Láncreakció 3. rész

Szavazás átlaga: 8.47 pont (217 szavazat)
Megjelenés: 2012. június 20.
Hossz: 10 607 karakter
Elolvasva: 7 631 alkalommal
A következő napok eseménytelenül teltek. A gondolataim persze minduntalan visszatértek a vízparton történtekhez, és olyankor mindig felizgultam. Képzeletemben újra és újra lejátszódott minden és nagyon vártam, hogy megismétlődjön. Nem felejtkeztem el az öreg Juhásszal kitervelt békítési szándékunkról sem, de fogalmam sem volt, hogyan fogjak hozzá. Egy véletlen segített a megoldásban.
A nagybátyám, mint említettem asztalos volt, ráadásul ügyes asztalos. Sok megrendelése volt, néhány, igen furcsa is. Készített persze bútorokat, de egy-két múzeum megbízta restaurálással, vagy néhány kiállítóhely poénos, – főleg a gyerekek körében népszerű – munkával bízta meg. Így készített például egypár kalodát, vagy derest. A látogatók szívesen fotózták magukat kalodába zárva, vagy a deresen feküdve. Talán egy ilyen helyen kapott ihletet az a megrendelő, aki bizarr szexuális játékokhoz akart kisegítő eszközöket. Mindenesetre mikor rákérdeztem néhány ilyen dologra az elkészítése közben, a nagybátyám tőle szokatlan módon egy kissé zavarba jött, de azért elmagyarázta mire kellenek ezek az eszközök. Az egyik ilyen eszköz, egy zsámoly féle volt, ami elmondása szerint arra szolgált, hogy a delikvens rátérdelt enyhén terpesztett lábbal, a könyökének is külön támaszték szolgált, a felsőteste pedig kényelmesen a zsámoly tetején nyugodott. Tehát az egész úgy nézett ki, mint egy iskolai ugrózsámoly, azzal a különbséggel, hogy az oldalán mind a könyököknek, mind a térdnek támasztékok voltak kialakítva, ráadásul úgy, hogy a magasság állítható volt. A megrendelő kívánsága az volt, hogy mind a teteje, mind a támasztékok bőrrel legyenek bevonva és legyenek alápárnázva, hogy minél kényelmesebbek legyenek. A probléma itt kezdődött, ugyanis nagybátyám nem értett sem a bőrökhöz, sem a kárpitos munkákhoz, legalább is olyan szinten, ami megütötte volna a megrendelő által elvárt szintet. Persze rögtön adódott, hogy akkor kell egy kárpitost keríteni, aki a bőrös munkákhoz is ért, de ilyen nem volt a közelben. Illetve dehogyisnem volt, a
J
alf
uh
alf
ás
alf
z
Pista, csak ugye az szóba sem jöhetett a nagybátyám szemében.
Vészesen közeledett a határidő, amikor jön a megrendelő az áruért, és a zsámoly csak a kárpitos munkára várt. Ekkor léptem közbe.
– Mikor jönnek a zsámolyért? – kérdeztem a nagybátyámat.
– Szerdán
– Hát az mindjárt itt van – mondtam
– Itt – jött a kelletlen válasz.
– Amikor elvállaltad a munkát, kivel akartad kárpitoztatni? – kérdeztem, pedig tudtam a választ.
– Hát a... Pistával.
– És akkor miért nem szólsz a Pistának?
– Azok után, ami történt? – horkant fel.
– Nem lehet örökké haragot tartani. Az élet megy tovább. – mondtam a közhelyeket.
– Hát, hogyan álljak a Pista elé, azok után, ami történt, hogy gyere, már segíts, mintha mi sem történt volna. – mondta nagybátyám
– Hátha úgy könnyebb, szólok én – mondtam.
– Hát nem bánom. – mondta, és mintha megkönnyebbült volna.
Erre vártam, gyorsan biciklire pattantam és hajtottam a
J
alf
uh
alf
ás
alf
alf
k
tanyájára. Már messziről láttam az öreget, amint éppen lovakat itatta. Ő is észrevett, és kijött elém. Elmondtam, hogy mi járatba vagyok. Megörült, hogy így alakult a dolog. Mondta, hogy a Pista dolgozni van, de mihelyst hazajön, elküldi a nagybátyámhoz, kb. este 6-kor lesz ott. Közben faggatott, hogy mikor találkozhatunk, mondtam arra is sor kerül, de most az a fontosabb, hogy a nagybátyám és Pista kibéküljenek.
A nagybátyámhoz érve, mondtam neki, hogy 6 körül eljön Pista. Jó – mondta, de semmi érzelem nem tükröződött az arcán. Akkor én most hazamegyek, mondtam, nem akarok itt lábatlankodni – lódítottam. Ugyanis eszem ágában sem volt kihagyni, hogy meglássam mi fog történni. Volt elég időm, hazabicikliztem, leraktam a biciklit, és rohantam vissza, a nagybátyám házához. A kapu zárva volt, de én ismertem a kerítésen egy helyet, ahol meg volt lazulva a léc, így simán be tudtam menni az udvarba. Az asztalos műhely az udvar hátuljában volt, elkülönülve a felső háztól. Tulajdonképpen egy istálló volt régen, így volt egy félig nyitott padlástere, ahova szándékoztam elbújni. Ahogy a felső épület mellett elosontam, kihallatszott, hogy a nagybátyám zuhanyozott. Felmásztam a létrán a padlásra és elhelyezkedtem úgy, hogy mindent lássak. Lenézve láttam a zsámolyt, ami azért volt lényeges, mert tudtam, hogy a munkát megbeszélni ide kell jönniük. A padlásról kiláttam az utcára, így láttam, hogy érkezik Pista. Csengetett, egy kis idő múlva megjelent a nagybátyám. Egy pár szót váltottak a kerítésen keresztül, amit nem hallottam, majd a nagybátyám beengedte Pistát, aki nyújtotta a kezét, amit a nagybátyám egy kis vonakodás után elfogadott. Na, itt már nagyobb gond nem lehet, gondoltam. Ahogy vártam, elindultak a műhely felé. Beléptek, és hallom nagybátyám azt mondja:
– Ez lenne az – és a zsámolyra mutatott.
– Aha – mondta Pista, és közelebb lépett a zsámolyhoz.
– Azt, mondod, hogy ide fel kell térdepelni, és felfeküdni ide – és közben, amit mondott csinálta is. Feltérdelt és egész testével felfeküdt a zsámolyra. Így? – kérdezte.
– Igen – mondta a nagybátyám, majd a partner szoroson ideáll, és hátulról behatol. – mondta és közben Pista mögé állt, és az ágyékát a Pista hátsójához nyomta, a kezeivel pedig a vállát megfogva a felsőtestét maga felé húzta. Pista meglepődött, de nem tiltakozott.
– Amondó vagyok, – szólalt meg Pista, hogy ki kellene próbálni, hogy mennyire válik be. Mit szólsz hozzá? – kérdezte.
– Próbáljuk – vágta rá a nagybátyám.
Pista leszállt a zsámolyról és elkezdett vetkőzni, ugyanúgy a nagybátyám is. Teljesen elképedtem, ilyen fordulatra nem számítottam. Volt olyan érzésem, hogy nem először csinálják. Ezek után egyre furcsábbnak tűntek a múltkori események. Miután ott álltak mindketten anyaszült meztelenül, el kezdték simogatni egymást. Először egymás mellkasát, majd egyre lejjebb és lejjebb. Már mindkettőjük farka keményen ágaskodott. Egymáshoz simultak, csókolgatták markolászták egymás hátsóját, miközben nagyokat csaptak egymás fenekére. Egyre jobban felizgultak, a légzésük szaporábbá vált. Ekkor Pista leguggolt és a szájába vette nagybátyám ágaskodó faszát. Ami nem volt könnyű, mert ahogy innen láttam nagyon vastag volt. A múltkor nem is tűnt fel. Pista megemelte nagybátyám herezacskóját, ami szintén tekintélyes méretű volt, és miközben a golyóit finoman szorította elkezdte szopni a farkát. Nagybátyám Pista fejét fogva irányította a szopás ütemét. Pista néha megállt, hogy egy kis levegőhöz is jusson, majd újult erővel folytatta. Néha szinte tövig elnyelte nagybátyám faszát, ami nem kis teljesítmény. Olyankor nagybátyám kéjesen felnyögött. Így ment ez pár percig. Ekkor nagybátyám felhúzta magához Pistát. A szőrös mellét kezdte csókolgatni, a mellbimbóit harapdálta, miközben a keze Pista fenekét markolászta és kereste a hátsó bejáratot. Amit meg is talált. Ujjaival próbálta megkeresni a lyukat. Pista persze rájött a szándékára és megkérdezte:
– Akarod?
– Persze – lihegte a nagybátyám.
Pista ekkor felfeküdt a zsámolyra, miközben a nagybátyám valahonnan egy tégelyt vett elő, és elkezdte bekrémezni Pista lyukát, és nemcsak a lyukát, hanem beljebb is. Jutott a krémből nagybátyám fütykösére is. Ilyen előkészületek után még nem kezdte meg a behatolást, hanem előkészítendő a terepet először egy újjal, majd kettővel elkezdte tágítani Pistát. Aki nyögésekkel szuszogással reagált a beavatkozásra. Ahogy egyre beljebb és beljebb kerültek az ujjak, úgy élvezte egyre jobban Pista is. Miután a terep kellően előkészítésre került, nagybátyám a dákóját a lyukhoz illesztette és egyenletes tempóban elkezdte betolni. Ez már azért Pistának is sok volt felszisszent, de nem tiltakozott. Mikor teljes terjedelmében benn volt a szerszám, nagybátyám megállt, hogy mindketten hozzászokjanak ehhez a helyzethez. Pistának ahhoz, hogy egy méretes dákó tölti ki a hátsóját, nagybátyámnak, hogy a faszát körülöleli egy szoros gyűrű. Ekkor a nagybátyám elkezdte ki – be húzgálni a szerszámát, amit Pista nyögésekkel, sziszegéssel kísért. Ahogy így láttam őket, persze engem sem hagyott hidegen. Már mióta levetkőztek keményen állt az én dákóm is. A mostani látvány pedig még jobban felizgatott. Az egyre gyorsuló mozgás sejtette, hogy nemsokára itt a végkifejlet. Nagybátyám hirtelen kirántotta a faszát és Pista hátára lövellt a sperma. Olyan erővel spriccelt, hogy Pista tarkójáig elért a sűrű fehér anyag. Pár perc után, miután letörölte Pista hátát, nagybátyám leguggolt és bekapva Pista dákóját elkezdte szopni. Néha kivette és gyönyörködött a dákóban, majd a herezacskóját nyalogatta, felváltva bekapta golyóit. Pista nagyon élvezte, egyre gyorsuló légzése mutatta nemsokára elsül. Egy nagy kiáltással a sperma nagybátyám arcába, bajuszára, hajára lövellt. Pista letörölte és megpaskolta nagybátyám fenekét hálája jeléül.
– Na, ez jólesett – mondta Pista.
– Volt olyan jó, mint Szombathelyen! – vágta rá nagybátyám.
Akkor innen fúj a szél. Tudtam, hogy együtt voltak katonák Szombathelyen, ott jöhettek tehát össze először. Éppen ezért nem értettem, a múltkor a tanyán történteket. Ez járhatott a fejében a nagybátyámnak is, mert megkérdezte:
– Miért csináltad azt velem, ráadásul az unokaöcsém előtt?
– Hát már nagyon bánom, de éppen be voltam csípve, és kanos is voltam. Haragszol még?
– A mai délután miatt megbocsátok, de egy feltétellel!
– Na, és mi az?
– Hogy folytatjuk.
– Hát ezt megígérhetem – monda Pista.
– Gyere, zuhanyozz le. Meg a munkát is meg kell még beszélnünk, mutatott a zsámolyra.
Ahogy kiléptek az ajtón, tovább már nem bírtam és elsültem én is. Pár perc múlva lebotorkáltam a padlásról, és a már megszokott útvonalon hazamentem. Útközben is állandóan a történteken gondolkodtam. Nagyon felizgattak a látottak. Elalvás előtt még az ágyban is kivertem, miközben leperegtek előttem az este látott dolgok.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.47 pont (217 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. november 25. 00:42
#10
Szuper!
1
feherkalman1
2017. március 18. 08:40
#9
Még mindig nem szeretem a melegeket.
1
i
ivol
2016. augusztus 26. 11:44
#8
Érdekes fordulatai vannak a történetnek és továbbra is jó a leírás a szexi résznek.
1
a
A57L
2014. november 21. 06:09
#7
Továbbra is jó.
1
S
Shinolcsi
2012. szeptember 14. 20:38
#6
wow *-*
1
B
BukottAngel
2012. augusztus 29. 17:46
#5
Jó történeteid vannak 🙂
1
papi2007
2012. augusztus 4. 17:37
#4
kivertem közbe
1
fisti
2012. június 22. 16:18
#3
lesz folytatas ugye? 🙂 egy edesnegyes vegnek nagyon orulnek!
1
v-ir-a
2012. június 22. 01:12
#2
kezdenek jól alakulni a dolgok🙂
1
T
Törté-Net
2012. június 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1