A+ A-

Szertelenségeink 2. rész

- Mi újság? - kérdezte a Gyula, ahogy belépett a szobánkba.
- Alszik - válaszoltam röviden.
- Úgy látom, - nézett végig rajtam és a tekintetéből pontosan kiolvasható volt mi minden játszódik le a lelki szemei előtt - Te már nem fogsz lejönni a többiekhez.
- Hát ahhoz nincs sok kedvem - tettem a hangsúlyt ahhoz-ra.
- De feljössz a szobámba? - és őszinte vágyakozást láttam a szemében.
- Itt is nyugodtan ellehetünk. - mutattam az ágyra. Kellemes félhomály volt, csak az apró éjjeli lámpa világított.
- De mi van ha felébred? - kérdezett aggodalmaskodón.
- Tutti nem fog - nyugtattam.
- De - folytatni akarta, azonban szájára tettem mutatóujjamat.
- De, de - ismételgettem meg én is - de mi lesz a szobatársaddal? - pattant ki belőlem a költői kérdés - Itt viszont senki sem zavarhat meg bennünket. - igyekeztem mihamarébb rövidre zárni a polémiánkat.
Nehezen oldódott fel. Érthetően. Hisz nekem, aki pontosan tudtam mi készül, semmi sem tűnt problematikusnak. Viszont neki, aki mindössze annyit tudott, amennyit látott, vagyis, hogy a párom bepiált, kiütötte magát és pillanatynilag alszik, egész biztosan elképzelhetetlennek tűnt a háborítatlan szerelmeskedés. Lépnem kellett, hogy tényleg megnyugtassam. Odabújtam hozzá. Jobb lábamat a lábai közé tettem, ölemet szorosan a combjának nyomtam, majd a füléhez hajolva, érzékien belemarkoltam a nadrágjának domborulatába és odasúgtam neki:
- Pedig, mint modtad, hónapokat kellene pótolnia - izgatóan sóhajtottam egyet és megriszáltam a csípőm, hogy a combjához dörzsölődjek - s lenne is itt mivel.
Délutánról tudtam hamar beadja a derekát.
- Tudom. Tudom. - válaszolt - De...
Nem akartam engedni, hogy kétségei elhatalmasodjanak, ezért megcsókoltam. Hosszan játszadoztak nyelveink. Nem eredménytelenül. Végre már bátran a fenekemre csúsztatta tenyerét és egyre erősebben vont magához, ahogy kezdett belemelegedni a pajzánkodásba. A szoros ölelkezés hatására testemre feszülő vékony hálóingemet szinte már átdöfték a mellbimbóim. Ismét az arcához hajoltam. - Már azt hittem - búgtam a fülébe - elszalasztanád megízlelni tüzelő puncim zamatát - majd megfogtam pólójának szélét a derekánál, és elkezdtem felhengergetni, hogy közvetlenül a bőrén érezhesse vágyakozásom csalhatatlan jeleit. Forró csókok, heves ölelkezés, megannyi izgató érintés és sóhaj jellemezte a pittingelésünket. Ideje volt továbblépnünk. Leültem az ágy sarkára azon az oldalon, ahol a párom feje is volt. Felhúztam a hálóinget a hasamon és összeborzoltam a fanszőrzetem. Majd növelve combjaim terpeszét, a bal kezemmel magam mögött megtámaszkodva, kicsit hátradőltem. Így fenekemet kitolhattam egészen az ágy széléig. - Gyere! Mire vársz! Kóstold meg! - hívogattam csábítón - A tiéd! - és átszellemülten, minden idegszálammal csak nyelvének első érintésére koncentráltam. Letérdelt előttem. Hüvelykujjaival óvatosan széthúzta nagyajkaimat, lesimítva a szőrszálakat és komótosan végignyalta az elétáruló, vágytól izzó pinám rejtekét.
Az ölembe tolult a vér, ahogy ínyenc módjára milliméterről milliméterre haladt és ízlelgetett virtuóz nyelvjátékával. Akaratlan kitárulkozásomban azt tehetett, amit csak akart. Csiklómat az ajkai közé szippantotta, ha úgy tartotta kedve, vagy hengert formáló nyelvét tolta a hüvelyembe, ha úgy vélte épp ezzel tud megőrjíteni, vagy épp csak nyalakodott, hol alig érintve, hol pedig erőteljesen. Ekkor már erőtlenül hanyattdőltem. Két kézzel megragadtam a fejét, hogy lucskos ölembe nyomjam. Noha a vaginám apró, akaratlan rándulásai keltette impulzusokat próbáltam ugyan még fokozni, ritmikusan megfeszítve, majd elernyesztve comb- és medenceizmaimat, de már pontosan tudtam hamar utolér a vég. Ziháltam, hánykolódtam, dobáltam magam nyögdécselve, mikor a velőtrázó orgazmus első hullámai rámtörtek. Egész testemben remegtem. Kérlelőn nyöszörögtem könyörületéért, minden forró csókjánál, nyelve minden érintésénél. De nem kegyelmezett, egyre csak hajszolt a tébolyulat, az eszméletlenség felé.
- Hú, nem tudtam mire vállalkozom - tértem magamhoz még erőtlenül heverve az ágyon. Testem már minden gyengéd érintésére is tiltakozón ellenkezett, annyira érzékennyé tett az imént átélt hatalmas gyönyör. Békén hagyott, csak feküdt mellettem az oldalán, fejét könyökén pihentetve és engedte, hogy teljesen lecsillapodjak. Később jólesőn nyújtózkodtam egy nagyot. Ekkor hirtelen így szólt: - Jövök mindjárt, - és felpattant az ágyról - szerzek valami piát. - mondta miközben rendbe szedte öltözékét.
- Ott van az ajtóban a kulcs - szóltam utána - Zárd rám, mert nem szeretném, ha valaki betrappolna.
Alig fordult el a kulcs a zárban, már bújtam is oda a páromhoz: - Na, hogy tetszett az első felvonás? - leheltem a fülébe szerelmesen.
- Mindjárt felrobban a farkam. - emelte fel a takaróját, hogy láthassam is erekcióját. - Iszonyúan felizagattál. Csak azt nem tudom, - gondolkodott el egy kicsit - hogy bírom ki majd a folytatást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 10. 22. szombat 09:38
hmmm... érdekes és jó
#6 feherfabia 2015. 08. 30. vasárnap 06:53
Különleges!
#5 papi 2013. 05. 5. vasárnap 10:09
Ez aztán a férj.
#4 tiborg 2012. 04. 10. kedd 05:42
v-i-ra kedves - az alomvilagban!!!
#3 v-ir-a 2012. 04. 5. csütörtök 19:34
hol teremnek az ilyen férjek??? nyes
#2 Rinaldo 2012. 04. 5. csütörtök 12:50
Nem semmi ez faszi,hogy asszisztált a felesége megbaszásához.
#1 Törté-Net 2012. 04. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?