A+ A-

Szertelenségeink 3. rész

- Szívem! - szóltam hangosan, ahogy beléptünk az apartmanunk ajtaján - Vendéget hoztam.
- Jövök! - hallatszott a válasz a fürdőszobából.
Betessékeltem a vendégünket a nappaliba, hellyel kínáltam és megkérdeztem, felsorolva a választékot: mit inna. Martinit kért. Töltöttem neki és kevertem két gin tonicot is.
- Elnézést! - jött be a feleségem - De masszőrt rendeltem és gyorsan le akartam zuhanyozni még előtte. - folytatta miközben a két nő bemutatkozott egymásnak. Látásból ismerhették egymást, hisz alig egy órája jött csak fel a párom a szálloda wellness részlegéről, ahol távozását követően kezdtem el beszélgetni a szobánkba felinvitált hölggyel, akit nevezzünk mondjuk Évának.
Mellételepedtem a pihenőtérben, bemutatkoztunk egymásnak és szó szót követett. Előbb közösen bementünk a gőzbe, majd a zuhanyzást követően jól esően elnyújtóztunk a nyugágyainkban, s míg vártuk testünk lehűlését, fesztelenül dumáltunk mindenfélékről. Később beültünk még a szaunába, majd merültünk egyet és a jaccuzis relaxálást követően hívtam föl, hogy megvendégelhessük, vagy igyunk egyet.
A nappali egyik sarkában lévő dohányzóasztalnál üldögélve szürcsölgettük italjainkat és csevegtünk, amikor kopogtattak a bejárati ajtón.
- A masszőr! - pattant föl a nejem, hogy ajtót nyisson - Érezzétek jól magatokat - szólt még vissza - Én jó ideig elleszek vele a szobában! - és eltűnt az előszoba ajtóban a szemünk elől.
Az érkező masszőrnek fogalma sem lehetett róla, hogy a páromon kívül más is van még a helyiségben. A zörejek elcsendesedése alapján nyilvánvalóvá vált, elkezdődött a masszázs.
Mi Évával, kettesben, tovább beszélgettünk és iszogattunk. Vele szemben ültem, háttal az ajtónak. Többször is már észrevettem, hogy kikerekedő szemekkel gyakran néz az ajtó irányába. Meglepődöttsége, feszélyezettsége is számtalanszor nyilvánvalóvá vált, mert kérdéseimre késve érkeztek csak a válaszai. Valószínűleg elkalandoztak a gondolatai.
- "Ezek szerint bejött a tervünk." - gondoltam.
Ugyanis egyik nap, ugyanott üldögélve, ahol most ő ült, vettem észre, hogy az előszoba falán lévő tükörben pontosan látható minden, ami a tükörrel szemközti szobában történik. No persze csak, ha nyitva az ajtó. És ahogy akkor, természetesen most is nyitva volt. A néhány nappal ezelőtti felismerésemet párommal is meg akartam osztani, így bekiabáltam neki, látva miként próbálgatja fehérneműit a vacsora meghívásra készülődve, hogy: - Az a halványkék szett lesz a legjobb.
Ekkor találtuk ki a mai csínytevésünket. Elhatároztuk, hogy közösen kinézünk egy nőt a wellnessezés közben és felinvitáljuk a szobánkba. A tükör lehetőségeit kihasználva a párom a felrendelt masszőrrel szexelni kezd a szobában, ami várakozásaink alapján önkéntelenül is lázba hozza a szemlélődőt. Noha most csak én voltam a soros, nem nagyon kifogásoltam azt sem, hogy a feleségem is jól érezhesse magát.
Egy jó fél óra telhetett el azóta, hogy a feleségem magunkra hagyott bennünket, amikor Éva már nem bírta tovább magában tartani a titkát.
- Ezt, azt hiszem látnod kéne! - szólt hozzám, már-már suttogva és jól láthatóan kiült arcára mennyire zavarban van.
- Mit? - kérdeztem komoly érdeklődést mutatva és átültem mellé a kanapéra.
- Húúúú! - nyújtottam el jó hosszan, kifejezve meglepődöttségemet - Nem semmi masszázs... - súgtam oda Neki infantilis módon, miközben bámultuk, ahogy a feleségem a masszázspadon, szétterpesztett lábakkal a hátán fekve, a mellette álló és a puncijának barna bozontját gyengéden simogató, meztelen, szép kiállású, sportos, napbarnította bőrű masszőrsrácnak ütemesen húzogatja az olajtól fényesen csillogó, s már mereven ágaskodó farkát.
- Te nem teszel semmit? - fordult felém Éva kérdőn.
- Nem. - kezdtem kimérten - Mit is tehetnék? - folytattam tovább csüggedten - Csapjak őrült balhét? - mutattam elkeseredettséget és tanácstalanságot is egyúttal - Mennyivel volna az jobb? - és támaszát keresve közelebb húzódtam hozzá, mert pontosan tudtam, őt sem hagyhatják hidegen a történések, noha látható jelei csak nálam kezdtek mutatkozni
- Legfeljebb nézzük az ölünkbe pottyant alkalmi mozit - próbáltam később már tréfásra venni a figurát - Ilyet úgysem láthat mindennap az ember... - fejeztem be és egyre csak fürkésztem a tekintetét, hogy a reakcióit figyeljem.
Meglepett volt. Érthetően. Még a zavara sem múlt el teljesen. De már látni véltem buja fények felvillanását is a szemében, a látvány hatására. Közben pedig együttérzése is szinte kitapintható volt.
- Miért? - kérdeztem vissza percek múlva - Téged talán hidegen hagy, amit látsz? - és elmerengtem azon, hogy miként fogunk mi is hamarosan egymásnak esni. Gondolataimba idéztem a korábban alaposan végigmért arányos testének minden részletét: melleinek szép, formás alakját, ölének szőkés-barna, mérnöki precizitással szabályosra nyírt háromszögét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 10. 22. szombat 09:41
én is csak a folytatásban tudok remélkedni...
#7 feherfabia 2015. 08. 30. vasárnap 07:03
Egész jó!
#6 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:29
Ez nagyon jó.
#5 papi 2013. 05. 5. vasárnap 10:11
Ügyes szervezés.
#4 genius33 2012. 09. 8. szombat 13:14
2. részt akarunk smile
#3 Rinaldo 2012. 09. 3. hétfő 07:31
Szegény nő nemtudta,hogy megbaszása meg volt szervezve.
#2 joozsi 2012. 09. 3. hétfő 05:07
Remélem, jön a folytatás!
#1 Törté-Net 2012. 09. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?