Láncreakció 4. rész

Szavazás átlaga: 7.98 pont (205 szavazat)
Megjelenés: 2012. október 9.
Hossz: 13 861 karakter
Elolvasva: 8 353 alkalommal
Két nap múlva elbicikliztem
J
alf
uh
alf
ás
alf
alf
khoz
. Tudtam, csak az öreg lesz otthon a többiek dolgozni vannak. Hallottam, hogy az udvar hátuljában motoszkál valaki. Az öreg
J
alf
uh
alf
ás
alf
z
volt az. Mikor meglátott elébem jött. Látszott rajta örül nekem.
– Mi járatban öcskös? – kérdezte miközben lekezeltünk.
– Jó hírem van, kibékültek – mondtam.
– Ennek örülök, kérdeztem Pistát miután hazajött, de csak annyit mondott, hogy már minden rendben van, de többet nem tudtam kihúzni belőle. Annyit láttam rajta nagyon meg volt elégedve. – mondta az öreg.
– Hát meg is lehetett – vágtam közbe.
– Mesélj, mit tudsz?
– Amit mondok az kettőnk között marad? – kérdeztem.
– Persze, hallgatok, mint a sír – ígérte az öreg.
Elmeséltem, amit láttam és hallottam. Közben átéltem újra a látottakat, és persze fel is állt a faszom mesélés közben. Az öreg érdeklődve hallgatta, amit mondtam. Amikor odáig jutottam, hogy a nagybátyám elkezdte dugni Pistát, közbe szúrta az öreg:
– Sejtettem én, hogy van köztük valami. Néha innen mentek vissza Szombathelyre, és a tekintetük árulkodó volt, biztosat viszont nem tudtam, rákérdezni, meg nem akartam. Megjegyzem a nagybátyád nagyon jól mutatott egyenruhában, sokszor elgondoltam, hogy milyen jó lenne vele eljátszadozni. De hát a fiam barátja volt.
– Köszönöm, hogy mindezt elmondtad, ez néhány dolgot más megvilágításba helyez. Persze egy szót sem szólok róla senkinek.
– És te hogy vagy – tért át más témára az öreg, miközben megragadta a még mindig meredező dákómat.
– Én meg vagyok, remélem meg is leszek – mondtam eléggé kétértelműen.
– Jó is lenne – vette azonnal az öreg.
– Hát nem nagyon bírom ezt a hőséget – tereltem másra a szót. Legszívesebben állandóan a vízparton lennék, vagy benn a vízben. Ott talán jobban kibírható. – mondtam
– Megyek is, mert megígértem a nagybátyámnak, hogy lemegyünk a tóra pecázni, vagy ha a halak nem kapnak, akkor fürödni.
– Hova szoktatok járni – kérdezte az öreg.
– Hát ahol a múltkor találkoztunk – mondtam, és talán el is pirultam, mert eszembe jutottak miket műveltünk az öreg Juhásszal. Az csendes hely, nem jár arra senki, az úttól távol van és bokrok is takarják. Láttam beindultak az agytekervényei az öregnek, mert azt mondta:
– Mi lenne, ha „véletlenül” arra járnánk Pistával?
– Én örülnék neki, a nagybátyámnak sem igen lenne ellenvetése, ha meglátná Pistát. – mondtam.
– Akkor úgy intézem, hogy öt óra felé arra megyünk Pistával. Majd azt mondom neki meg kell forgatni a szénát.
Ebben maradtunk. Hazabicikliztem. Vagyis nem haza, hanem a nagybátyámhoz, de hozzá már úgy jártam, mintha hazamennék. Ő is nemrég érkezett haza a munkából. Nagyon szidta a hőséget. Majd azt mondta:
– Akkor lemegyünk a tóhoz?
– Persze mondtam, de ilyen melegben nem fognak a halak harapni.
– Nem is pecázni, mondta, hanem fürödni.
– Rendben, de nincs nálam a fürdőruhám, haza szaladok érte.
– Ne hülyéskedj már, minek a fürdőruha, úgyis láttuk már egymást meztelenül, remélem nem szégyelled magad előttem pucéron.
– Dehogy is. Vágtam rá.
– Ha már itt tartunk, valamelyik nap észrevettelek a padláson, amikor itt volt Pista. Nem szóltam, mivel úgy voltam vele, hogy így megismered a dolog másik oldalát is. Azt, hogy mi ezt már nem először csináltuk Pistával.
Pár percig meg sem tudtam szólalni. Arcomra lehetett írva, hogy mennyire megdöbbentem.
– Nyugodj meg, nem haragszom rád, ha akartam volna, úgy intézem, hogy ne tudj meg semmit, de az én akaratom is volt, hogy láss mindent. Azt is észrevettem, hogy téged is inkább az érett férfiak érdekelnek, mint a lányok. Láttam, hogyan nézel az öreg
J
alf
uh
alf
ás
alf
zr
alf
a
, meg Pistára.
Na, ez volt a kegyelemdöfés. Ennyire átlátszó és kiismerhető vagyok?
– Ráadásul – folytatta, Pistának is nagyon tetszel. Említette nekem, és ahogy néha ránéztél láttam neked sem közömbös. Forgatta meg a kést bennem a kijelentésével a nagybátyám.
Teljesen kész voltam. Elvoltam a saját világomban, nem is sejtve, hogy mások úgy átlátnak rajtam, mint a szitán.
– Na, az öreg Juhásszal meg vigyázz, mert neki aztán főleg tetszel. Engem is kerülgetett, mikor katona voltam, de valami miatt, meghátrált. Pedig jól megmogyoróztam volna az öreget. – nevetett a nagybátyám.
– Ennyi lelkizés után, talán mehetnénk is. – mondta.
– Menjünk – vágtam rá, miközben emésztettem a hallottakat. Nem említettem, hogy késői a figyelmeztetés, ami az öregre vonatkozott. Végiggondolva azonban rájöttem, hogy könnyebb nekem is a nagybátyámnak is, hogy nem kell egymás előtt alakoskodnunk. A viszonyunk még közelebbivé vált az elmúlt percekben.
– Tényleg nem haragszol? – kérdeztem
– Miért?
– Amiért meglestelek benneteket, mondtam szemlesütve.
– Ugyan, mondtam már, mivel időben észrevettelek, intézhettem volna úgy, hogy ne láss semmit, de én is akartam, hogy tisztába legyél a dolgokkal. Legalább tetszett amit láttál?
– Nagyon – vágtam rá azonnal. Talán túl gyorsan is, mert felnevetett.
– Ennek örülök.
Végre elindultunk a tóhoz. Most már gondolkodás nélkül a
J
alf
uh
alf
ás
alf
alf
k
tanyája mellett mentünk el. A tanyán nem láttunk senkit. Úgyhogy tíz perc múlva a megérkeztünk a tóhoz. Teketóriázás nélkül kezdtük ledobni magunkról a ruhákat, és utána irány víz. Nagyon kellemes volt, ahogy langyos víz lehűtötte, forró testünket. Gondolkoztam már rajta, hogy az emberek miért olyan prűdek? Miért nem vállalják fel a testüket? Miért nincsenek többet meztelenül? Nincs annál kellemesebb, mint amikor a lágy szellő körül lengi a máskor ruhától fedett testet. Ugyan ilyen kellemes érzés ruha nélkül fürdeni. Úsztunk, fröcsköltük egymást. Mint két kölyök úgy élveztük a vizet. Miután kellően lehűltünk és ki is fáradtunk a ficánkolásban, kifeküdtünk a napra, a magunkkal hozott törölközőkre. Most jobban szemügyre vehettem nagybátyámat. Szőrös testén megcsillantak a vízcseppek. Nem volt sovány, de kövér sem. Arányos teste volt, a karján, ha megfeszítette kirajzolódtak az izmok. Ami nagyon tetszett rajta, az a feneke volt. Szőrös volt az is, és nagyon formás. A bőre barna volt, de csak derékig, onnantól lefele fehér. A kontraszt nagyon erős volt, és nagyon izgató.
Ahogy ott feküdtünk elnyomott bennünket az álom. Nem tudom mennyit aludhattunk, amikor zörgésre ébredtünk, szinte egyszerre. Én nem lepődtem meg, a nagybátyám annál inkább. A két
J
alf
uh
alf
ás
alf
z
jött arra biciklire erősített villával.
– De jól megy egyeseknek – kiáltott hozzánk az öreg
J
alf
uh
alf
ás
alf
z
.
– Gyertek, hűsítsétek le magatokat ti is – kiáltott vissza nagybátyám.
– Hát az az igazság, hogy a széna megvár, nem várható eső. – mondta az öreg és már döntötte is le a biciklijét.
Pista tétovázott, de miután látta, hogy az örege benne van a dologban, ős is csatlakozott. Gyorsan megszabadultak ők is ruhájuktól, és irány a víz. Több sem kellett nekem meg a nagybátyámnak, mi is újra belevetettük magunkat a habokba. Újra kezdődött a csapkodás az úszkálás. Mindannyian nagyon élveztük. Ennyi meztelen férfitest láttán azonban nem maradhattam közömbös. A farkam kimutatta, hogy tetszik neki a dolog és elkezdett merevedni. Persze a többiek is így lehettek vele, mert először Pista majd a nagybátyám végül az öreg is meredő dákóval hancúrozott. Kijöttem a vízből és hanyatt fekve kifeküdtem a napra. Behunytam a szemem és élveztem a cirógató napsugarakat. A dákóm még mindig meredezett, de nem bántam. Halottam valaki mellém huppan. Kinyitottam a szemem Pista volt. Mellettem ült és engem nézett, vagyis inkább az egyre merevebb faszomat. Odanéztem, az övé is kőkemény volt. Nagyon izgatott amit láttam. A haja és bajusza vizes volt, ahogy a mellkasán levő dús szőrzet is. A legszívesebben belemarkoltam volna, de nem volt merszem. Nagyon akartam, hogy történjen valami, de nem tudtam hogyan fogjak hozzá. Közben nagybátyám és az öreg is kijött a vízből, mondanom sem kell álló szerszámokkal. Letelepedtek közvetlenül mellénk. Izzott a levegő, de nem a hőségtől, hanem a vágyaktól. Ahogy észrevettem a nagybátyám és az öreg
J
alf
uh
alf
ás
alf
z
egyre inkább elmerültek egymás nézésében. Az öreg nem sokat teketóriázott, benyúlt nagybátyám lába közé és megragadta a tökeit. Nagybátyám meglepődött, de nem húzódott el, hanem sóhajtott egyet, mint aki erre várt már régóta.
Pistára néztem. Nem nagyon volt meglepődve a történtek ilyetén alakulásán, talán ismerte már az örege ilyen vágyait. A keze megindult és elkezdte simogatni a mellbimbóimat. Nekem sem kellett több, a kezem rögtön a szőrös hasát, mellkasát kezdte simogatni. Felém hajolt és szájával kereste az én számat. Csókolózni kezdtünk. Izgató volt a felém áradó férfias dohány illata. Magára húzott, így már én voltam felül, továbbra is vadul csókolóztunk. Néha oldalra pillantottam, ott is folyt vad ölelkezés, nyalakodás. Az öreg a nagybátyám fenekét simogatta, kereste a lyukat, a bejáratot, ahová majd a szerszámát mielőbb be szeretné bejuttatni. Időközben én kerültem alulra. Lábaimat összekulcsoltam Pista derekán. Dákója így a fenekemmel került egy vonalba. Ki is használta az alkalmat, mert merev szerszámával döfködni kezdte a fenekemet, keresve a lyukamat. Egyre jobban felizgultam. Oldalra nézve láttam, hasonló dolgok történnek tőlem karnyújtásnyira. Nagybátyám és az öreg is fujtatott, lihegett miközben ölelkeztek, csókolóztak. Úgy nézett ki, mint akik mindjárt felfalják egymást annyira belelendültek. Az öreg egy pillanatra oldalra nyúlt és a félredobott nadrágja zsebéből elővarázsolt egy tégelyt és két kotont. Az egyik gumit odadobta Pistának, a másikat kibontotta és odaadta a nagybátyámnak, hogy húzza fel neki. Nagybátyám megfogta az öreg faszát és elkezdte felhelyezni rá az óvszert. Miután végzett, az öreg kibontotta a tégelyt és krémet tett az újára és nagybátyám lyukát kezdte bekenni, óvatosan egyre beljebb és beljebb juttatva a síkosítót. Ezt többször megismételte, a nagybátyám meg az öreg szerszámát kente be. Időközben Pista felhúzta a kotont a faszára. Úgy ráfeszült, hogy alig látszott. Az öreg átadta a tégelyt, így most az én lyukam kapott a síkosítóból. Oldalra pillantva láttam az öreg nagyon készülődik a behatolásra. Nagybátyám lábait a vállára vette miközben a faszát a lyukához illesztette és lassan kezdett behatolni. Mivel előtte már jól előkészítette a terepet így a behatolás könnyedén ment.
Pista is megkezdte az előkészületeket. Először egy újjal, majd kettővel kezdte tágítani a fenekemet. Felszisszentem, amikor három újjal próbálkozott. Rögtön abba is hagyta, és csak két újjal folytatta. Persze ez a két új is éppen elég volt, mert nagy keze volt Pistának. mikor úgy érezte kellően kitágultam megéreztem, hogy másfajta dolog nyomul a fenekembe. Egyre csak beljebb és beljebb hatolt, azt hittem sosem lesz vége. Miután teljesen belém nyomta a faszát, megpihent egy kicsit, hagyta hagy szokjam a dolgot. A mellőlem hallatszó szuszogások, ütemes csattanások jelezték, hogy az öreg beindult, és dolgozik keményen nagybátyámban. Nagybátyám nyögései lihegése jelezte, hogy élvezi a dolgot. Mint ahogy én is kezdtem élvezni, amikor Pista elkezdett mozogni. Először lassan, majd egyre gyorsabban. A tökei oda-oda csapódtak a fenekemnek. Hozzám hajolt és vadul csókolózni kezdtünk. A lábaimat még jobban összekulcsoltam a derekán, így még jobban éreztem a testét és löketeit. A gyorsuló tempó jelezte, hogy nemsokára elélvez. Az ujjaink összekulcsolódtak és a szorítása jelezte, rögtön a csúcsra ér. Így is történt. Egy hatalmas végső lökéssel és egy kiáltással jelezte, hogy most fog élvezni. Három-négy rángás futott végig a testén majd rám feküdve megpihent. Elkezdte csókolgatni az arcomat, majd a fülembe súgta, hogy köszönöm. Pár percig így maradtunk. Oldalra néztünk, hogy lássuk mi történik a szomszédban. Az öreg kitartóan döngette nagybátyámat, de látszott ott sem sok van hátra. Az öreg nyakán kidagadtak az erek és egy nagy fújtatással és pár lökettel kiürítette a tárat. Izzadtan és fáradtan hevertünk négyen egymás mellett a fűben. Nekem továbbra is mereven állt a dákóm és ahogy félrenéztem nagybátyám szerszámának sem sok kellett, hogy újra éledjen. A két
J
alf
uh
alf
ás
alf
z
tisztában volt vele, hogy még vannak feladataik, mert Pista elkezdte simogatni nagybátyámat, az öreg meg minden teketória nélkül bekapta a faszomat és elkezdte szopni. Lassan megfontoltan. Éreztem, hogy egyre jobban megkeményedik. Végignyalta a dákómat a tövétől a makkig és vissza. A nyelvével a makkom gallérját ingerelte, amitől az csak még jobban megkeményedett. Mellettem Pista is hasonlóan játszadozott nagybátyám szerszámával. Az arcára néztem és láttam rajta nem sokára elsül. A látvány olyan izgató volt, hogy nem tudtam visszatartani magam és a dákómból a sperma erőteljesen kilövellt, egyenesen az öreg arcába, bajuszára, hajára. Szinte ugyanekkor meghallottam nagybátyám kiáltását, aki szintén elélvezett.
Úgy feküdtünk ott négyen, mint akin átment az úthenger. Fáradtak voltunk, de boldogok. Pár perc múlva a megmosakodtunk.
Elbúcsúztunk, de az öreg utolsó megjegyzése azóta is a fülemben cseng.
– Ezt még megfogjuk ismételni!
Vége
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.98 pont (205 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. november 25. 00:43
#18
Nekem tetszett!
1
i
ivol
2016. augusztus 26. 12:04
#17
Igen, akinek az ízlés világának nem felel meg, az ne olvasson ilyeneket, mert nem kötelező. De meg lehet valakinek meg az a élvezet, ha szörnyülködhet másokon és közben nagyon igaznak érzi magát.
Továbbra is jó az írás. Remélem, hogy születnek a szerzőtől még ilyen írások.
1
t
tomm6
2015. október 9. 20:31
#16
A cím talán nem találó. Egy kis erőszak a nagy kanok között elmegy, akár fűszerezheti a kapcsolatot. Nagyon tetszett, várom a többi részt.
1
a
A57L
2014. november 21. 06:10
#15
A vége is jó lett.
1
g
gyorgy
2014. augusztus 10. 15:59
#14
tetszett olvasnák többet belőle.
1
tutajos46
2013. augusztus 2. 07:10
#13
Ajajjj.
1
o
older4me
2012. október 31. 15:14
#12
Bearhunter, egész jó, folytasd az írást. Negatív kritikával ne foglalkozz, csak ha építő, a buzizást meg ne vedd föl, nem érdemes. Hamarosan töltök fel én is valamit, várom a véleményed!
1
v-ir-a
2012. október 13. 22:44
#11
Bearhunter🙂 én kicsit régebben írtam, és az a pár kritika (dícséret is volt közte), jólesett nekem
mostanában inkább olvasok, de bennem van, írnom kell még....
és igazad van, kellene még több vélemény, ami megerősít minkt írókat ebben🙂
Üdv Vira🙂
1
Bearhunter
2012. október 13. 10:30
#10
v-ir-a köszönöm, néha teljesen elbizonytalonodom, tetszik-e másnak a történet, mert nem kapok igazán visszajelzéseket, az ilyen hozzászólás, mint a tied is, ezért helyreállítja a lelki egyensúlyomat 🙂
1
v-ir-a
2012. október 12. 20:51
#9
Bearhunter! az 1. részt keményen kritizáltam....de ahogy folytattad a sorozatot egyre jobb lett, amit meg is írtam;
de ez nagyon élvezetes volt,
részemről kár, hogy vége 🙂 8 pontot dobok rá
1
f
franceska
2012. október 12. 08:40
#8
Vontatott, unalmas.
1
Bearhunter
2012. október 11. 18:13
#7
Rinaldo és cervelo! Soha nem értettem azokat az embereket, akik utálják az ilyen történeteket és megbotránkoznak rajta, akkor minek olvassák? Miért lépnek fel az ilyen oldakra! Nem kötelező olvasmány! Ajánlanám nektek a Piroska és a farkast, vagy Hamupipőkét! Azok gyerekmesék, igaz azokban is van néhány szörnyű dolog, de a hab lelketeknek inkább az való.
1
y
yency
2012. október 10. 16:24
#6
Remélem lesz folytatása is.Szívesen résztvennék benne.
1
y
yency
2012. október 10. 16:22
#5
Jó! az én farkam is csak úgy meredezett,de nem volt senki aki bekapja és játszon vele és velem.
1
R
Rinaldo
2012. október 9. 07:47
#4
Buzik ki élvezték egy mást.
1
cervelo
2012. október 9. 07:42
#3
Még mindig fúj!
1
T
Törté-Net
2012. október 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1