A+ A-

Profi történetek 2. rész - Dorina bevetésen

KIADÓ! 06-70...
Tovább nem olvashattam le miért is tettem volna? mert akkor történt a fenéken billentés. A kirakat előtt a lány hirtelen féllépésnyire lemaradt, és mintha a pöttyöst akarná félpályán átívelve kapuba küldeni, lábával a nadrág hátsó fertályán érintette a srácot. Amaz nevetve megfordult, és játékosan belemarkolt a hosszú, vékonyszálú hajba. Reflexként akkora pofon csattant, melyet a Guiness örömmel hitelesítene. Kissé szerencsétlenül elcsúszhatott, mert a fiú a kirakatnak dőlt, és tenyerét a szemére szorította.
A közjáték befejeződött. Az egyik fél lábujjhegyre emelkedve, gyógypuszikkal kúrálta játékostársát.
Beléptem a töméntelen nyakkendőt és inget felhalmozó kirakat melletti ajtón.
*
- Direkt csináltad?
- Véletlenül nem szoktam bemenni sehová!
- De tudod, hogy nem ezt kérdeztem! nézett rám, gyanakvóra váltó tekintettel Dorina. Akartál venni valamit, és éppen azt az üzletet választottad, vagy kíváncsi voltál a butikra, és alibiből vettél is valamit?
- Harmadik verzió: láttam, hogy nyakkendőben is léteznek trendek, és régóta érlelem a gondolatot, hogy veszek egyet-kettőt az öt-tízéves, elavultak mellé. Volt időm, megláttam egy kirakatot, bementem a boltba.
- És nem is tudtad, hogy éppen az...?
- Honnan is? Nem mondtál címet.
- Tényleg. Dorina akkora sebességgel enyhült meg, ahogy egy vadászgép repülne át homloka felett.
- Kicsit megzavart a KIADÓ felirat, meg éppen ott jött rá két gyerekre, hogy pofonokkal évődjön, de megörültem a saját ötletemnek, és nyitva volt a bolt.
- Milyen benyomást szereztél?
- Érdekes, mert nem tudtam, hogy éppen ott járok, amiről meséltél, mégis egyszer beugrott egy gondolta, olyan... bocs... kurvás benyomást keltettek az eladók, és éppen akkor hozta ki egy koma a raktárajtón a guminőt fehér miniruhába bújtatva.
*
Dorina éppen olyan lány volt, mint bármelyik tizenéves társa. Jól tanult, ám egyre több gondolatának irányítását vették át a hormonok. Intenzíven érdeklődött a másik nem irányában.
A fiúk 3 típusát különböztette meg: a szóra sem érdemes közömbös kategóriát, a kicsit unalmas, de bele lehet szeretni srácokat, és a harmadik csoportot, az izgatókat. A legutóbbiba tartozókat igyekezett elkerülni, elejét venni mindenféle bonyodalomnak, miközben tisztában volt azzal, hogy izgalmasabb lenne egy hús-vér farkat megmarkolni és magába engedni, mint a lányszoba homályában mindenfélét kéjesen dugdosni saját puncijába...
A második, a potenciális szerelmes kategória is próbálkozott, de azok megelégedtek annyival, ha némán foghatták Dorina kezét, vagy farmeren keresztül gyömöszölhették a fenekét, esetleg egy kapualjban benyomakodhattak még a melltartó melegébe is. Ha ez jó nekik!? Dorina az izgalom jeleit sem fedezte fel magán, ennél még a zuhanyrózsa simogatása is... Az igen!
Aztán találkozott Tomival. Első felindulásában besorolta a távoltartandó kategóriába de távolról is érződött a bizsergés -, majd engedékenyen átsorolta a másodikba - pedig nagyon-nagyon kilógott onnan -, végül pedig nem tudta egyikbe sem beleszuszakolni, nyitott egy negyedik, Tomi feliratú kategóriát. Félretett minden óvatosságot, már első alkalommal idegen kezek matattak a bugyijában, és észre sem vette, az övéi milyen módon fonódtak rá életében először egy hús-vér farokra. Belezúgott.
*
- Mi volt benne olyan különös?
- Épp az a furi, hogy semmi. A világon semmi! Nem különös, csak más, mint a srácok általában. Például tudott beszélni! Ez nagy dolog manapság, ha azt is gondolják sokna, hogy ők is... Nem a szokásos süketelés, beszédhibás szlengek, halandzsa vagy bemagolt filmszövegek... dehogyis! Minden mondata kerek egész, minden szavának értelme van, minden érzést ki tud fejezni saját szavaival, frázisok nélkül, nem kell bunkó rap-szövegeket idéznie ahhoz, hogy úgy tűnjön, mintha lenne szókincse...
- Tényleg semmi különös.
- Mégis nagyon kevés az ilyen nézett a messzeségbe Dorina Nem küszködik szövegértési problémákkal, van szókincse, önálló gondolatai... és képzeld el, mert te nem ismersz srácokat, és nem tudod felmérni... mekkora jelentősége van, hogy figyel rám.
- Meddig tartott a kapcsolat felhőtlen része? kérdeztem.
- Minél tárgyilagosabban nézem, annál rövidebb időt mondok. Akkor még nem tűnt fel, hogy felvette az együttlétünket, és nem csak, mint állította, magának játszotta le esténként, hanem egy egész gyűjteménnyel együtt a haveri köre élvezkedett a filmen. Az sem volt gyanús, hogy többször célzott rá, milyen jó lenne, ha elkísérném a haverokhoz... Ha felfigyeltem volna sok apróságra, rájöttem volna, hogy minden jó tulajdonsággal és képességgel azért rendelkezik csupán, hogy a természet ezzel kárpótolja őt a legundorítóbb tulajdonságért: árunak tekinti a lányokat. Kellemes árucikknek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.25 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 02. 23. vasárnap 09:22
Megérné a folytatást.
#3 A57L 2013. 12. 2. hétfő 05:39
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 05. 23. szerda 06:52
MIért nincs folytatás? :(
#1 Törté-Net 2012. 05. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?