A+ A-

Hogyan lettem hivatásos 1-2. rész

1. - Sebességváltótól a szendvicsig
Megbasztak többen egyszerre... és -számomra teljesen megdöbbentő módon-nagyon jó volt.
De kezdem az elején:
35 éves vagyok és elváltam három éve. A jelenlegi pasim nős és hetente egyszer találkozhatunk, mert nagyon elfoglalt. Ilyenkor jókat kefélünk és néha még beszélgetünk is.
A gondom az, hogy a heti 1 aktus az kevés, ráadásul csak az ágyban tesszük. Ez eddig jó is volt, de az utóbbi időben valami megváltozott bennem. Valami mást akartam, izgalmasabbat, változatosabbat. Először csak erotikus álmaim voltak, aztán a neten nézegettem pornó videókat, majd betévedtem az interneten egy szexshopba és kéjelegve nézegettem a különböző eszközöket. Nagyon izgalmas volt. A kedvesemet rá tudtam beszélni, hogy próbáljuk ki az anális szexet, gondolván olyat otthon úgysem kap. Ebbe még bele is ment és egész jó volt. De ennyi. Maradtak a kényelmes pózok avval a kiegészítéssel, hogy néha a seggemet is megujjazta, ha nyalta a pinámat. Ez nagyon jó érzés volt, többször is elélveztem, de egy kiszámítható orgazmus még nem feltétlenül elég. (Bár lehet, hogy mások ezt nem így gondolják.)
A pohár akkor telt be, mikor már a szupermarket parkolójában is azon fantáziáltam, hogy a szembejövő pasik közül melyiknek mekkora farka lehet és hogyan használhatja. Mikor beültem az autómba és megfogtam a sebességváltót, azt néztem, hogy milyen lenne, ha beleülnék. De jólneveltségem közbeszól, hogy milyen nő az ilyen, aki ennyire elszakadt a valóságtól és csak kefélne.
Neveltetésem folytán fellépő gátlásaim ideig-óráig féken tartottak, de aztán az jutott eszembe, hogy miért is kellene nekem "jónak" lenni. Ha nem ártok másoknak, miért baj az, ha kényeztetem magam? Így hát bevásároltam a szexshopban. Vettem egy méretes vibrátort, gésa golyókat, sikosítót, anális játékszert, és persze tisztasági csomagot, hogy mindezeket higénikusan használhassam.
A munkahelyemre már nem farmerban jártam, hanem szoknyában, combfixben és tangában. Olykor-olykor a gésagolyók is a pinámban voltak a munkahelyen, de olyan hamar lucskos lettem, hogy nem volt szerencsés, mert nem akartak nyomokat hagyni magam után.
Így tengettem az életem egészen ma estig.
Délután bevásárolni mentem a közeli szupermarketbe. Miután bepakoltam a kocsi csomagtartójába és elindultam megint bizseregni kezdett a pinám. Hiába, hogy két napja keféltem, valahogy most is dughatnékom volt. Baszni akartam piszkosul.. Nem feltétlenül pasival, de valami izgalmat akartam. Mást, mint eddig. Valami kurvásat, meghökkentőt. Ahogy ültem a piros lámpánál az autóban, elhatároztam, hogy este, mikor már besötétedett, elmegyek autókázni, viszek magammal gumit és néhány segédeszközt, valahol asz országút szélén leállok és meztelenre vetkőzve masztizni fogok... esetleg még a sebváltóba is beleülök. Ahogy a döntés megszületett, már könnyebb is volt.
Alig vártam az estét, hogy besötétedjen. Mikor ez megtörtént fogtam egy csomag kotont és bugyi nélkül, elöl gombos ruhában elindultam.
Alig, hogy beültem az autóba máris nedvesedni kezdtem. Még jó, hogy hoztam törülközőt, így azt a fenekem alá tettem. Vezetés közben lassan, egyenként gomboltam ki a ruha gombjait. A városban még nem mertem teljesen kigombolkozni, mert féltem, mi van ha megállít egy rendőr. Óvatosan vezettem, közben az egyik kezemmel először a melleimet simogattam, majd egyre lejjebb. Mikor a csiklómhoz értem, már teljesen nedves volt.
Izgatott, hogy szinte teljesen meztelenül vezetek és a velem szembejövő autók mit sem sejtenek abból, hogy mi is történik a kocsiban. Éreztem, hogy két kézzel kell fognom a kormányt, mert egész másfelé koncentrálok, márpedig a vezetés veszélyes üzem.
A magammal hozott vibrátort a lábam közé raktam és így vezettem. Az ötlet nem vált be, mert hamar elértem az orgazmus határát, pedig még nem akartam elélvezni. Az első lehetséges helyen lekanyarodtam a főútvonaltól és igyekeztem egy olyan helyet keresni, ahol kedvemre játszadozhatok magammal.
Az úton kevés autó járt. Egy facsoportnál rákanyarodtam egy földútra, ahol a fák eltakartak, de mégis megvolt az izgalom, hogy mellettem emberek közlekednek, mégsem látják, hogy mit csinálok.
Lekapcsoltam az autó lámpáit és teljesen átadtam magam az élvezetnek.
Először csak cirógattam, simogattam a csiklóm, majd pedig a vibrátort rezegtettem és toltam be mélyen magamba. A műfasz teljesen kitöltött, de még így is hiányérzetem volt. Ezért anyaszült meztelenül kiszálltam és a hátsó ülésre térdeltem, pinámmal mélyen beleülve a szerszámba, seggemet kipucsítva középső ujjammal a lyukat izgatva.
Az érzés leírhatatlan volt. Már éreztem, hogy az orgazmus csak másodpercek kérdése... amikor kinyílt az autó ajtaja és egy nagydarab, szőrös fickó benyúlt, kitépte a kezem a seggemből és kihúzta belőlem a műfaszt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2014. 03. 22. szombat 07:41
Tetszik
#11 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:18
Nem rossz.
#10 Kerpeten 2013. 08. 23. péntek 22:38
Elég jó smile
#9 sztbali 2013. 02. 5. kedd 19:35
A végét hamarosan megértjük; de egyébként jó.
#8 Leila 2013. 02. 5. kedd 16:59
Még nincs vége. Ez a történet egy része. Együtt küldtem be a folytatással, csak az még nem került fel. A koton kérdés is megoldódik a folytatásban. Köszi az észrevételeket, igyekszem világosabban fogalmazni. smile )
#7 Loene 2013. 02. 5. kedd 13:20
Az én problémám, az hogy nem csak a végét de az utolsó részben több helyen is hiányosnak, tartom, akkor most volt koton vagy nem? Hányan is voltak ott pontosan? És ehhez hasonló kérdések kavarognak a fejembe, a történet maga tanulságos és elvezhető volt ezek ellenére. Hajrá csak így tovább.
#6 dönci 2013. 02. 5. kedd 12:41
Alapvetően az ilyen kényszerítős-erőszakolós történetek nem szoktam a kedvenceim közé tartozni, de ezt leszámítva egész rendben van! Viszont Gibbon2-höz hasonlóan én is úgy érzem, hogy a eléggé el van vágva az aktus közepénél, és ez némileg zavaró.
#5 gibbon2 2013. 02. 5. kedd 12:23
A vége hiányzik de jó!
#4 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:17
Szerintem egész jó smile
#3 gyuri0926 2013. 02. 5. kedd 08:11
Tudom sokaknak nem fog tetszeni a kotontól (kondomtól) tovább nem olvastam , nem voltam kíváncsi rá .
#2 Rinaldo 2013. 02. 5. kedd 07:09
Ribancka jól megkapta.
#1 Törté-Net 2013. 02. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?