A+ A-

Clawdia 1. rész

Véget ért az aznapi tanítás. Végre kicsöngettek. A középiskola falai közül kitóduló kamasz fiúk és nőiességük tudatásban levő csillogó szemű lányok nevetgélve, vidáman, kisebb-nagyobb fürtökben szóródtak szét a kapun kívül.
Hősünk - legyen Zoli - is így tett, de ő a többiekkel ellentétben magányosan fordult rá a hazavezető útra. Másodikos, sőt mindjárt harmadikos, hisz hamar vége lett ennek a tanévnek is. Itt a nyár! A már tizenhat nyarat látott testében élesre állított hormonok buzogtak, fejében többé-kevésbé pucér lányok körül zsongtak a gondolatok már legalább három éve. A vele egykorú lányok nála feljebb néztek, akár a már érettségiző korosztályon is túl, míg a kisebbek, akik még szinte gyerekek, hát velük meg mit kezdhetne...
Egy igazi nő kell neki! - ezt már korábban megálmodta - , egy olyan jól kinéző harmincas-negyvenes, aki örülne a hormonok hajtotta vadságának. Mert erre jött rá: egy hozzá képest idős nőnél - aki lehetőleg már elvált asszony - tudna igazán labdába rúgni. Tudta jól, hogy vannak köztük kívánatosak, olyanok, akik képesek voltak megőrizni valamit fiatalos zamatukból. Igazából egy olyan szingli kellene neki, akinek már elege lett a vele egykorú vagy tőle idősebb pasikból. Ilyet pedig nem lesz nehéz találnia - gondolta.
A gondolatot végre tett követte, és otthon felment egy internetes társkereső oldalra - szinte az elsőre, amit a google kidobott - , és beregisztrált. Már 15 év fölött is elfogadta kort, így még hazudnia sem kellett. Beírta: 30 és 40 közötti nőt keres. Jöttek is szépen a csajok: Pappanka, Doriszka, a szőke Hencike, Zsu - nyilván valamilyen Zsuzsa - , aztán Clawdia. Rajta már megakadt a szeme. Vékony testalkatú, szőke nő, 38 éves az adatlapja szerint. Elvált, gyermektelen. Ráadásul, ha találkozni akart vele, nem kellett átutaznia a fél országot. Azonnal írt neki.
"Kedves Clawdia! Zoli vagyok, 16 éves, másodikos gimnazista és még tapasztalatlan srác, akiben buzog a kefélhetnék, de nincs kivel. A velem egykorú lányok semmibe vesznek, a fiatalabbak túl kicsik. Nem akarok se köntörfalazni, se különféle köröket futni, az igazat írom: arra jöttem rá, hogy egy olyan nő kell nekem, aki bevezet a szex rejtelmeibe, megtanít, hogyan kell csinálni az ágyban úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen. Várom a válaszod! Üdv: Zoli"
Az üzenet elment. Aztán kigombolt nadrággal felment kedvenc szexoldalainak egyikére, és kényelmesen elhelyezkedett a támlás-karfás székében. Már az első pár punci, kemény bimbójú friss cici megcsodálásakor előpattant egyenesre fagyott méretesre nőtt szerszáma.
...
Clawdia éppen a leveleit böngészte, amikor a rég nem látogatott társkereső oldalról ékezett értesítésre kattintott. Írt neki valaki! Már el is felejtette az egészet, hiszen jó néhány évvel ezelőtt regisztrált az oldalon, még a válása utáni kilátástalan hetekben. Akkor frissen jött pár megkeresés, de egyikből sem lett igazi randi, mert vagy a jelentkezők nem voltak eléggé szimpatikusak, vagy az elküldött levélből látszott, hogy az illető kőbunkó. Az "anyukám, úgy gerincre vágnálak" duma nála nem jött be soha. Aztán hagyta az egészet. Hébe-hóba ugyan jött egy-egy értesítés, de arra rá se nézett.
A ágyon hasalva nézte most is a laptop képernyőjét - ez a kedvenc böngésző póza fürdés után - anyaszült meztelen. Közben néha kalimpált térdben felhajtott lábaival, kissé széttárt formás combjai közé ilyenkor nyúlt be a férje, az egyetlen férfiember, aki ezt megtette. Alig múlt tizennyolc, amikor szüzen - persze nem Clawdiaként - hozzáment. Mit is tehetett volna másként egy faluban? Aztán beköltöztek a közeli városba, egy harmadik emeleti lakásba. Furcsa mód gyerekük nem született, pedig ő fogamzásgátlót se szedett, és gumit se használtak. Idővel elfogadták ezt a helyzetet, mégis a tucatnyi együtt leélt évek után nem ez vezetett a váláshoz. Még azt is eltűrte, hogy a férje az utolsó években egyre többet ivott. De jött egy tizenhat éves fruska - akiről ki tudja mennyi ideig nem tudott - , de amikor az egyik szeptemberi délután váratlanul hazaérve együtt találta őket a zuhany alatt egymásba kapaszkodva - nyilván a zubogó víztől nem hallották a lakásajtó nyitódását - , akkor már össze is csomagolhatott az ura, nem marasztalta. Így persze a lakás teljesen, a bútorok fele mind az övé maradt, és a pasi örülhetett, hogy ennyivel megúszta.
Clawdia az elmúlt idő alatt már beletörődött abba, hogy saját magának kell kézbe vennie az ügyeit, beleértve néha a gyermektelen méhe mély zugából kipattanó vágyak önálló kezelését is. Ez legtöbbször a zuhany alatt tört rá. Ezt talán férjéhez kapcsolódó utolsó szexuális élménye tartotta felszínen, ki tudja. Volt egy vele egyidős barátnője, egy volt kolléganő, aki a régi szóhasználattal élve vénlány maradt, ma már a szingli sokkal jobban hangzik. Egy átbulizott szilveszter után valahogy összegabalyodott vele: csókolóztak, majd a bugyikat egymásról lerángatva ujjaztak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2014. 10. 11. szombat 06:43
9P
#13 sipospista 2013. 07. 11. csütörtök 08:23
megy a pont.
#12 zsuzsika 2013. 07. 8. hétfő 11:47
Jó!! És tényleg kérjük a folytatást.
#11 gaborthefirst 2013. 07. 7. vasárnap 23:58
Kifejezetten tetszett, remek írás pauba! Eredetiek és színesek a szóképeid, kiváló a fogalmazásod, magával ragadó a stílusod. Külön dícséret, hogy egészségesen gondolkodsz, a főhős mondhatni meglepő módon egy Nőt akar, nem anyukájáról vagy a tesójáról fantáziál, pláne nem gyerekekre gerjed, hanem Nőt akar, Zolinak egy igazi Nő kell ... nahát! smile Remélem folytatod. 10 pont. Kösz, üdv!
#10 Taljanbika 2013. 07. 6. szombat 20:12
a nép folytatást követel nyes
#9 papi2007 2013. 07. 6. szombat 07:16
most már én is smile
#8 Rinaldo 2013. 07. 5. péntek 07:07
Remélem össze jön.
#7 sztbali 2013. 07. 4. csütörtök 15:13
Jó kezdés. 10 pont.
#6 veteran 2013. 07. 4. csütörtök 13:19
Folytasd,10 pont.
#5 papi 2013. 07. 4. csütörtök 07:38
Csatlakozok az előttem szólókhoz, várom a folytatást.
#4 hairy_pussy 2013. 07. 4. csütörtök 06:45
nagyon jó....
kedvenc lett belőle!
Várom a folytatást!!!
10p
#3 genius33 2013. 07. 4. csütörtök 05:13
Folytatás gyanús.
#2 gerontofil 2013. 07. 4. csütörtök 04:55
Ígéretes kezdés. Remélem a folytatás is jön hamarosan! Kicsit lehetne hosszabb! 9 pont.
#1 Törté-Net 2013. 07. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?