A+ A-

Szertelenségeink 4. rész

Halk suttogásra ébredtem fel. Mivel semmit sem láttam, fülelni kezdtem, hogy kivehetővé váljanak a neszek. A férjem hangját hamar felismertem. Majd nyilvánvalóvá vált egy nő van vele. Erősen kellett koncentrálnom, hogy legalább egy két szót elcsíphessek. A szoba bejáratánál lehettek.
- Tutti mélyen alszik - nyugtatta a férjem a nőt.
- Ahhh - hallatszott később egy kéjes sóhaj, majd egy-két "óóóh" és újabb "ahhh"-k. Gondoltam csókolóznak. Baromira szerettem volna meglesni őket, de csak foltok rajzolódtak ki a koromsötétben. Felültem. Megdörzsöltem a szemem.
- Felébredt! - suttogta aggodalmaskodva a csaj és egyértelműen érzékelhető volt, hogy a szenvedélytől hevesebbek lettek a lélegzetvételei.
- Dehogy, biztos csak megforult... - hallottam a férjem hangját, s máris elcsendesedtek, de picivel utána megint izgató hangjaik töltötték be a szobát.
- Talán nem bánod... - lihegte a férjem és egy zippzár jelegzetes sercegése vitathatatlanul tudatosította: ezek baszni fognak.
- "Micsoda meglepi..." - gondoltam.
Mivel a szemem egyre jobban hozzászokott a sötéthez, bár az árnyaikon kívül továbbra sem volt semmi sem látható, inkább visszafeküdtem nehogy mégis észrevegyenek és akkurátus módon úgy igyekeztem elhelyezkedni, hogy még véletlenül se maradjak le majd semmiről. Megigazgattam a párnám, hogy a fejemet jól felpóckoljam, felhúztam a hálóingem alját a derekamig, mert a világért sem szerettem volna megzavarni a későbbi történéseket, ha majd titkon én is be akarnék kapcsolódni a szexuális játékba és jól eltakarva magam a nyakamig húztam a takarót.
Izgatottan cikáztak a gondolataim. Próbáltam kitalálni kit invitálhatott fel a párom a szállodai party-ról. Legvalószínűbbnek az a csaj tűnt, akit a minap már jól megkefélt, mert amikor szóltam neki, hogy én inkább feljövök lefeküdni, vele egy társaságban volt.
- "Járt utat a járatlanért..." - villant be.
- Ne hülyéskedj! - ellenkezett a spiné - Dugjunk inkább a nappaliban... - motyogta még.
Csendes sóhajtásaikat a férjem övének surrogása és sliccgombjainak pattanásai törték meg. Sőt hallani véltem, ahogy a nadrágja a földre hull.
- "Vajon teljesen meztelenek már?" - tűnődtem el miközben egyre fokozódott az izgalmam.
- "Ezt a nőt még meg kell basznom..." - jutottak eszembe a drágám szavai a múltkori hancúrozásuk után, mert véleménye szerint nem lehetnek túl jóban a férjével és így nagyon elhanyagolt szegény.
- "Nem venném a szívemre, ha bepókhálósodna a puncikája..." - futott végig arcomon egy kaján vigyor, felidézve a kedvesem szavait.
- "A világért se késlekedj!" - szuggeráltam a párom felé buja gondolataimat.
- Gyere! - akasztotta meg a férjem hangja az elmélkedésemet és homályos sziluettjeik az ágy felé mozdultak. A csajt unszolni kellett, de a férjecském határozottsága célba ért. Viszonylag nagyot rengett az ágy, amikor a uram lehuppant. Fészkelődni kezdtem, hogy valósághűbbnek tetsszen a helyzet.
- Alszik. Hidd már el! - hallatszott a kedvesem suttogása és elmosódó árnyaik arról árúlkodtak, próbálta magához vonni partnerét.
- "Ha most láthatatlan lehetnék..." - ábrándoztam és egyre csak füleltem. Szerettem volna megállapítani mit csinálhatnak, de csak a képzeletemre hagyatkozhattam. A halvány kontúrjaik szerint a férjecském átkarolhatta a nő derekát, aki közvetlenül előtte állt.
- "A hasát, melleit csókolhatja..." - tudatosult bennem az apró hangfoszlányoknak köszönhetően.
- Ülj le! - szakította félbe a fantáziálásomat egy újabb szenvedélyes utasítás. Az ágy rezdüléseiből jól kikövetkeztethető volt: helyet cseréltek.
Tőlem néhány centire pontosan láthattam már a párom partnerét. Tényleg a múltkori nőcit invitálta fel újra. Mellettem a könyökein támaszkodva kicsit hátradőlt. S bár a férjemnek csak a nő csípőjét markoló keze volt kivehető, a csaj melleinek ringásaiból arra következtettem, hogy az uracskám nyilvánvalóan az ágy előtt térdelt és orálisan igyekezett lázba hozni az összeszorított fogai közt csak fel-felszisszenő alkalmi párját.
- "Enged el magad kisanyám..." - próbáltam őt is bűvölni pajzán gondolataimmal.
- "Ez bizony tök jó lesz" - méláztam el a jobb kezemet a combjaim közé csúsztatva. Fel kellett húznom kicsit a bal lábamat, hogy jobban a puncimhoz férjek. Mocorgásom miatt a csaj riadtan felült és valószínűleg mind két kezével megfogva, felemelte a férjem fejét.
- Mi lesz ha felébred? - kérdezte zaklatottan.
- Nem fog. Nyugi. - válaszolta a kedvesem és hirtelen megrázta a kinyújtott lábamat. Kicsiket ugyan megint moccantam, mert így sokkal inkább tűnhetett hihetőnek minden, majd tettettem a békés alvást tovább.
- Biztos bevett egy altatót - mondta a párom higgadtan, aki a hitelesség látszata érdekében már nem is suttogott - Nem érezte túl jól magát már este sem, s pihenni akart.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 10. 22. szombat 09:42
ez nagyon jól megírt lett... 8p
#8 feherfabia 2015. 08. 30. vasárnap 07:11
Érdekes!
#7 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:28
Egynek elmegy.
#6 papi 2013. 05. 5. vasárnap 10:13
Miért nem szállt be harmadiknak.
#5 v-ir-a 2012. 09. 11. kedd 21:59
nekem is tetszett...
#4 Rinaldo 2012. 09. 11. kedd 07:51
Hülye kurva,hagyta hogy a férje mellette bassza meg a nőt.
#3 genius33 2012. 09. 10. hétfő 10:52
Egészen jóóó smile
#2 cervelo 2012. 09. 10. hétfő 07:27
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2012. 09. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?