A+ A-

Hogyan lettem hivatásos 3. rész

És hagyták, hogy élvezzek. Ilyen hosszú orgazmusom még nem volt. Arra eszméltem, hogy Mr. Big alattam hörög és pulzáló farka forró ondóval tölti meg a puncimat. Úgy tűnt egyszerre élveztünk el. Percekig mozdulni sem bírtam a gyönyörtől, de úgy tűnt ő sem. Hagyta, hogy farka magától lekókadjon és csusszanjon ki lucskos pinámból.
- A francba! Te tényleg ribanc vagy. Még soha nem éreztem, hogy egy pina így összeszorítsa a farkam és pulzáljon rajta... - mondta szinte meghatottan. - Jó kis suna vagy babám!
Ahogy a farka kijött belőlem, a gecije is el kezdett csurogni végig a combomon. Cingárkát ez izgalomba hozhatta, mert maga elé fordított és minden teketória nélkül belém nyomta a farkát. Cingárka farka is cingárka volt. Erre mondják a pasik azt, hogy átlagos, a csajok meg, hogy inkább kicsi. De sokáig nem moralizálhattam ezen, mert Vaku (hívjuk csak így a harmadikat) elém állt és be kellett kapnom a faszát. Ez egyáltalán nem esett jól. Cingárka dákója lötyögött a puncimban és így semmifajta élvezetet nem jelentett. Vaku pedig a lelkesedés semmi jelét nem mutatta, csak egyszerűen szopatni akart.
Nincs semmi bajom az orális szexszel. Van pasi, akinél szeretem csinálni és van akinél nem. Ez általában a szagától, ízétől függ. Egy dolog van amit nem szeretek, ha az arcomra élveznek. (Ez eddig egyszer történt csak meg, az is véletlenül, de a pasit azonnal otthagytam.)
Szóval Vaku egykedvűen betolta a farkát a számba és egyik kezével az államat tartotta, a másikkal a fejem tetejét és nemes egykedvűséggel ki-be járatta. Nem zavarta, hogy öklendezem, hogy könnyezem, hogy majd megfulladok. Csak huzogatta ki-be. Baszta a számat.
Cingárka megunhatta, hogy csak lityeg-lötyög a pinámban, ezért kiszabadított Vaku szorításából és hanyatt döntött az autó motorháztetőjére, szét tárta a lábam és belém hatolt. Így egy kicsit már éreztem, hogy van bennem valami, de Mr. Big után ez még mindig kevés volt. Ezt ő is érezhette, mert gondolt egyet, felállított, majd Vaku dölt a motorháztetőre és húzta a fejem rá ismét a farkára.
Ezt már nem bírtam állva és térdre rogytam. Úgy látszott ez tetszett a fiúknak, mert Vaku is leült a földre, széttárta a lábát és a fejemet így kényelmesen tudta rászorítani a farkára. Én menekültem volna, de ő csak addig engedte, hogy felemeljem a fejem, amíg levegőt vettem. Hasonlóképp szopatott, mint Mr. Big, csak erőszakosabban, ellentmondást nem tűrően, flegmán.
Cingárka megunva, hogy nem vagyok elég szűk, a fenekemet kezdte izgatni. Miközben a fütyije siklott bennem ki és be, a hüvelykujját benyomta az anusomba. Mikor erős, vastag hüvelykujját durván benyomta fájt, de Vaku szopatása nem engedett tiltakozni. Mr. Big miközben nézte, hogy engem basznak és szopatnak, elkattintott egy-két fényképet. Csak a vaku villanását érzékeltem.
Ezt megunva odalépett hozzánk és széthúzta a fenekemet, felkínálva Cingárkának. Ez volt Cingár nagy pillanata. Hüvelykjét kivéve, a farkát olyan elementáris erővel lökte a seggembe, hogy fájdalmamban majdnem megharaptam Vaku farkát, aki ezt nagyon zokon vette és kihúzva a számból legnemesebb szervét, rákiálltott Cingárkára, hogy finomabban csinálja, mert benne esik kár.
Cingárka elnézést kért és finomabban mozgott a seggemben, és hosszú hajam megfogva hátrafeszítette a fejem, így Vaku ismét a számba tolhatta dárdáját. Ez a póz igencsak megnyerhette Mr. Big tetszését, mert csinált még néhány képet.
- Idenézz kurva! - szólított fel és hátrafeszített fejemről, számban Vaku farkával csinált pár totált. - Ezekről a képekről bárki felismerhet... - mondta és röhögött kajánul.
Erre gondoltam én is, de sokáig nem volt idő ezen meditálni, mert Cingárkának már nem sok kellett a seggemben. És mivel még nem akart elélvezni, kivette a farkát. Közben Mr. Big fasza ismét mereven állt, bevetésre készen. Vaku is megunhatta már, hog y csak szopat, felállt és nemes egyszerűséggel a motorháztetőre lökött és széttárt lábam között elkezdte a lucskos pinámat nyalni.
Ezen teljesen megdöbbentem. Hiszen még én sem tenném meg, hogy a gecis puncimat engedem nyalni, mert ez olyan undorító. De szemmel láthatólag Vaku ezt igen kedvelte és nem zavartatta magát. Viszont remekül nyalt. Ő csak a csiklómat izgatta, de azt olyan tehetséggel, hogy el is felejtette velem az elmúlt percek kínszenvedését és ismét felkorbácsolta a vágyaimat.
Miután Vaku tisztára nyalta a puncim, hanyatt dölt az autó elé és beleültetett a faszába. Nem volt akkora, mint Mr. Bigé, de kitöltött és egészen mélyen belém tudott hatolni. Ahogy beleereszkedtem, újra kéjes érzések jártak át. Egyre intenzívebben lovagoltam rajta. Ő megfogta a két farpofámat és széthúzta, felkínálva segglyukamat a mögöttem térdeplő Cingárnak. Úgy látszik okult az előzőekből, mert most egy kis játszadozással, finoman tolta a seggembe. Ki-be húzkodva farkát, egyre mélyebbre került belém egészen addig, amig golyói a gátamat csapkodták.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 22. szombat 07:41
Jóóó
#7 A57L 2013. 11. 8. péntek 04:44
Nem rossz.
#6 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 09:22
Túl tömény. Nem tetszik.
#5 Rinaldo 2013. 02. 21. csütörtök 10:41
Megkapta ami ki járt neki.
#4 genius33 2013. 02. 21. csütörtök 07:20
Szuper kis olvasmány ez én mondom nyes
#3 Pavlov 2013. 02. 21. csütörtök 06:42
Kissé közönséges...
#2 Loene 2013. 02. 21. csütörtök 00:29
Mozgalmasabb volt, mint az előző rész. A végére a gumi szerepére is fény derült.
#1 Törté-Net 2013. 02. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?