A+ A-

Hogyan lettem hivatásos 4. rész - Mindennek meg kell fizetni az árát

Elég nehézkesen értem haza. Sajgott minden testrészem, zúgott a fejem és kalapált a szívem. Mikor otthon levetkőztem és bebújtam egy kád forró vízbe elsírtam magam. Nem tudom miért, de valahogy kitört belőlem minden. Végig gondolva az estét csak egyetlen dolgot bántam, hogy nem húzattam a pasikkal gumit. Az összes többit nagyon élveztem... és ez megriasztott. Egy mocskos kurvának éreztem magam, akit összetörtek, és utána újra összeraktak. Már nem voltam ugyanaz, mint tegnap. Három pasi baszta meg a pinám, a seggem és a szám és semmi szégyenérzet nem volt bennem, csak aggodalom, hogy mi van, ha összeszedtem valam betegséget.
A hétvége nyugodtan telt (érzéki álmok nélkül) és hétfőn felhívtam a nőgyógyászomat, hogy kérjek egy időpontot. Meg is adta, így kedden már fogadott. Magánpraxisára mentem, mert ott nem kellett várni. A magánrendelő egy park közepén álló kastély szerű épület egyik külön szárnyában van. Kellemes váróval, napi kisműtéteket végezhető műtővel és két vizsgáló helyiséggel, nagy parkkal körülvéve.
A váróterem otthonos, barátságos és az asszisztens is kedves, mosolygós, szőke nő. Az orvosra várni kellett és mivel én voltam az utolsó beteg az napra, az asszisztens megkérdezte, hogy hozhat-e egy teát. Mivel elég ideges voltam elfogadtam, mert avval is telt az idő. Mikor megkérdezte, hogy miért is vagyok itt (az éves szűrővizsgálatom 2 hónappal előtte volt), nem akartam elmondani, de addig erősködött és hivatkozott a titoktartási kötelezettségére, hogy elmeséltem neki. Persze nem mindent, de a nagyját. Azt, hogy hogyan kerültem olyan helyzetbe, hogy három pasival szexeltem gumi nélkül, nem mondtam el, csak a többit, azt sem részletesen.
Először kicsit meghökkenve nézett rám, majd el kezdett kérdezgetni. Én nem szívesen válaszoltam, de mikor elmesélte, hogy a férjével neki is bajai vannak, mert ritkán kefélnek és ő is vágyna egyszer már egy jó kielégülésre, kicsit megnyugodtam és néhány pikánsabb részletet is elárultam.
Aztán megérkezett az orvos, megvizsgált, kenetet, vért vett és közölte, hogy első ránézésre semmi baj, de várjuk meg az eredményeket, ami következő héten lesz meg. Viszont erősen ajánlotta, hogy a barátommal ne szexeljek addig, mert nem lehet tudni, hogy mi is van.
Kicsit nyugodtabban mentem haza és mikor a pasim hívott, hogy mikor tudunk találkozni, egy mondvacsinált ürüggyel lemondtam a találkát. Egyébként sem volt sok kedvem szexelni vele, míg nem tudom, hogy van-e valami bajom. Nem akartam, hogy miattam bajba kerüljön és akár ő, akár a neje beteg legyen az én szexéhségem miatt.
A hét hátralévő napjai gyorsan elteltek, bár néha voltak erotikus gondolataim, de ahogy a veszélyre gondoltam, aminek kitettem magam, nem nagyon kellett lebeszélni magam egy újabb esti autókázásról.
A következő héten hétfőn hívott az orvos asszisztense, hogy kedden este menjek be a leletekért, de úgy, hogy a doktor úr is tudjon beszélni velem. Megijedtem, de megnyugtatott, hogy nincs különösebb baj, de beszélnünk kell. Aggódtam, de nem volt mit tenni, meg kellett várnom a másnapot. Este fél nyolckor tudott csak az orvos fogadni, megint én voltam az utolsó páciens. Mikor beléptem a váróba, az asszisztens csajszi éppen indulóban volt és feltűnt, hogy milyen jól nézett ki. Szőke haja ki volt bontva és fekete bőrcucc feszült a testére. El is neveztem gondolatban Szőke Bombázónak. Köszönt, majd mosolyogva távozott.
Ekkor kinyílt a vizsgáló ajtaja és az orvos behívott. Az arcát zöld maszk takarta el, és kért, hogy vetkőzzek le, mert kell még egy vizsgálatot végeznie. Kicsit furcsállottam a maszkot, de a vizsgálat hírére egészen pánikba estem, hogy baj van. Erre megnyugtatásképp megmutatta a leleteimet, amelyek negatívok voltak, csak mondta, hogy még egy kenet kell.
Kelletlenül, de bementem az öltözőbe és levettem a bugyimat. Mire visszaértem a doki már felkapcsolta a vizsgáló asztal fölötti lámpát és mikor megkérdeztem minek a maszk, azt mondta, hogy vannak vizsgálatok mikor kell. Ezután felsegített a vizsgáló asztalra és kérte, hogy csússzak lejjebb és akasszam be a lábam az erre kiképzett helyre. Nagy levegőt vettem, becsuktam a szemem és lejjebb csúsztam. Mikor beakasztottam a lábam, éreztem, hogy egy bőrszíjjal kikötözi. Mire felültem a másik lábam is a kengyelben volt és a doki mellett egy másik szájmaszkos pasi állt és fogta a lábam, hogy ki tudja a doki kötözni.
Ekkorra nyilvánvalóvá vált, hogy itt nem olyan vizsgálat lesz, amilyenre én gondoltam. Felháborodásomban kiabálni kezdtem, hogy azonnal oldozzanak el és különben is mit képzelnek, ez az orvosi titoktartás megsértése... és még nem tudom miket kiabáltam, egészen addig, míg rá nem eszméltem, hogy vigyorognak a maszk alatt. Mivel a bőrszíjakat nem tudtam kioldani, abba hagytam a rángatózást, a kiabálást és rájuk néztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi
2014. 03. 22. szombat 07:42
Nem rossz Válaszolok rá!
#6 A57L
2013. 11. 26. kedd 06:19
Elég jó. Válaszolok rá!
#5 Kerpeten
2013. 08. 23. péntek 22:57
Várom a folytatáást nyes Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2013. 03. 26. kedd 12:23
Kellet neki pletykálkodni. Válaszolok rá!
#3 genius33
2013. 03. 19. kedd 07:22
Kellemes smile Válaszolok rá!
#2 hairy_pussy
2013. 03. 19. kedd 06:31
Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 03. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!