A+ A-

Márti 5. rész - Kert

Pétert sehol sem találtam, ahogy visszaérkeztem a barátnőmtől. Aztán eszembe jutott a hátsó kert, talán ott van. Ledobtam magamról mindent, és felvettem a bikinim. "Legfeljebb napozok egyet" - gondoltam, és elindultam hátra. Mikor megláttam Péter izmos testét a fűben, mögé lopóztam. Észrevettem a könyvét a hátánál, azt hittem, vizsgál valamit a földön. Megérintettem a vállát, és olyan rémülten fordult hátra, mintha éjfélkor értem volna tetten egy kihalt temetőben. Akkor jöttem rá, hogy maszturbált, mikor megláttam az ágaskodó farkát, ami elé odakapta a törülközőt.
- Bátyó! Ennyire hiányzom? - kuncogtam rajta. - Pár órára elmegyek, és máris vigasztalod magad?
Nem tudtam, mitől zihál jobban: a tettenéréstől, vagy attól, amit előtte csinált. Láttam, hogy megkönnyebbül, és lassan feloldódik a feszültsége. Kimerülten felkönyökölt.
- Atyám! Még sose kaptak onanizáláson! - hitetlenkedve csóválta a fejét, és kínosan vigyorgott.
- Rá se ránts! Ilyen szép nagynak még úgysem láttalak eddig - mondtam neki elismerően, hogy valamennyire helyreállítsam megtépázott önbizalmát. - Nem baj, ha én is napozok egyet?
- Gyere, bekenlek - ajánlkozott Péter, és elhúzta a plédről a szétszórt holmikat.
- Csak óvatosan, mert a múltkor megégtem egy picit a nudin - figyelmeztettem őt, és letelepedtem mellé.
- Hol?
- A bikinialsóm szélénél, meg a melltartó alatt. - Jólesően nyögdécseltem, mikor a hátam masszírozta. Ahogy hátrapillantottam, a duzzadó makkjával néztem farkasszemet, amit már nem is takargatott. Súlyosan himbálózott, ahogyan közben Péter a felsőtestemen dolgozott.
- Szerinted jó ötlet itt provokálni a szomszédokat? - kérdeztem a lába közé sandítva.
- Nyugi, csak mi ketten vagyunk. A gyerekek a szomszédban már rég beköptek volna, ha meglátnak. Te is kipróbálhatnád - ajánlotta kis szünet után. - Isteni valakit meztelenül masszírozni!
- Emlékszem rá a koleszból - mondtam, és borzongva éreztem, hogy nedvesedik a lukacskám. - Gyakran masztizol? - kérdeztem.
- Épp az utolsó dugásomon járt az eszem, amikor kijöttél. Azóta be kell érnem Marok Marcsával. A szobádból kihallatszó zajokból ítélve nem masztizok gyakrabban, mint te. Apropó! Egyszer megmutathatnád, hogy csinálják maguknak a lányok!
- Semmi különös ... Benedvesítem az ujjam, és ... - Olyan fáradt vagyok! - sóhajtottam. - Egész délelőtt bicikliztünk a parton. Éreztem, hogy Péter felülről benyújtja tenyerét a bikinialsómba, hogy bekenhesse a sajgó vörös csíkot.
- Milyen izgató a feneked! - Nyeltem egy nagyot - Mi olyan izgató benne?
- Szép kerek. Kemény és mégis rugalmas.
Éreztem, hogy megkeményedik a mellbimbóm.
- Legszívesebben én is nudiznék veled! Szeretnéd? - kérdeztem lehunyt szemmel motyogva. - És ha Anyuék kijönnek?
- Őket is levetkőztetjük - tódította Péter - Szerintem élveznék.
- Akkor hát rajta! - biztattam, és engedelmesen megemeltem a csípőm, hogy lehúzhassa rólam a bugyim. Tudtam, hogy megint feláll a farka, mikor megmutatom neki a popsim, meg a bozontom. Annyira megszerettem vele a meztelenkedést! Tilos volt, de azt is játszhattuk, hogy ártatlan szórakozás. Melltartóm kikapcsolva a hátamra feküdtem. Ahogy felemeltem a lábam, láttam, hogy bátyám megnyalja a száját, mint amikor a strandon húztuk egymást.
- Emlékszel, mit játszottunk Berényben? - kérdeztem tőle, és a szemébe néztem.
- Csak most nincs senki, akit zavarba tudnánk hozni.
- Hááát, ahogy az előbb elnéztem a fütykőd... - Nem elég, ha engem felizgatsz?
- Na jó, de akkor most te jössz! - jelentette ki, és visszaült a pokrócra. Óvatosan felültem, vamposan leeresztettem a szempillám, talányos mosoly ült ki az arcomra, és hagytam, hogy lassan, NAGYON lassan lecsússzon a bikini felsőm.
Csak néha kaptam el a tekintetét, mert alig tudta levenni szemét a meg-megrezzenő melleimről. Én is lepillantottam, és láttam, hogy a cicibimbók körül egészen libabőrös lettem. Kidugtam a nyelvem, alaposan megszopogattam a mutatóujjam, majd lassan körözni kezdtem rajtuk, hol az egyiken, hol a másikon. Úgy belefeledkeztem, hogy először nem is vettem észre, hogy a hegyes nyelvem magától kibújt az ajkaim között, mintha be szeretne segíteni az élvezetbe. Mikor felnéztem és megláttam Pétert, ahogy lassan a dákóját masszírozza, tudtam, hogy lesz egy kisebb orgazmusom. A másik kezemmel én is a lábam közé nyúltam, és nyögdécselve a puncimra szorítottam a tenyerem, hogy érezzem a nedves lüktetést a hüvelyemben. Nem tudom, a bátyám észrevette-e egyáltalán, hogy egy picit meghaltam, mindenesetre most ő vette át a kezdeményezést. Feltérdelt, majd félig elfordult, hogy élvezhessem izmos feneke látványát. A makkján benedvesítette a középső ujját, hátranyúlt, belefúrva pillantását az enyémbe.
- Tudod milyen jó, mikor így feldugom magamnak a fenekembe - nyögte - Látod, ahogy az ujjam eltűnik a szűk lukamban? - Ettől mindig feláll a farkam!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.93 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 12. 28. vasárnap 07:38
Jó.
#7 feherfabia 2014. 11. 27. csütörtök 06:05
8P
#6 tiborg 2013. 01. 2. szerda 06:32
A sztori kituno es futtatasa normalis.Velem is igy tortent.csak attol felek!??!hogy te Wanda darling tul fogsz loni(remelem)a moral hataran??!
Eddig a sorozat 50.
#5 jani 2003. 06. 28. szombat 08:11
Ez még mindig csak képzelődés.
#4 xy 27 2003. 06. 25. szerda 21:44
8 pontocska
#3 TheChronic 2003. 06. 25. szerda 13:03
Kezd egyre forrósodni a hangulat..."reggel hugom,este dugom"...örök érvényűnek tűnik a mondás :)))
#2 bismester 2003. 06. 25. szerda 04:37
gyanús, mintha már olvastam volna valahol... ezt is...
#1 Törté-Net 2003. 06. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?