A+ A-

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 3. rész

A szobában Gabi az ágyra terített egy törölközőt, gyengéden ráfektetett, kikapcsolta a videót, mellém bújt és karcsú testével szorosan hozzám simult. A csillapíthatatlan erővel ránk törő vágytól mámoros izgalom fogott el bennünket. Gabi bal karjával átkarolva a nyakamat fölém hajolt, szemét lehunyva hosszan, mohón csókolni kezdett, közben reszkető jobbjával gyengéden simogatta a testemet, majd amikor a szenvedélyes csók felhevítette, forró ajkait bal mellbimbómra tapasztotta, és finoman szopni kezdte, a másikat pedig ujjai között gyengéden morzsolgatva ingerelte.
Melengető, kellemes érzés futott végig rajtam a nyelve és ujjai játékától, éreztem, hogy mellbimbóim megkeményednek, az ágyékomban édes méz gyűlik, a fütykösöm lassan életre kel. Gabi hosszan, kitartóan foglalkozott a mellemmel, mert érezte, hogy játékával nagy örömöt szerez, aztán ajkaival végigcirógatta az egész mellkasomat és hasamat, majd az ágyékomat kikerülve fejét a combjaim közé fúrta. Ekkor már mindketten levegő után kapkodtunk, én engedelmesen széttártam a lábaimat, Gabi pedig lágy, simogató csókokat lehelt combjaim belső felszínére, és mikor észrevette, hogy fütykösöm az izgalomtól lüktetve megemelkedik, bal keze ráfonódott gyorsan megkeményedő szerszámomra, jobbját pedig a testem alá csúsztatva a fenekemet kezdte simogatni. Keze becsúszott a résbe, ujjai testem titkos kapuját kutatták, majd a fiú egy pillanatra felemelkedett, középső ujját megnyalta, és egyenesen a lyukamhoz illesztve finoman tágítani kezdte a szűk bejáratot.
Felnyögtem az élvezettől, amikor megéreztem, hogy az ujjával egy kicsit belém hatol, majd lassan előre-hátra mozgatja a kezét, mialatt a másik kezével szorítva markolássza a felmeredő fütykösömet, a nyelvével a herezacskómat simogatja, aztán egyenként a szájába veszi a heréimet, éppen úgy, ahogy a fekete fiú csinálta a barátjának. Egész testemben reszkettem, a fülem zúgott, szédültem, a szívem a torkomban dobolt, úgy éreztem, hatalmas, vad örvény ragad magával, és csak annyi erőm maradt, hogy felsóhajtsak:
- Gyere!
Gabi feltérdelt. Szép, szabályos arca kipirult az izgalomtól, zihálva kapkodott levegő után.
Hatalmas, erőteljesen meredező furkójáról a fityma már hátracsúszott, a makkja nyálkától csillogott. Kissé tanácstalanul nézett rám, de én az ágy melletti asztalkára mutattam, ahol az anyja tartotta a kenceficéit. Gabi egy kézápoló krémes tubust vett elő és kérdő tekintettel felém nyújtotta. Bólintottam, hogy oké lesz, aztán felültem, a krémből egy jó nagy adagot a tenyerembe nyomtam, megragadtam Gabi kőkemény furkóját és alaposan bekrémeztem a makkja kúpos hegyétől az izmos törzs tövéig, közben éreztem, ahogy az ágaskodó szerszám meg-megrándul a kezemben, és szinte pattanásig feszül az izgalomtól. Hasra fordultam, a fejemet az alkaromra hajtottam, majd a lábaimat széttárva feltérdeltem, és a krémes tubust Gabi felé nyújtottam.
- Jól krémezd be a lyukamat - suttogtam, mert alig jött ki hang a torkomon.
Gabi közelebb hajolt és reszkető kézzel bekrémezte a fenekemet.
Amikor megéreztem a krém hűvösét, furcsa borzongás futott át rajtam, és a kínzó vágytól remegve, türelmetlenül vártam a behatolást. A fiú a szélesre nyitott lábaim közé térdelt, éreztem, hogy egy vastag, kemény rúd ütközik a lyukamnak, majd egy erős lökés következett, és abban a pillanatban olyan metszően éles, égető fájdalom hasított belém, hogy hangosan feljajdultam és a szemembe szökött a könny. Gabi vaskos, duzzadt makkja kíméletlenül feszítette szét a lyukam záróizmát, és ahogy egyre beljebb hatolt, azt hittem, hogy rögtön szétrepedek, a gyötrelemtől a könnyeimmel küszködve harapdáltam az öklömet, de így sem tudtam visszatartani az újabb fájdalomkiáltást.
Gabi azonnal visszahúzódott, ettől a metsző fájdalom egy pillanat alatt megszűnt, és amikor sajgó fenékkel bár, de megkönnyebbülten felemelkedtem, a barátom csodálkozó arcát pillantottam meg.
- Mi a gáz, kisköcsög, tán berepedt a szűzhártyád? - kezdte vigyorogva, de amikor meglátta elgyötört arcomat, elsápadt.
- Ennyire fájt? - kérdezte döbbenten.
Szótlanul bólintottam.
- Ne haragudj - suttogta megsemmisültem - nem akartam fájdalmat okozni neked.
Látva, hogy komoly a dolog, olyan őszinte kétségbeesés fogta el, hogy könnyeim között is elnevettem magam.
- Figyelj már, te nagyon hülyegyerek! Nem te vagy a hibás, nyilván nálam van valami gáz. Tudod - folytattam akadozó hangon - amikor leülök...mármint a vécére...hát érted...szóval, akkor úgy kifelé menet még eddig soha nem volt semmi gond, bármilyen vastag volt is a...szóval az anyag. Úgy látszik, ez visszafelé nem egészen így működik. Nyilván begörcsöltem, vagy a picsa tudja, mi volt a baj, hogy nem tudtam eléggé kitágulni. Nem tehetsz róla, hogy ilyen istenverte nagy farkad van, nyugodj már le! Meg hát éppen nekem is lehetett volna annyi eszem, hogy ez nem csak annyi, hogy egy kis kenőcs, aztán bedugod és kész.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 author04 2013. 04. 9. kedd 16:23
Kedves genius33!
Látod, a pontszámok mégsem ezt igazolják, persze csak idő kérdése, hogy ez a történet is szépen visszacsússzon. A fene se igazodik ki a közönség ízlésén, egyben olvasva talán másképp hat az egész, de egy 28-30 oldalas novellát képtelenség egyben leközölni, pláne a képernyőn végigolvasni. Mivel a történeteimet csak a közölhetőség miatt voltam kénytelen szétdarabolni, az egyes részek nem alkotnak önálló egységet és így nyilván egyenetlen a színvonal és a megítélés is, ezért jómagam már nem igazán foglalkozom a pontokkal (ez természetesen nem vonatkozik az értelmes kommentekre, kritikai megjegyzésekre). Talán jobb is, ha a szerző szakít a mindenáron mindenkinek megfelelés, a minél magasabb tetszési index kivívásának kényszerével, mert akkor oda vész az alkotás szabadsága és öröme. Üdv.
#17 genius33 2013. 04. 9. kedd 15:48
Hát a 2. jobb volt smile
#16 gaborthefirst 2013. 04. 6. szombat 14:01
Szia. Még visszatérve szerintem (is) jó témát választottál ... de tudod azt mondatja velem a hatodik érzékem ez Te vagy, a téma választott téged! Írjál még! nyes
Milyen 5.? ... Hol van a 4.? ... Csak hármat találtam :-O
Nagyon várom, felkészültem szóval nem fognak érzékenyen érinteni az esetleges "szakmai hibák" smile
Köszönöm szépen, szia!
#15 author04 2013. 04. 6. szombat 02:10
Kedves gaborthefirst!
Köszönöm a biztatást, jól esett és erőt ad a további munkához. Javaslom, várd meg az 5. részt, sztem elég jó. Üdv
#14 gaborthefirst 2013. 04. 5. péntek 21:11
Nem. Egyáltalán nem vagy tisztában az értékeiddel. Ne legyél már ilyen kérlek! Legszívesebben most megráználak vagy megölelnélek ... nem is tudom! smile
Könnyen pofázok én, lehet, de Te hasonlítgatod magad másokhoz. És meg akarsz felelni elvárásoknak, és foglalkozol holmi kritikákkal, meg cseszegetésekkel, szóval mindent elkövetsz, hogy átlagos, vagyis szar író váljon belőled. Nem kéne. Nagyon nem. Tényleg nem. Nem hiszem el...
Hogy tudsz mégis úgy írni, hogy amikor olvasom reszket a hasam, kimelegedek, felszökik a vérnyomásom, kiszárad a szám, felgyorsul a légzésem, és semmi másra nem tudok/akarok koncentrálni ... mindent odaadnék!!! Hogy van ez?! Azt mondod nem érdekel ez a világ. Nem hiszem el! Te aki így írsz méghogy nem érted a hedonistákat ... ha lenne ilyen vallás szektavezető lehetnél! Én belépnék! XD Inkább az lehet, hogy megszoktad, bár próbálkozol, de győzött a középszerű nyárspolgár, sajnos. Kicsit csalódott vagyok :(
Mindazonáltal nagyon szeretném elolvasni a többi írásodat is, remélem közzé teszed, arra meg gondolni sem merek, hogy abbahagyod az írást a témában. Mert akkor nagyon alábecsülöd magad meg az olvasókat is! Kitűnően csinálod írjál még sokat! Na persze lehetnél jobb is, ha kicsit rugalmasabb lennél, de ez orvosolható pl lektorálással kiszűrhetőek a hibák. Szia
#13 gaborthefirst 2013. 04. 5. péntek 21:04
Nincs mit. Sajnos.
Józan mértékletesség?! Te normális vagy? smile XD Szia
#12 author04 2013. 04. 5. péntek 19:35
Kedves gaborthefirst!
Hát, ami azt illeti, alaposan zavarba hoztál a megjegyzéseddel, némi időre volt szükségem, hogy gondolataimat rendezve részletesen válaszoljak a felvetéseidre. Ami a dicséreteidet illeti: gyarló emberként nagyon jól estek elismerő szavaid, szerzőként pedig természetesen még a hiúságomat is alaposan legyezgeti a mondandód, ám – és ezt ne vedd álszerénységnek – erősen túlzónak érzem a megállapításaidat. Azért szerencsére vannak jó néhányan, mint például Remete, vadász47, XXIII. István – remélem a többi, általam egyébként tisztelt és szívesen olvasott kiváló szerzőtársam nem sértődik meg, hogy most nem említem a nevüket – akik elegáns, könnyed stílusukkal, szépen felépített, logikus vonalvezetésű történeteikkel, pergő, életszerű párbeszédeikkel, a nemi tevékenység ízléses és kulturált ábrázolásával toronymagasan kiemelkednek a mezőnyből, ugyan, hogy is mérhetném magam hozzájuk? Természetesen alábecsülni sem akarom képességeimet, mert jómagam is tisztában vagyok saját értékeimmel, egyszerűen csak tudom, hol a helyem. Ha még ráadásul egy-két olvasóm hozzád hasonlóan kellemes élményként éli meg írásaim böngészését, az számomra is öröm, mert a célom pontosan ez volt: mások szórakoztatása.
Ami a kritikákat illeti: az eddig megjelent és a további, közlésre szánt meleg történeteim 12-13 éve születtek, jelenleg futó írásom végére 2000. szeptember végén tettem ki az utolsó pontot. Akkor csak a saját szórakoztatásomra, poénból írtam, szerettem volna kipróbálni magam egy számomra is idegen, ismeretlen világban, aztán, amikor felfedeztem ezt a lapot, felülkerekedett bennem a hiúság, sajtó alá rendeztem és beküldtem a történeteimet. Lehet, hogy ezzel hibát követtem el, mert jogos kritikád alapján már látom, hogy mekkora felelősség a nyilvánosság előtt megnyilatkozni, főleg megalapozott ismeretek híján. Kétségtelen, az általad javasolt tapasztalatszerzés „szakmailag” bizonyára helyrebillentené a tévedéseimet – mentségemre szolgáljon, hogy nem akartam szándékosan megtéveszteni az olvasóimat – de túl radikális megoldásnak tartom, és az „Efeboszok” 5. részében a főhősöm szájába adtam a véleményemet a felnőtt férfiak közötti nemi kapcsolatról, ezért inkább vállalom továbbra is a tévedés kockázatát, talán csekély számú méltatómnak nem annyira feltűnőek a hibáim. Esetleg az a legokosabb, ha több ilyen jellegű történettel nem rukkolok elő, egyébként is tapasztalom a szerencsétlen témaválasztásom miatt a velem szemben megnyilvánuló ellenszenvet.
Ami a kommentjeim alapján történő megítélésemet illeti: nagyon szégyellném, ha tudálékos okostojásnak tűnnék, soha nem állt szándékomban sem csalhatatlannak látszani, sem kinyilatkoztatásokat tenni, sem szerzőtársaimat/olvasóimat tudatosan megbántani, hiszen éppen olyan hétköznapi ember vagyok, mint bárki más ezen az oldalon, se több, se kevesebb, talán esetleg az átlagnál fogékonyabb az érzelmekre. Ha üzeneteimből mégsem ez jött át, őszintén sajnálom és elnézést kérek mindenkitől.
Végezetül: ami a hedonizmusodat illeti, a jó öreg Arisztipposz nyugodjon békében, sem filozófiai tanításként, sem életvezetési elvként nem igazán tudok azonosulni felfogásával, én a józan mértékletesség híve vagyok, a perverzióról meg csak annyit, hogy valahol az is egyfajta perverzió, hogy az ember szextörténeteket irkál, oszt még azt közzé is teszi. Köszi és üdv!
#11 gaborthefirst 2013. 04. 5. péntek 16:52
de hogy válaszoljak
- akkor tudod majd érezni a hiányát a fiúszexnek, ha már ismered. Ez nem úgy működik mint pl az éhség, mert akarni kell átlépni egy másik dimenzióba ...tényleg olyan jó tud ám lenni ahogy leírod! smile xD
- nem kortól függ én 36 évesen akartam és nem bántam meg, hetero vagyok de szerencsére hedonista meg perverz is smile igaza van a régi görögöknek xD
- a kedves párod nyújtotta anális örömöket ne hasonlítgasd egy férfihoz, téves analógia lehet, az meg veszélyes, mert a valósághűséget a természetességet tisztaságot stb vagyis az illúziót teszed vele kockára. Nem tudom érthető vagyok-e, a lényeg, hogy a tapasztalatot nem lehet fantáziával kreativítással stb pótolni, nem is érdemes ld fentebb. Pont.
Vedd tudomásul olyanról írsz amit nem teljesen ismersz, és kár mert kurva jó vagy, illetve lennél ...
#10 gaborthefirst 2013. 04. 5. péntek 16:19
Mivel foglalkozol hogy így ráérsz? smile ) A lényeggel kezdem. Gyönyörű! Az írásaid életszerűek, dinamikus, valóságszagú, izgalmas, magával ragadó, értelmes, humoros és fordulatos. Többek között. Eredeti ... olyan tiszta. Meg teljes. Jó hogy írsz, köszönöm! smile Amikor olvaslak megszűnik a külvilág egy álomszép világban vagyok, ez leírhatatlan, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről annak meg semmi értelme xD Namármost ezt az idillikus lufit rendre kipukkasztod az empírikus tapasztalatod hiányával ... butaságokat írsz néha sajnos. Hát elég illúzióromboló ám! Olyasfajta csalódás mint amikor vki elszólja magát a társaságodban. Elárulva becsapva magányosan érzed magad ... egy világ tud összedőlni olyankor. Szar. Ez így nem jó! Muszály lépned!!! Légyszi tedd meg. Meg kell hoznod ezt az áldozatot. Igen. Az irodalom és egy szebb jövő érdekében. Akkor az én kedvemért. De komolyan mindenki érdekében valósághűnek kell lenned! Szükséged van a tapasztalatra szal hajrá éld meg éld át hogy tökéletes lehess, mert Te az lehetsz! Mindened megvan hozzá! De úgyse fogod... neked ez csak játék, kihívás, időtöltés nem veszed ezt komolyan. Hüje! Méghozzá nagyon! Most haragszom rád.
Elolvastam a többi írásodat és a kommentek alapján kezdek kiábrándulni, mert szerintem szakmaiaskodó okoskodó tudálékos vagy, olyasvalaki akinek mindenre van válasza, mindent tud, és mindíg igazad van és mindent meg tud magyarázni ... szóval borzasztó! Nem jogász vagy? xD Mint vmi jobbikos állat. Horror. Kibírhatatlan személyiséged van komolyan kicsit ijesztő. Legszívesebben adnék egy taslit! xD És mégis csodálatos a lelked! Bizony! Ritka, különleges ember vagy, amikor alkotsz csodát teremtessz kérlek írj, ne pontokat gyűjts, és ne foglalkozz a kritikákkal, meg ne akarj mennybe menni, és főleg ne akarj bizonyítani! Zsigerből jó vagy, Te is tudod. Már csak el kéne hinned ... meg ugye ki kéne próbálnod! xD Írd amit akarsz és ahogy akarod oszt jónapot, ennyi! Üdv smile
#9 author04 2013. 04. 5. péntek 14:11
Keress szorgalmasan, feltétlenül értesíts, ha rátalálsz. Nem szokásom mások írásait a magam műveként feltüntetni.
#8 obszidian 2013. 04. 5. péntek 13:43
Ez valami paródia féle?Ramaty párbeszédek, öt éves szinten írva. Az saját tollvonás lehet, a többit már olvastam valahol.Rákeresek majd.
Egyre alacsonyabb a színvonal.
#7 author04 2013. 04. 5. péntek 13:26
Kedves gaborthefirst!
Eddig még nem igazán éreztem szükségét, főképp nem a hiányát a fiúkkal folytatott nemi érintkezésnek, több évtizedes házassággal a hátam mögött valószínűleg ez az élmény már örökre kimarad az életemből. Azt ugyan azért nem állíthatom, hogy minden valós alap nélkül írtam homo történeteim anális nemi aktusra vonatkozó részeit, mert a jó néhány évvel ezelőtt átélt kolonoszkópiás (vastagbéltükrözés!) vizsgálatom emlékét felidézve a szonda hosszából levontam 140 cm-t, a vastagságát megszoroztam 3-mal és máris egy elég tisztességes hímvessző mozgott a testemben. A viccet félretéve: a párommal folytatott anális játékaink során azért volt alkalmam némi tapasztalatszerzésre, mert az alkalmazott szerelmi segédeszköz a gyönyörszerzés - pontosabban a gyönyörhöz jutás - egy új módjával ismertetett meg, még tökéletesebbé téve együttlétünket. Másutt már utaltam rá, hogy jó pár éve egy szigorúan hetero társaságban láttam életemben először meleg pornófilmet, fiatal, csinos, tizenéves fiúcskák szerelmi csatározásait mutatta be, méghozzá a társaság hölgytagjai szerint is ízlésesen és gyönyörűen. Nos, ezeket az élményeket összegereblyézve meg némi képzelőtehetséget és empátiát hozzátéve már egész jó történeteket lehet(ne)kerekíteni.
Már megbocsáss, de a fentieken túl azért rendelkezem annyi anatómiai ismerettel, és ismerem annyira saját testem reagálását a különböző ingerekre, hogy viszonylag hitelesen tudjam ábrázolni két fiú nemi érintkezését ilyen irányú személyes élmény nélkül is(lám, csak előjön a szerző szakmai hiúsága!). Vannak persze olyan témák, amelyek meghaladják a képességeimet, például, ha megfeszülnék, sem lennék képes összehozni egy tisztességes leszbi történetet, még ha a téma izgató is a számomra, egyszerűen képtelen lennék hitelesen ábrázolni két lány szerelmét.
Végül: eddigi írásaimban igyekeztem az érzelmeket is megszólaltatni, ilyen értelemben én nem ismerek hetero- vagy homoszexuális érzelmeket (félreértés ne essék: nem vágyakat, vagy irányultságot!), csak két embert összekapcsoló őszinte, tiszta érzést. Oszt annyi.
#6 gaborthefirst 2013. 04. 5. péntek 11:08
Szia! Szerintem nem voltál még fiúval, pedig kéne wink
#5 author04 2013. 04. 4. csütörtök 00:29
Ha van még türelmetek, várjátok meg az 5. részt.
#4 author04 2013. 04. 4. csütörtök 00:21
Mindkettőtöknek őszinte köszönetem!
#3 Fuck89 2013. 04. 3. szerda 15:51
Nekem tetszett wink nyes nyes
#2 Adamm10 2013. 04. 3. szerda 15:33
Jóó. smile
#1 Törté-Net 2013. 04. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?