A+ A-

Clawdia 2. rész

Zoli csak másnap nézte meg az e-mailjeit. Igazából nem számított arra, hogy Clawdia válaszol neki, és így valódi meglepetésként érte a kapott értesítés.
A válaszlevél rövid, velős és szabad szájú volt, akárcsak az ő levele: "Neked kefélhetnéked van, nekem baszhatnékom. Mikor kezdjük?"
- Most! - kiáltott fel, de lehűtötte magát, és elkezdte tervezgetni a következő napokat. - Na lássuk csak. Ma van csütörtök, ezt legkésőbb pénteken elolvassa. Így szombaton akár találkozhatnánk is. Pénteken gyorsan megcsinálom a házit hétfőre. Majd én elutazok hozzá. Csak ezt az egészet hogy adjam be anyunak... Mégsem mondhatom azt, hogy kefélni megyek egy idegen nővel. Szóval kell valami fedősztori. Valami, ami igaz is, meg nem is, mégis elfogadható... Á! Megvan! Felhívom Ricsit, aki éppen abban a városban lakik, ahol Clawdia, hogy szombaton elmegyek hozzá. Már máskor is előfordult, hogy haverokkal voltam.
A terv tehát elkészült, pár óra múlva már le is zsírozott mindent, a választ is elküldte a nőnek:
- "Kedves Clawdia! Szombaton délelőtt találkozzunk a 10-es busznál. Vasárnap délelőttig a magáé vagyok!"
Zoli elvált anyja már elszokott attól, hogy kamasz gyerekét rövid pórázon tartsa. Azzal nyugtatta magát, hogy amit egy anya megtehet, ő megtette: nevelte, óvta, védte egy szem fiát, most már rajta a sor. Nem voltak kétségei afelől, hogy majd jön egy lány, aki elveszi tőle szeme fényét. Már korábban elhatározta, hogy nem lesz vele undok, akárki legyen is az, nem úgy, ahogy vele volt évekig az anyósa.
- Persze menj csak! Majd vasárnap telefonálj, hogy mikor számítsak rád - mondta engedékenyen a fiának. Ricsit ismerte, már máskor is volt náluk a fia, igaz, akkor nem aludt ott. De nyilván bulizni mennek, és lányok is lesznek a dologban.
Zolival madarat lehetett fogatni. Nagyon látszott rajta, hogy mennyire örül, hogy ilyen simán ment minden. Zoli anyja is észrevette ezt a nagy repkedést, és az sem kerülte el a figyelmét, hogy a fia a szokottnál többet volt szombat reggel a fürdőszobában, és a fehér ing, a vasalt nadrág, sőt öltöny(!) is azt sejtette, hogy itt lány van a dologban, nem csupán egy Ricsi-féle szokásos együtt lógás.
Zoli a buszmegállóban nyitva tartó virágboltban vett három szál piros rózsát. Teljesen látszott rajta, hogy egy romantikus randevúra készül. Azt se felejtette el, hogy Clawdia után be kell számolnia Ricsinek is a történtekről. Ahogy a hangjából kivette, őt legalább annyira felpörgette a dolog, mint Zolit.
Amikor a busz begördült a másik város buszpályaudvarára, Zoli már leszállás közben kíváncsian nézegetett ki az ablakokon, merre lehet a nő. Jól emlékezett a társkereső oldalon látott arcra, és biztos volt abban, hogy felismeri őt.
Készakarva előre engedte a többi leszállót, és utolsónak lépett le a lépcsőről a járdára. Aztán rögtön balra fordult, mert arra látott egy napszemüveges, barna hosszú hajút nőt, aki kissé távolabb állt, a többi embertől elkülönülve. Nyilvánvaló, hogy várt valakit. Karcsú testén tavaszi kosztümöt viselt, szoknyája alól kilátszottak a térdei. Fehér blúza tovább erősítette azt a benyomást, hogy számára ünnepi ez az alkalom.
- Clawdia? - lépett oda hozzá Zoli, mire a nő levette a napszemüvegét, és felnézett a nálánál fél fejjel magasabb, nyurga srácra. Zoli megismerte a fiatalos arcot. - Ezt magának hoztam - nyújtotta át a virágcsokrot.
- Nagyon kedves vagy. Inkább tegeződjünk - nyújtotta kezét a fiúnak, aki kezet fogott vele. A fiú tenyere kicsit izzadt az izgalomtól, de ki törődik most ezzel. Itt van álmai nőjével, akivel mindjárt... Clawdia hangja elrántotta a gondolataitól: - Gyere. A kocsi itt áll a parkolóban.
Szótlanul lépkedtek egymás mellett, Zoli csak akkor törte meg a közéjük telepedett csendet, amikor a kocsi elindult:
- Hozzád megyünk? - aztán rá is jött, hogy ez egy eléggé ostoba kérdés. Hát hová mennének máshová?
- Persze - a nő kedves hangja megnyugtatóan csengett. - Ne idegeskedj - jobbjával egy pillanatra elengedte a kormányt, és csak úgy, mintha véletlen lenne végigsimította Zoli bal combján a nadrágot. Érezte a fiú izmos lábát a szövet alatt. Clawdia altestében - pontosabban a méhében, ahogy ő gondolta - felpiroslott az ismerős vágy. - Szépen felöltöztél. Szépek a rózsáid is - folytatta. Érezte, hogy most beszélnie kell, mert a fiú annyira zavarban volt, hogy jobban már nem is lehetett volna. - Ne félj, mindenre megtanítlak, amit csak tudok.
- Köszönöm - préselte át a szót kiszáradt torkán Zoli.
- Majd holnap reggel köszönd, ha túl leszel rajta - nevetett a nő. - Mindjárt megérkezünk.
A kocsi megállt egy lakótelepi háztömb parkolójában. - Az lesz a kapu, szemben. Gyere nyugodtan.
A lakás előszobájában mindketten levették a kabátjukat. - Töltsek valamit? Ja, persze, még nem vagy tizennyolc... - nézett rá a nő meleg tekintettel. Az jutott az eszébe, hogy akár ilyen korú fia is lehetne. Nagyon valószínű, hogy Zoli anyja vele egykorú. Milyen furcsa helyzet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2014. 10. 11. szombat 06:55
10P
#13 joozsi 2013. 07. 12. péntek 02:43
Joó! 10 p..
#12 genius33 2013. 07. 11. csütörtök 19:05
Egész jo lett.
#11 sipospista 2013. 07. 11. csütörtök 08:30
szuper megy apont
#10 sztbali 2013. 07. 10. szerda 15:36
Alakulgat. Elég jó!
#9 Rinaldo 2013. 07. 10. szerda 12:16
Nagyon hamar dugásba kezdtek,de jó.
#8 papi 2013. 07. 10. szerda 10:10
Nagyon jó, folytasd!
#7 veteran 2013. 07. 10. szerda 09:14
Remek. 10 pont.
#6 papi2007 2013. 07. 10. szerda 08:37
több ilyen nő kellene
#5 zsuzsika 2013. 07. 10. szerda 07:02
Alakul. Csak így tovább !
#4 hairy_pussy 2013. 07. 10. szerda 06:16
10p
Jöhet a folytatás!!!
#3 gaborthefirst 2013. 07. 10. szerda 05:02
Bár nem kedvellek, ebben egyetértek, ez kiváló! Egyik kedvencem, kösz pauba! 10 pont. Üdv!
#2 gerontofil 2013. 07. 10. szerda 01:38
Kiváló! 10 pont
#1 Törté-Net 2013. 07. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?