A+ A-

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 2. rész

Néhány pillanat múlva már újra a széles franciaágyon feküdtünk egymás mellett meztelenül, a testünk összeért. Gabi bekapcsolta a videót, aztán eszébe juthatott valami, mert egy pillanat múlva megállította a kazettát, felugrott, a szekrényhez lépett, és egy marékra való tiszta törölközőt dobott az ágyra.
- Ne az ágyneműt kenjük össze - tette hozzá magyarázólag.
- Ha rajtam múlik, remélem, hogy mindegyikre szükség lesz - mondtam mélyen a szemébe nézve. Gabi elkomolyodva pillantott rám, majd lágyan elmosolyodott, de amikor újra elindította a videót, nehéz volt a lélegzete.
A filmen egy férfi műtermi fotókat készített egy nagyon fiatal, meztelen kamasz fiúról. A fiú egy keménykalapot tartott a kezében, különböző pózokba állt, a kalappal eltakarta az ágyékát, aztán elvette előle, a kezével felizgatta a farkát és ráakasztotta a kalapot, majd levette róla, a férfi meg folyamatosan fényképezett. Kellemesen meglepett, hogy a fiúnak semmivel nem volt nagyobb fütyköse, mint nekem, és amikor felállt, a vége erősen lefelé görbült, olyan volt, mint egy banán. A férfi most egészen közelről fényképezte a fiú ágyékát, aztán letette a gépet, kezébe vette a fiú merev farkát, és simogatni kezdte. A következő képen a fiú a műterem sarkában lévő ágyon hevert, már a férfi is meztelen volt, a fiú mellett térdelt, és a kamasz szájába nyomkodta a farkát, mely olyan nagy és vastag volt, hogy a makkja is alig fért el benne, közben kezével egyfolytában a fiú farkát izgatta.
- Te jó ég, ez a srác hogy nem fullad meg? - kérdezte Gabi az izgalomtól már elnehezült lélegzettel.
- Biztos azon veszi a levegőt - válaszoltam, és éreztem, hogy a lábam között megmozdul az addig ernyedten pihenő fütykösöm.
A férfi most a fiú háta mögé feküdt, aki féloldalt fordult, az egyik lábát behajlítva felhúzta, a férfi pedig a kezével irányítva benyomta a fiú fenekébe a farkát, majd gyorsan, hevesen mozogni kezdett benne, aztán váltott a kép, a férfi már a négykézláb álló fiú széttárt combjai között térdelt, óriási karója pedig gépies pontossággal járt előre-hátra a fiú végbelében. Egészen közelről láthattuk, ahogy a hatalmas farok hátrasiklik, csaknem a makk pereméig, hogy aztán erőteljes lendülettel újra tövig hatoljon a fiú testébe, szinte pattanásig szétfeszítve a lyuk záróizmát, mely gyűrűként feszült az öklelő, vastag dorong köré.
- Te, ez a pasi ronggyá bassza annak a szerencsétlen kölyöknek a végbelét - mondtam, de a hangom már remegett. - Hogy lehet elviselni ekkora farkat? Pont olyan, mintha karóba húzták volna azt a szegény fiút.
- Vajon milyen érzés lehet, ha... - kezdte Gabi, de elfulladt a hangja.
A kamera most a fiú arcát mutatta, aki szemét szorosra zárta, fiatal arcán időnként fájdalmas fintor futott át, amikor az óriási farok a teste mélyére hatolt, láthatóan nagyon szenvedett a dugástól. A férfi egyre hevesebben mozgott benne, közben a fiú napbarnított hátát és gyöngyházfehér, sima ülepét simogatta. A kísérő zene elhalkult, csak a férfi szapora lihegését, a fiú nyögését, meg a gyorsuló ütemű csattogást lehetett hallani, amint a férfi ágyéka a fiú fenekéhez csapódott.
Izgalmunk egyre nőtt, már mindkettőnk fütyköse az égnek meredt, a kissé hátrahúzódott fitymánk alatt a makkunk hegye nedvesen csillogott az erekciós cseppektől, láttam, ahogy Gabi furkója végén kibuggyan egy víztiszta, nyúlós csepp, a hasára csurran, hosszú, ezüstösen csillogó szálat húzva a makk hegye és a hasa közé.
A filmen a fiú hanyatt fordult, széttárt lábait felhúzta a mellkasáig, a férfi pedig újra a végbelébe vezette a dorongját, aztán a fiú a férfi nyakát átkulcsolta a lábaival és a saját farkával kezdett játszani, mely időközben lelankadt, de a simogató kéztől hamarosan újból ágaskodni kezdett. A férfi hirtelen felegyenesedett, hatalmas farkát kihúzta a fiú testéből, vaskos makkját a kezével kezdte ingerelni, és néhány mozdulata után már fröcskölt is a spermája a fiú hasára. A fiú szétkente a hasán és mellkasán a nyúlós masszát, a férfi pedig az ő farkával kezdett játszani, a keze szaporán siklott föl-le rajta, egyszer csak a fiú hangosan felnyögött, arcán gyönyör futott át, és nagy adagokban kilőve a magját, elélvezett.
Gabi felé fordultam, de még mielőtt megszólalhattam volna, hirtelen felült, az ágyékomhoz hajolt, és szinte rávetette magát keményen feszülő, merev fütykösömre. Megmarkolta, hátrahúzta a fitymámat, és a következő pillanatban a szívverésem is megállt, mert éreztem, hogy a szájába veszi a makkomat és puha nyelvével finoman dörzsölgetve nyalogatni kezdi a hegyét. Ahogy megéreztem a fütykösöm végén a bársonyosan lágy, meleg nedvességet, olyan csodálatos gyönyör futott át rajtam, hogy egész testemben remegni kezdtem, és hangosan nyögtem az élvezettől. Gabi most az oldalára fordult, közelebb húzódott hozzám, így nagy, erőtől duzzadó furkója éppen az arcom előtt táncolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 08:07
Szopás után jön a seggbe dugás,
#3 author04 2013. 03. 21. csütörtök 09:38
Köszönöm!
#2 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:07
Kellemes volt.
#1 Törté-Net 2013. 03. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?