A+ A-

Szertelenségeink 1. rész

- Mindjárt jövök. - kiáltottam a szobából, meghallva kinyílt a bejárati ajtó.
- Jól van. Készülődj csak! - jött a válasz, de szinte már meglepődni sem volt időm, mert a párom már lépett is be hozzám.
- Jaj! Te vagy az? - kérdeztem nem titkolva riadalmamat.
- Miért? Kire számítottál? - kérdezett vissza.
- Azt hittem a Gyula az. (Nevezzük így a munkatársamat.) Mert ahogy végeztünk az esti vetélkedő előkészületeivel, megbeszéltük együtt megyünk le a partra. - válaszoltam, de már-már alig tudtam befejezni, mert a szavamba vágott.
- Az imént futottam össze vele, azt hiszem épp elindult - mondta és hozzám lépett, hogy átöleljen. Elég vicces volt a helyzet, mert a fürdőruhám még a bokámnál volt, vagyis ott álltam vele szemben meztelenül. Próbáltam ugyan lehajolni, hogy gyorsan magamra rántsam, de már nem tudtam kitérni ölelése elől.
- Hagyd a csudába! - szólt és megölelt majd szenvedélyesen megcsókolt. Egyik kezét a fenekemre csúsztatta, a másikkal szorosan magához vont.
Jól esett a csókja, de nem bírtam belefeledkezni, mert egyre csak azon járt az agyam: nincs talán még negyedóraja sem, hogy a Gyula másodjára is hatalmasat élvezett belém. Papírzsebkendővel ugyan valamennyire megtörölköztem, de egész biztosan jócskán maradt még a hüvelyemben az ondójából. Mentségemre legyen szólva úgy gondoltam, elég lesz lezuhanyoznom majd akkor, ha strandról visszajövünk.
Taktikát kellett váltanom, mert ellenkezésem bizonyosan gyanakvóvá tette volna a páromat. Kiléptem egyik, majd a másik lábammal is a bokámnál lévő fürdőruhából és lehuppanva az ágy szélére, megragadtam rövidnadrágjának két szélét, hogy letoljam róla, majd hátradőlve magamra húztam, hogy a peckesen ágaskodó farkát minél gyorsabban belém tehesse. Miután behatolt, lágyan megfogtam a fenekét és kéjesen sóhajtozva simogatni kezdtem csipőmozgásainak ritmusát követve. Csak abban bíztam, hogy az egyhétnyi egymásnélküliség következtében viszonylag gyorsan elélvez majd. Akkor viszont már komoly biológusi feladvány lenne elkülöníteni, melyik spermium, kihez is tartozik. Hamar rá kellett azonban jönnöm, nem nézhetem teljesen hülyének, mert pontosan érezte ő is, amikor behatolt, hogy milyen könnyedén csusszan a farka a korábbi dugás miatt még síkos hüvelyemben. Sőt ahogyan gyorsította csipőmozgásait egyre hangosabbá vált lucskos pinám.
- Hú, de benedvesedtél - búgta a fülembe, de pontosan tudtam mást mond, mint amit gondol.
- Már egy hete nem dugtál meg - nyögtem - és tudod mindig iszonyúan kívánlak - leheltem a fülébe kegyes hazugságomat.
Lelassított. Majd hirtelen megfordított. Ekkor bizony kicsusszant belőlem. Sebtében fölékerekedtem, hogy gyorsan megragadjam a farkát és magamba illesszem, de egy adag sperma mégis az ölébe buggyant.
- Ti dugtatok? - fogta meg a derekamat és komolyan a szemembe nézett.
- Nehezen tagadhatnám. - vettem egy nagy levegőt - De ne haragudj! Kérlek! - hajoltam arcához és egy csókot leheltem az ajkára majd belekezdtem újra - Valahogy belesodródtunk, ahogy bent maradva készülődtünk az esti programra. - mondtam és közben folyamatosan fel s alá csúszkáltam a puncimat kitöltő kökemény faszán.
Elmeséltem, hogy a héten már majdnem mindent kitaláltunk, megterveztünk, így mikor egy óra körül a csapat kiment a strandra, tulajdonképpen alig volt már teendőnk. Gyorsan végignéztük, hogy amikre szükség lesz, minden egy helyen van-e, hiányzik-e esetleg még valami. Cirka fél óra múlva már az árnyékban ülve cigiztünk és úgy volt, hogy utána mi is indulunk a partra. Ekkor eszembe jutott még valami és bementem gyorsan a raktárba érte. Jó nagy kupi volt ott, mert mindent csak bedobáltunk, így behajolva, egyik kezemen megtámaszkodva, a szinte csak résnyire nyitott ajtóból próbáltam kikotorászni azt a dobozt, amire szükségem volt. A Gyula is utánam jött, hogy segítsen. A lelógó pólóm alá a szabad belátás, meg a kedvcsináló mód elétáruló fenekem ellenállhatatlansága nem hagyták hidegen. Játékosan megragadta a csípőm, úgy mintha azonnal magáévá akarna tenni, s már nyomta is nekem az ágyékát, de a mozdulatától elvesztettem az egyensúlyomat és bezúgtunk a labdákra, hálókra, mindenféle kacatokra. Kikászálódásunk közben még a polcokról is magunkra borítottunk néhány doboznyit. Egyszerre volt nevetséges és izgató is a helyzet. Leginkább az tette izgatóvá, hogy a végtagjaink kalimpálásai előbb még csak akaratlanul, később már tudatosan is intim érintéseket eredményeztek. Szó, mi szó végigtaperoltuk egymást. Majd jött a slusszpoén. A Gyula már majdnem felállt, amikor utána kaptam, hogy lendülete által én is felállhassak. Megragadtam a rövidnadrágja szárát és ahelyett, hogy talpra tudtam volna állni, lerántottam róla a gatyát és a meglepettségétől még vissza is esett rám. A combközépig lehúzott rövidnadrágja jóval esetlenebbé tette a mozdulatait, így fölállni ugyan jó sokára tudtunk, viszont a kiszabadult fütyije szinte mindenemhez hozzáért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 10. 22. szombat 09:39
hmmm... hát nem is tudom
#6 feherfabia 2015. 08. 30. vasárnap 06:36
Gyenge!
#5 papi 2013. 05. 5. vasárnap 10:07
Micsoda megértés.
#4 tiborg 2012. 04. 10. kedd 05:07
es kriskrax felebredt, hogy a bilibe log a keze....de a leiras jo!!(81/2)
#3 v-ir-a 2012. 03. 25. vasárnap 21:08
hmm...elég ritka az a férfi, aki ezt így rendezi le.....
#2 Rinaldo 2012. 03. 22. csütörtök 07:03
Nem semmi egy csaj ez,végül lebukot és mégis jól járt.
#1 Törté-Net 2012. 03. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?