éreztél, már szoknyád alatt combodon, csípődőn.. A férfi tenyerek elkalandoztak formás fenekedre, és már nem volt titok más számára se, hogy mit viselsz ruhád alatt.
Ráhasaltál az ágyra, és újabb leheletet éreztél nyakadon, combodon. Szoknyád pár percig a hátadra hajtva pihent, de hamarosan érezted, ahogy a lábadon végigcsúszva a földre esik. Megbabonázva néztem és éltem át szituációt, hogy idegen férfikezek birtokolnak, kényeztetnek. Nem érezted tolakodónak, de érezted minden érintésen, hogy akarnak, meg akarnak kapni.
Újabb két férfi lépet be, de ezt már csak én láttam, mert te lehunyt szemmel engedted át magad a férfiak csoportjának. Már sodrottál a hímek tenyerei és testük ölelése között. Pillanatok alatt került le a melltartód, és a tangád, ami eddig eltakart belőled részleteket a szemeik előtt.
Érezted, ahogy megragadnak, markolnak, ahogy ujjak, és nyirkos tenyerek érintik melleid.
Érzéki nyelv érintések a füleden, nyakadon. Markolásokat tűrted a meztelen fenekeden és combjaidon. Te se tudod, hogy magad irányítottad, vagy széthajtották lábaid, de combjaid már széttárva pihentek az ágy oldalán.
Pedig csak pár perc telt el.
Csakhamar elöntött a forróság, mikor az első ujjakat, az első érintéseket érezted szeméremdombodon, külső ajkaidon. Ruhátlan, csupasz voltál a világ számára.
Kicsit gyorsnak érezted a tempót, ahogy csiklódat máris felfedezte néhány bizergető ujj, és magad sem voltál biztos, hogy ez egy kéztől ered-e. Én bezzeg láttam, hogy 2 férfi foglalkozott ajkaiddal.
Azt sem tudtad érzékelni, hogy hány férfi érint egyszerre, de vágyad fokozódott, ahogy a tested majd minden pontján, szinte egyszerre érintettek, markoltak, követeltek. Vágyad fokozódott, tested remegett.
5 perc.
Én őrülten néztem, ahogy 4 férfi levetkőztet, birtokolja meztelen tested. Nem tudom, hogy nem vesztek össze rajtad, de valahogy felosztották tested minden zugát. Láttam, ahogy az egyik újonnan belépő férfi kerül széttárt combjaid mögé és szemszögemből nézve feneked mögé letérdelve csókolt bele szemérmedbe.
Ismerős érzés miatt feszült meg tested, mikor forró leheletet éreztél comb belsődön, ahol érzéki ajkaid nyiladoztak. Bizsergető volt érezned egy férfi nyelvét, ahogy körbesiklik csiklódon. Felnéztél rám, és tenyereddel tenyerembe kapaszkodva feszítetted meg akaratlanul testedet. Lábaid tovább tártad és élvezettel adtad át magad a simogató vágyaknak. A cikázó nyelvből száj lett és felnyögtél mikor vöröslő magodat magába szívta egy száj. Elengedte, majd újra, és lejjebb csúszott. Ajkaid már öntötték a nedvedet, így könnyen csúszott fel barlangodba egy tolakodó nyelv. Erre a hangod is megjött, és felsikítottál.
Tenyerek markolták feneked, érezted, hogy szétfeszül. Csiklódon ismét ujjak szánkáztak, és kisebb orgazmussal élted meg, mikor azonosítottad, hogy egy férfikéz ujjai csúsztak mélyedbe. Csípődet ringattad rajta, ahogy ujjaikkal magukévá tettek. Percekig ringatóztál, és cuppogott feneked a vágyakozó merítkezésektől.
Talán már 10 perc is eltelt.
Felnéztem arcodról, meztelen fenekedről férfitársaimra és bár számítottam rá mégis váratlanul volt a látvány, ahogy két srác már nadrágjától megszabadulva, leplezetlen álló farokkal álltak mögötted, melletted és az alkalomra vártak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 08. 15. szombat 07:11
gyenge!
#5 gibbon2 2013. 08. 7. szerda 08:13
Jó nagyon!
#4 Pavlov 2013. 08. 7. szerda 06:32
Tele van helyesírási hibákkal. Keveredik benne az E/3 és az E/2. A percek számolása teljesen fölösleges. Jó sok átolvasás kellett volna, mielőtt beküldöd.
#3 Rinaldo 2013. 08. 7. szerda 06:28
Jó.
#2 papi 2013. 08. 7. szerda 04:57
Nagyon jó
#1 Törté-Net 2013. 08. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?