A+ A-

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 1. rész

A gimi harmadik osztályának befejezése után jóformán az egész nyarat Gabival, a legjobb haverommal lógtam végig. Nagyon örültünk a hirtelen ránk tört szabadságnak, mert már a tökünk is tele volt az egész évi kemény melóval, pedig alapjában véve szerettünk tanulni. Gabi is, én is évfolyamelsők voltunk, igazi riválisunk nem igazán akadt az osztályban, így leginkább csak egymás ellen hajtottunk, de ez a kettőnk közötti versengés soha nem kezdte ki a barátságunkat. A szünetben rengeteget buliztunk, ökörködtünk együtt, élveztük a gondtalan, tanulásmentes pihenőt, na meg csajoztunk is eleget, ám ez utóbbi - sajnos - csak annyiba merült ki, hogy strand, mozi, meg diszkó, egy kis smárolással meg tapizással díszítve, de semmi komolyabb. Már mindketten piszkosul untuk a szűz fiúk sanyarú életét - magyarán a hokizást -, de azok a csajok, akiket mi szerettünk volna hanyatt dönteni, simán elküldtek bennünket a jó büdös francba - ezek voltak a rohadt kurvák -, akik viszont tapadtak ránk, mint légy a papírra, azok sajnos az ágyba kicsi, bölcsőbe nagy kategóriába tartoztak - ezekkel meg nem lehetett mit kezdeni, így őket aztán mi koptattuk le. Ezért, ha egy kis örömöt akartunk szerezni magunknak, maradt a hagyományos kézimunka, ez legalább nem került pénzbe, és végkimerülésig ismételhető volt.
Egyik nap Gabi elújságolta, hogy az ősei hétvégére elutaznak, ezért úgy készüljek, hogy már péntek este náluk alszom és csak vasárnap estére megyek haza, kaja van bőven, piát meg veszünk, így egy klassz hétvégét tölthetünk szülői felügyelet nélkül. Mivel máskor is aludtam már náluk, gond nélkül így is lett, pénteken kora estig a strandon voltunk, hazafelé menet vettünk három napra elegendő piát, és amikor hazaértünk, már tényleg üresen várt a ház.
Gabival elkezdtünk konyakozni, amit aztán sörrel öblítettünk le. A nagy hőségben az ital hamar a fejünkbe szállt - egyébként sem voltunk valami nagy piások, a cigit meg aztán végképp ki nem állhattuk -, a nyelvünk már egy kissé nehezebben forgott, jó sok baromságot hordtunk össze, ezért aztán amikor csak egymásra néztünk, már attól is nagyokat röhögtünk, szóval irtó jól éreztük magunkat. Egy idő múlva Gabi kitalálta, hogy gyorsan zuhanyozzunk le, utána videózzunk, nézzünk bele a faterja féltve őrzött videókazettáiba. A gimiben már éppen eleget mesélt az apja pornógyűjteményéről, amit az örege nyugatról szerzett be még anno, azóta is hét lakat alatt, titkos rejtekhelyen tartja, ezért aztán Gabi természetesen megtalálta, és amikor egyedül maradt otthon, végig is nézte a filmeket, utána pedig részletesen beszámolt nekünk az akciókról, meg arról, hogy hányszor élvezett el a látványtól. Mindnyájan szerettük volna kölcsönkérni a nevezetes kazettákat, de erről persze szó sem lehetett, így aztán nem kellett még egyszer mondania, máris követtem Gabit a fürdőszobába.
A bazi nagy zuhanyfülkében megint marháskodtunk egy sort, lelocsoltuk egymást hideg vízzel, literszámra öntöttük egymásra a tusfürdőt, úgy, hogy ki sem látszottunk a rengeteg habból, fulladoztunk a röhögéstől, aztán végre befejeztük a fürdést és elhevertünk egymás mellett a széles franciaágyon, a nagy meleg miatt csak egy szál alsónadrágban.
Megint konyakoztunk, aztán Gabi sokáig keresgélt apja szekrényében, végül elővett egy kazettát. Semmilyen felirat nem volt rajta, egyszerű, fehér műanyag tokban volt.
- Ezt még én sem láttam - mondta - kezdjük ezzel.
Elindította a filmet, amitől már az első kockák után ledöbbentünk.
Egy szobában egy kanapé látszott, aztán a szobába bejött egy átlagos külsejű fehér, meg egy gyönyörű arcú néger srác, leültek szorosan egymás mellé, úgy, hogy egymáshoz simult a testük, a fehér fiú elkezdte simogatni a társa combját, aztán átkarolta a vállát, magához húzta, és a két fiú ajka hosszú csókban forrt össze.
- Te öregem, hát ezek buzik! - nézett rám elképedt arccal Gabi, aztán izgatottan felült, és a hátát a falnak vetve, tágra nyílt szemmel nézte tovább a filmet. Én is feltápászkodtam, hogy jobban lássam a gyorsan pergő eseményeket, de a következő pillanatban mázsás harangként lódult meg a szívem, mert a néger fiú a fehér srác lába közé térdelt, keze az ágyékára kúszott, kibontotta a fehér fiú sliccét, és ott meredezett a markában az általam valaha is látott legnagyobb méretű farok.
A fekete fiú most elkezdett a barátja hatalmas farkával játszani, kezével teljes hosszában végig-simogatta, megmarkolta a tövénél, aztán a másik kezét is ráfonta az izmos törzsre, de még így is több mint egy tenyérnyi rész szabadon maradt az óriási fütykösből. Most hátrahúzta a fitymát, és a duzzadó, rózsaszínű makkot a szájába véve szopni kezdte a roppant dorongot, de szélesre tárt szájjal is alig csak harmadát tudta benyelni. A fiú húsos, telt ajkaival föl-le siklott rajta, körülnyalogatta a makkot meg a hosszú, vastag törzset, végül a herezacskónál állapodott meg, egyenként szájába szippantotta a heregolyókat, közben szorosra zárt markával le-fel húzogatta a fitymát a makkon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 t.555 2018. 03. 13. kedd 07:44
Nagyon jó homo történet!
#12 author04 2013. 03. 17. vasárnap 12:54
Köszönöm mindkettőtöknek. Ha valaki a nyilvánosság elé tárja a művét, kötelessége fokozott gonddal ügyelni óriási kincsünk, a gyönyörű anyanyelvünk védelmére.
#11 NORBI60 2013. 03. 17. vasárnap 12:30
Jó történet!
#10 v-ir-a 2013. 03. 17. vasárnap 12:05
tetszett, nagyon jól fogalmazol...
#9 author04 2013. 03. 14. csütörtök 22:19
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
#8 author04 2013. 03. 14. csütörtök 17:42
Köszönöm a szavazatotokat, alakul ez!
#7 author04 2013. 03. 13. szerda 18:10
Kedves Partysun!
Ne haragudj, hogy a megkérdezésed és beleegyezésed nélkül hivatkoztam Rád, illetve a részedre küldött üzenetemre XXIII.István "Veszprém" című novellájával kapcsolatban. Ha a szerzővel, vagy a megjegyzésemmel szemben bármilyen kifogásod van, ezennel megkövetlek és kérem a szerkesztőségtől a sor törlését. Kérlek, hogy megjegyzésedet ott tedd meg (XXIII.István Veszprém), és én a reagálásodnak megfelelően cselekszem.
#6 author04 2013. 03. 13. szerda 13:57
Köszönöm, most már hárman.
#5 genius33 2013. 03. 13. szerda 12:00
Egész jó lett smile aranyos.
#4 author04 2013. 03. 12. kedd 16:53
Kösz, akkor már ketten vagyunk!
#3 Partysun 2013. 03. 12. kedd 13:28
Nekem tetszett. Szeretem a történeteidet.
#2 author04 2013. 03. 12. kedd 05:22
Nem leptél meg kisköcsög, már vártam az 1-est.
#1 Törté-Net 2013. 03. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?